Csecsemő félrenyelés (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Örülök, hogy végre akkorára nőttek a babák, hogy viszonylag nyugisan etethetitek őket! :)
Ezek szerint ez a 8-9 hónap a határ, ami nekünk is volt! Tájékoztatásul a dokiknak...
Anika: ne aggódj, az én fiam szinte soha nem mászott,egyedül a távirányítóért volt hajlandó (ez már akkor is megmutatkozott, hogy műszaki zseni lesz, ami azóta csak fokozódott...) hanem egyszerűen megtanult járni. Utána rájött, hogy milyen klassz dolog mászni! :)
Szia Ági!
Biusnak ma fogok hagymás cukkinit főzni:-) Persze, megeszi ő a főzött kaját, ha a fogára való:-) Egyébként 2 napja nőtt ki az első fogunk is.
Mászkál a kislányod?? :-)
Bius 9,5 hónapos de még nem mászkál:-) Felül, gurul, a popsiján csúszkál, de nem mászik.
Már nálunk sincsenek bukások, csak a sok tea után és ha evés után azonnal elkezd gurulni a járókában.
Én próbálom megakadályozni, de őt már nem lehet visszafogni:-)))
Én sem hittem, hogy valaha vége lesz ennek az "öltöztetem-vetkőztetem egész nap" korszaknak.
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Bius megeszi már a főzött kaját?
Nálunk a bukás szinte teljesen megszűnt, Viki most lesz 9 hónapos jövő héten : ) néha, ha sokat iszik akkor jön vissza, de tényleg igaza volt mindenkinek, hogy csak ki kell várni : )))
Ezt se gondoltam volna, hogy eljön ez az idő, régen... amikor egész nap csak öltöztettem : )))
Most meg egész nap mászkál a lakásban, magyaráz..
Szia Ági!
Hát nyögve nyelősen:-(
A felét úgy ahogy megette, de utána már jött a cirkusz:-(
szia!
hogy sikerült?
Szia Ági!
Ma én is ezt fogom csinálni!!!
Szépen összekeverem a bébiételt a sajátommal:-)
Sziasztok! remélem, most már mindenki jól van.
Nálunk ugyanez a helyzet: ) nem eszi meg, amit főzök, pedig szerintem finom. Most kicsit átvágom, mert főzök neki krumplit valami más zöldséggel és keverek bele egy kis almaszósz-csirke üvegeset. Eleinte vágta a pofákat, de azóta benyomja az egészet.
:D
Már kialakult ízlése van ezek szerint! :)
Ma összeszedtem magam és főztem a babának finom kis almás krumplikát csirke husival. Nos olyan hisztit vágott le, hogy ő biza nem eszi meg.
Fel kellett bontanom egy banános-csirkés bébiételt. Azt megette.....Úgy látszik . csak a húsleves és abban főtt zöldségek jönnek be neki...
Ezek a gyerekek :-(
Persze,hogy jobb, de én nem főzök 3 hétig jóformán semmit. Vagyis egy kis sült krumpli, egy kis tükörtojás, max. tésztafélék.
Ilyeneket nem ehet még Bius:-)
Azrt valld be őszintén, csak jobb az, amit itthon főzünk! :)
Az én fiam annó a végén már csak a paradicsomos bébikajákat ette meg, a többit egyáltalán nem, miután megkóstolta a hazai ízeket!
Szia!
Sajnálom,hogy még mindig nem vagy teljesen jól:-(
Ezek szerint nagyon elkaptad azt a bacilust:-(
Az én kiscsajszim nem semmi leányzó. Ma vettem neki éppen zöldséges-csirkés bébiételt. Hát most áztatom a nadrágját, hogy kijöjjön belőle, amit sikerült ráfröcskölnie.
De most nem főzök olyasmiket, amit ő megehetne, vagyis ha nincs itthon a Férjem, nem igen szoktam komolyabban főzni.
Holnap spenót lesz, majd abból adok neki, de még nem ehet fokhagymát, majd kiszedek belőle neki egy picit.
Sziasztok!
Anika: Látom, a Te lányodnak is jó ízlése van! Az én fiam sem ette meg a bébikaját, miután megkóstolta az otthoni ízeket! És milyen igazuk van! :D
Egyébként köszi, kb. 2 hónap után még néha rám jön a köhögés, de azért megvagyok.
Sziasztok Lányok!
Itt vagyok ám, csak picit el voltam veszve:-)
Voltunk Biussal kontroll vizsgálaton a gasztroenterológián.
Többet nem kell mennünk:-)))
A bukások nagyon minimálisra csökkentek mióta magától felcsücsül és sokkal több időt tölt ülve:-)
Ági nálunk Bius is csak a gyümölcsös húst eszi meg a bébiételek közül.
Próbáltam már zöldséges csirkét, ilyesmit...hát utálja.
Viszont a házilag elkészített húslevest krumplival, répával, csirkével szívesen megeszi.
Moonlight remélem hamarosan teljesen rendbe fogsz jönni, bár ebben a bolond időben még jobban kell vigyázni magadra.
Szia!
Köszönöm, nagyjából meggyógyultam, de még nem teljesen (3 hét után még mindig köhögök).
Az szerintem mindegy, hogy az almát mibe rakod, lényeg, hogy valahogy "benyeli" a gyermek! :)
Az alma nagyon egészséges (bár én nem nagyon vagyok oda érte.)
Sziasztok!
Mi jól vagyunk, bár most nem süt a nap, kicsit izgulok mi lesz!
Te meggyógyultál?
Látom beszéltetek a kajáról. Viki most 8 hónapos, csak almával eszik meg bármit : ) a főzelékbe is kell almát kevernem, akkor tuti, de egyébként nem eszi : ) nem egyszerű eset a kislány!
De egyébként először ő sem ette a reszelt almát, csak az üvegeset! Darabos volt még neki, és nem szerette, h nem olyan "sima". Most már bárhogy megeszi.
Sziasztok Lányok!
Hogy vannak a babák?
Az én fiam amikor kicsi volt a reszelt almát banánnal és narancs levével ette.
A tízórai adagja ez volt: 3 reszelt alma, fél banán, fél narancs leve.
Azóta sem evett ennyi gyümölcsöt!
Köszi!
Boldog Anyák Napját mindenkinek!! :))
Köszi!
Nektek is nagyon boldog anyák napját! :)
Sziasztok Lányok!
Boldog Anyák napját Kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Mostanában állandóan rekedt vagyok, félrenyelek és elmegy a hangom. Szerintetek mi lehet ez?
- Mostanában alvás közben gyakran félrenyelek.Mitől lehet ez?
- Ha félrenyel a kisgyermek....