Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Koszonom:-)
Sajnalom,hogy mar sok mindenkit elvesztettel. Vigasztalast nehezen nyer az ember. En a mamat vesztettem el ev elejen, es csak remelem hogy megbocsatotta hogy nem tartottam be az igeretem. Az a legborzasztobb,hogy ez itt a Foldon olyan vegleges. Ezt magyaraztam ma el a paromnak is miutan szoba allt velem.addig kell tenni a dolgunkat mig itt vagyunk,addig kell szeretni.
Rendben, nyiss ablakot :)
Igen, nehéz,minden évben egyre nehezebb, főleg nekem, elég sok rokont, szüleimet veszítettem el az elmúlt években.
Sziasztok befizetnek egy lekvaros csokis palacsintara.
Sajnos tenyleg nem jo mar neha kijarni a temetobe,nemcsak,hogy egyre nagyobb,de egyre tobb a fiatal:-( (40-50evesek). Iden nekem nagyon nehez lesz kimenni,de inkabb megnyugvast varok....
HOztam, tetszik és pont idevaló :)
"Van-e még barátság a világon?
Fiatal emberek azt hiszik, van; de aztán megtudják, hogy amit barátságnak hittek, csak pajtásság volt.
A barátság sokkal bonyolultabb, fájdalmasabb és erőszakosabb kapcsolat, mint a szerelem.
A szerelem adni és kapni akar.
A barát csak adhat. Barátság, abban az értelemben, szűkszavúan, ahogy két ember, kézfogás és ígéret nélkül, egy életre jótáll a másikért."
Van vaníliás, csokis, lekváros és citromos :)
Akkor szoktam összedobni egy kis gyümölcssalátát, mindenki szereti, régebben tettem rá még mézet, citromot, gyömbért is.
Hát nem, főleg mivel egy sírban, már elég sokan vannak :(
Nálunk a temető hatalmas, és egyre nő, szörnyű micsoda területeket vesz el az erdőből :( emiatt nehéz körbejárni.
Palacsinta??? AZt is elfogadom:))) Nincs kedvem most sütit sütni...
Nem jó ha már ilyen sok helyre kell járni a temetőbe:(
Sziasztok, kellemes estét mindenkinek :)
Délután a temetőben voltunk, ahány sír, annyi felé van, elég sokat kell gyalogolni, bő két óra hossza még így is.
Sütöttem palacsintát, küldök mindenkinek :D
Küldtem:)
És egy kis csokit is, boldogság hormonként:)