Csecsemő félrenyelés (beszélgetés)
Köszönöm mindkettőtöknek! :)
Ez jó hír, hogy a napsütés jó bukás ellen is! :)
Szia Ági!
Ez nem semmi!
Pl. egy szívbetegnek hashajtót? Mindegy, gyógyszer-gyógyszer?
Tényleg megáll az eszem!
Ez olyan, mint amikor a háziorvos kis kolleginája kiírt egy tejes pépet, amikor tejmentes tápszert kap Bianka. A védőnő ajánlott egy pépet (Sinemil) és azt akartam felíratni, de nem tudtam a nevét.
Elsoroltam, hogy miket tudok róla és rá is kérdeztem, hogy ez tuti tejmentes? Ó persze, hangzott a válasz.
Kiváltás előtt megnézettem a gyógyszertárba, mert HA volt ráírva a receptre, ami tudom, hogy nem tejmentes csak hipoallergén.
Mellesleg már rég megetettem vele a tejes dolgokat is, de akkor még nem.
IGEN, VALÓBAN KÖZZÉ KELLENE TENNI, HOGY AZ ÁLDOTT NAPSÜTÉS HATÁSOS LEGINKÁBB ERRE :-)
sziasztok!
moonlight jobbulást!
Anika közzé kellene tennünk, h a napsütés jó bukás ellen.
A patikára ma én is kiakadtam.. párom lement kiváltani Vikinek HA pépet, jön haza, hogy szerinte ez nem az, ami szokott lenni. Hát tényleg nem, de mondom nem is ez volt a recepten! Hááát a patikus se tudta, de másmilyet nem talált! pffff nevetséges! még jó, hogy másoknak a szívgyógyszer helyett nem ad mást, ha mást talál!
Nem mindegy, de ez van:-(
Köszönjük mi nagyon jól vagyunk:-)
Bianka már pár napja magától felül és napközben is sokat csücsül:-) Már igazi "nagylány" :-)))
És már nem merem elkiabálni, hogy napok óta nem kell átöltöztetni napközben a bukások miatt:-))))
Van még rá példa, de nem az a sugárban jön a víz 2-3 óra múlva:-)
Nagyon-nagyon boldog vagyok:-)))
Na mindegy!
Ti hogy vagytok? Babácska hogy van?
Remélem, most már jobb lesz!
(Arra nem talált paragrafust a néni, hogy ilyenkor mi van, ha 2 napja ki szeretném váltani, de nincs, és végül az ügyeleten jutok hozzá...)
Hát ez tényleg borzasztó:-( Már egy gyógyszer kiváltásból is képesek üzletet csinálni!!!!
Emberség is van a világon....vagy az már nincs?
De menjenek a francba, csak használjon már végre a gyógyszer!
Anyukámnak 3 napja még nem volt hangja, úgy megfázott...vettem neki mebucaint a torkára és köptetőt.
Úgy tűnik használ...
Én sem szednék be egy náthára antibiotikumot, miután kiderült, hogy csak nátha.
Végül elmentem orvoshoz. Legalább megvizsgált... semmi extra, csak a nátha.
Kaptam antibiotikumot, de még várok 1-2 napot vele, hátha...
Hát te tudod.......
Jobbulást kívánok!
Én is így szoktam magam kúrálni, de szerintem valami vírust szedhettél össze, ha nem múlik el.
Menj orvoshoz, nehogy szövődménye legyen!
Sziasztok!
Remélem kellemesen telt a hosszú hétvége:-)
Mi itthon vagyunk szokás szerint, délután majd sétálunk egyet, ha már nem lesz ilyen meleg.
Biztosan valami vírus. Tesóméknál is a leromlott immunrendszer a gond.
A kislánynál ez állandó probléma, tesóm meg doboz számra szívja a cigit, issza a kávét, vitamin meg semmi...
Sajnálom, hogy ismét gondjaid vannak:-(
Igaz, már kérdeztem mi a baj....hmmmm
Örülök, hogy legalább Ti jól vagytok!
Ezek szerint valami vírust szedtem össze! Gondolom, a lepusztult immunrendszerem miatt sikeredett ilyen szép időben beszednem! Némileg padlón vagyok más miatt. :(
Szia!
Köszönjük kérdésed, mi jól vagyunk:-)
A bukás is sokkal kevesebb ilyen napos időben.
Jobbulást Neked!
Tesóm és a kislánya is nagyon meg van fázva, be vannak rekedve:-(
Sziasztok Lányok! Hogy vannak a babák ebben a napsütésben?
Én speciel tiszta nátha lettem! :(
Hogy mitől, fogalmam sincs!
Mindenképp veletek aludjon !!!!
Bármikor szükség lehet segítségre!
Sziasztok! Hogy vagytok?
Ó szegény Bius!
Hétévégén jön a napsütés! Nálunk most egész jó a helyzet. Bár múltkor is amikor írtam, h javult a helyzet, mintha tudná, és visszajött minden. A pépet gyümölccsel Viki is imádja, este jó éjt tápszert kap ami sűrűbb (bár aludni nem alszik tőle jobban), főleg most nem alszik a frontok miatt (és felállt, úgyhogy állandóan pörög).
Reméljük jó idő segít rajtatok is!
A nehezén már túl vagytok!
A hét végére meg most mondták, hogy jó idő lesz! Hátha javul a helyzet!
Akkor marad továbbra is megoldásként: az idő...
Már egész sok eltelt eddig is! :)
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Mostanában állandóan rekedt vagyok, félrenyelek és elmegy a hangom. Szerintetek mi lehet ez?
- Mostanában alvás közben gyakran félrenyelek.Mitől lehet ez?
- Ha félrenyel a kisgyermek....