Csecsemő félrenyelés (beszélgetés)
Hidegben még a sűrű krumpli-alma is visszajön picit:-(
Igaz én utána még tápszert is adok neki, pedig az is sűrű.
Nálunk a kakilással nincs gond, de pl. tesóm kislánya sem tudott a sűrítőtől kakilni.
Én keverem hozzá a sűrítőt, mert tejmentes tápszerben sajnos nincs AR-es.
A kisbabád tápszere mivel van sűrítve, vagyis mit tartalmaz? Szentjánoskenyér kivonatot? Mert mi azzal sűrítünk, csak én adagolom hozzá.
Ilyenről nem tudok, vagyis nem ajánlottak fel ilyen vizsgálatot.
De már nem is érdekel :-)
Egyébként ma Bius egyáltalán nem hányt össze semmit.Javul az idő!!!
Végülis Te is addig próbálgattad a lehetőségeket, amíg szép lassan megnőtt a gyerek! :)
Nekem nem is mondtak annó semmi választási lehetőséget, csak hogy ilyen fajta, és kész!
Szia!
Én is megjártam már ezeket a köröket...semmi eredménye, hidd el!
A jobb idő és a baba életkora majd meghozza a megoldást.
Talán annyival jobb,hogy amikor almás krumplit eszik, az nem jön vissza, de utána adnom kell tápszert is, mert ha teával itatom, akkor az egész visszajön!
Nekem a védőnő ajánlott valami pépet, de azt receptre kell felíratni és tejmentes, nem csak HA-s.
Állítólag jövő héten hozza a receptet...
Egyáltalán egy bukós babát hogy lehet tápszeren kívül itatni bármivel is?
Nekem azért ment el a kedvem a teától, mert 2 hónapos korában a hasfájás miatt adtam neki baby teát és miután lefektettem (kb. egy óra múlva) majdnem megfulladt:-(((
sziasztok! voltunk ma orvosnál, magyaráztam a dokinéninek, h amit eszik a babám az ki is jön belőle (persze nem az egész), megint megkaptuk a bukás elleni BEBA-t. Adom neki a Milumil HA pépet is, remélem segít, mert ez már elképesztő.
Ahogy magyaráztam a doktornőnek, a gyerek "rámnyomott" egy adagot a 3 órával előtte evett reggelijéből : ( csak nyomatékosította a beszédemet :)
Az ágyat már én is kicseréltem fémvázasra, a padlószőnyeg szürke-nem győztem állandóan a foltokat takarítani- ezért most van rajta egy szőnyeg, mert az belefér a mosógépbe.
Hát hiába fért bele, ott maradt a sütőtök.
Nem baj, majd a domestos elintézi:-)
Bianka csak délben kap bébiételt, de csak fél üveggel. Egyébként sem eszik meg többet, utána kéri a tápszerét:-)
Tegnap pl. a főzeléket is vissza bukta.
Én még mindig sűrítőt teszek a tápszerbe, de szerintem sem használ!
Ismerős a helyzet..
Fulladni ő nem fulladt, csak rengeteget bukott. Hason alszik, felsír, rögtön rohanok az arcát letörölni, mert tudom, h bukott. Tele van szegénykémnek az arca, orra. Az ágyáról ilyenkor nem is beszélnék... 3 pelus volt már a feje alatt, és még így is néha sikerült!
Régebben kapott AR-es tápszert, de attól sem lett semmi se jobb- se rosszabb. Most az utóbbi időben csökkent a bukás, azt hittem a hozzátáplálástól, de most pár napja (hete) megint szörnyű a helyzet. Várok, azt mondják egyszer majd jobb lesz. Nektek hozzátáplálásnál nem lett jobb?
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Mostanában állandóan rekedt vagyok, félrenyelek és elmegy a hangom. Szerintetek mi lehet ez?
- Mostanában alvás közben gyakran félrenyelek.Mitől lehet ez?
- Ha félrenyel a kisgyermek....