Csecsemő félrenyelés (beszélgetés)
Én is nagyon sajnálom...de mire megvenném a bogyót, addigra elmúlik a nagy sírás...
Marad a nyűgösség, amitől nekem is hullik a hajam......de ez van:-(
Szia!
Én most a homeós bogyókat fogom kipróbálni, vagy a homeós kúpot.
Már nem bírom tovább....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Sziasztok
ezt a hűtőrágóka dentinox párost kipróbálom : )
az "itthon ülnit" - Budapesten gondoltam, nem itt a lakásban. 1-1 napra mi is szoktunk elmenni, de én olyanra gondoltam, hogy reggel felkelünk kimenni játszóra, valami tóparton, vizben játszani, sétálni, ahol nyaralgatunk. jó lenne!
Szia Ági!
Igen, mi használunk dentinox-ot. Eddig nagyon jó volt, de most, hogy szerintem nem egy foga nő, hanem több is egyszerre, hát nem sokat ér az sem:-(
Hűtő rágóka-dentinox-al....így csend van 10 percig, utána folyt.köv.
Nagyon fáradt vagyok már, éjjel alszik el 11-kor, hajnalban már ébren van.
Így el sem merek menni vele sehová sem, igaz 40 fokban hová is mennék egy pici babával:-(
Szia!
Akkor remélem víz közelben voltál:-)
Sziasztok Lányok!
Ági: Semmiképp ne üljetek otthon a babával ilyen szép időben! Bár én ennyi idősen nem voltam vele nyaralni, a változatosság gyönyörködtet! :)
Mi inkább egy-egy napos programokra mentünk, amíg kisebb volt, hasonló anyukákkal és babákkal együtt szerveztük a programokat.
Szia!
Mi is jól vagyunk, bár nálunk is jön Viki foga. Alul BKV jegylyukasztó (2 középső), felül jön neki egyszerre 4:( (bár 2 már kint van kicsit, csak 2 van, ami most töri át az ínyét. Gondolhatjátok, hogy alszik éjjel. Anika, Dentinox-ot te használsz, mert nekem mondták, de nem látom, hogy jobb lenne.
Borostyán nyakláncot tépi le a nyakából.
Tegnap délután voltunk lent vele a játszón, Dunaparton sétálni, élvezte nagyon!
Mentek valahova nyaralni? Én most ezen gondolkozom, mert Párom nagyon sokat fog dolgozni most nyáron, és arra gondoltam nem ülök itthon a gyerekkel, hanem elviszem mindenfelé nyaralni. Csak nem nagyon tudom, el merjek-e vele indulni kettesben (most 9 hónapos):)
Szia!
Én szabin voltam, úgyhogy köszi, a hőség nem zavart! :)
Sziasztok!
Hogy vagytok lányok ebben a hőségben?
Nálunk még tart a fogzás, Bius most éppen ki van tikkadva a járókában és beverte a szundit:-)
Igen, így van:-) Persze most van helyette más:-))
Egy kis fogzás, nagy adag nyűgösséggel, hisztivel...
Nehogy unatkozzon Anyuci:-)
Aranyos vagy! :)
Átéreztem a helyzeted, én is ugyanígy voltam, csak én nem tudtam, hogy hogy folytatódik..
Megnéztem a képet! Nagyon aranyos! :)
Az én gyerekemről nem teszek fel, ő 22 éves, már nem baba, csak Anikának adtam itt a "nagy okosságokat", mert az én fiam is pont úgy bukott és fuldoklott, mint az ő kislánya, és én sem hallottam eddig mástól ilyet!
Megnéztem a képet:-))
Hát hihetetlen, hogy milyen szépen álldogál a kislányod:-) Nagyon cuki, ahogyan kapaszkodik a játékában:-)
Biust sem lehet otthagyni, mert ő ülésből ellöki magát oldalra, utána hasra és addig forog, amíg el nem éri a célját, majd ismét felül. Szóval pakolászni ő is tud ám:-))
Szia!
Hát nem aggódom, hiszen sok korabeli baba nem mászik még.Ő egész nap forog-pörög, fekszik, felül, csúszkál, forog a kis popsiján:-) Látszik, hogy nincs nála semmi gond, csak még nem érdekli a felállás.
A távirányítóért ülésből vetődik:-)))
A távirányító nálunk is sláger : ) a notebook, telefon...
:)
örülj neki! észre se veszed, és már kúszni-mászni, járni fog! minden baba máshogy fejlődik, mindegyik úgy ahogy neki jó!
én is azt mondtam, milyen jó volt, leraktam kimenetem a szobából, és ott volt amikor visszamentem : )) most meg...
régebb óta kúszik-mászik, kb 1 hónapja feláll, és most a (mozdítható) bútorokba, meg van egy oroszlánja, kapaszkodva lábon járkál : )) múltkor ültem az ágyon, Viki meg elment az ajtó előtt. Nagyon nevettem!! Ha siet, akkor megy le "kutyusba", ha követ engem, és nem ér utol.
(raktam fel egy képet)
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Mostanában állandóan rekedt vagyok, félrenyelek és elmegy a hangom. Szerintetek mi lehet ez?
- Mostanában alvás közben gyakran félrenyelek.Mitől lehet ez?
- Ha félrenyel a kisgyermek....