Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok Futi, Eniss :)
Itt is szépen süt és fúj a szél még mindig, de nem baj, szárad a ruha legalább :D
Nos, az eü részben a vezetéstől is függ, ahova megy az ember :)
Sziasztok! Legyen szép napotok!
Túl vagyok a laboron, csak beestem és levették. Kértem hasi UH-ra időpontot, holnapra kaptam.
Csak azért írom le, hogy ilyen is van, piszokul nem egyforma az EÜ. ellátás.
Szép napot mindenkinek!
Boszika, de szépen írtál az évszakokról!!!!
ma szépen süt a nap ,de bízony fúj a szél rendesen.
már kész a kajám,savanyukáposztás leves,kis füstölt hússal és bejgli.
diós.nincs karácsony,de szeretjük.
nehéz kaja,de délelőt eszem belőle,délután már nem.
így próbálok vigyázni, a már megszerzett kilóimra.
Sziasztok, kellemes napot, jó reggelt :)
Köszi a reggelit :D
Szia!
Lehet fáradt,mert nem alszik napközben. Vidd el sétálni,a szabad levegőn a ringatózó babakocsiban elalszik. Neked kikapcsolódás, mozgás. A babának pihenés.
Másik gondolatom, hogy lehet fél valamitől.Próbáltátok már magatok mellett elaltatni és úgy a helyére tenni? Nálam bevált, amikor pilledt volt, hogy a homlokától az orrnyerge felé simiztem úgy, hogy a szemhéját puhán érintsem. Ez jóleső érzés és egyre hosszabb ideig tartja csukva a szemét, amitől el is aszik. Több babánál próbáltam, saját, rokon, idegen.
Nem tudom ismered-e "A suttogó titkai" című könyvet. Eléggé megoszlanak a vélemények róla, de van aki esküszik az elalvás szoktatáshoz.
"Az amerikai írónő, Tracy Hogg könyve talán az egyik legnépszerűbb olvasmány azon anyukák körében, akiknek gyermeke krónikus rosszalvó. A könyv mindkét kötete kapott hideget és meleget is a kismamák által látogatott fórumokon, könyvértékelő oldalakon. Egy biztos: a Suttogó titkaiban többi könyvtől merőben eltérő stílusban olvashatunk arról, hogyan kell megoldani a baba körüli problémákat."
Most így éjszaka ennyi jutott eszembe.
Gyerekek, elmentem lefeküdni, kissé kimerítő most nekem ez a pár nap, a csuda tudja miért :D
Jó éjszakát, szép álmokat :D
Vannak a gyerekeknél időszakok, amikor próbálgatja meddig mehet el, mindegy hány éves, hónapos, sőt, míg kisebb, annál akaratosabb is.
Mi annak idején nem vettük észre ilyxenkor, hagytuk csinálja amit szeretn, a fiam és még én sem, nem szerettünk napközben aludni,
hagyd, ha nem alszik, majd este elfárad és nem nyüzsög.
Ne vegyétek fele, mert ilyenkor lehet alaposan elkapatni :D
Sok sikert, remélem a többiektől és máshol kapsz jobb tanácsokat :D
Szia, mi folyik itt
Átmentünk állati fórumba ?:DDDD
De rendes vagy! Komolyan.... :)
Behajtom ám december elején!
@@@@@@@@@@@@@@@@
Jó éjt!
kukucs! :D
Szép estét!
Sz. doktornő dolgozik holnap egyáltalán?
Ha meg van a telefonszáma, kérdezz rá most.
Ha nincs, odaszólok reggel, hogy mentek, és telefonálok, amennyiben nem lesz szerdán.
Palihoz úgy is délben érdemes odaérni, akkor jön ki kb a műtőből, de szólhatok, ha gondolod.