Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok! (beszélgetés)
ua mint a csőrös pohár
az Ave**-es cumisüveg cumi részét ki lehet rá cserélni, a többi márkánál nem tudom van-e ilyen
Szia! Mi az a varázsitató??
Most veszek neki csőrös poharat, remélem megtanuljuk hogyan kell belőle inni:)
Sziasztok!
Próbáltad másfajta itatóból kínálni?
Rékám a varázsitatóval kezdett el inni addig ő is csak tápizott.
Már írták a sportkupakos üvegböl is szeretnek inni.
Hátha...,
pl: tavaly a nagy melegben volt hogy én is kortyonként adtam Hédinek pohárból, vagy kiskanállal mert másból nem kellett neki :(
Nekem is gond volt az ivás,szép lassan,fokozatosan szoktattam hozzá,állandóan kínálgattam,most csecsemő teát iszik azt nagyon szereti,szinte már "kéri"!
Úgyhogy türelem és kitartás,rendben lesz! :)
Nekem a pohárból megissza a vizet, cumiüvegből csak a kamilla teát volt hajlandó meginni.
A poharas dolognak jobban is örülök, mert nem kell, hogy lógjon a szájából az üveg. Itt a fogak miatt örülök elsősorban ennek.
Minap a rendelőben láttam egy 3 év körüli kisfiút, szörpöt ivott cüvegből ... fogak:0 elől mind letörve.
Drága Ancsika!
Nem leszek sem finom sem nőies!
Ne gondold már azt, hogy hülyének tartom a gyerekem.
Azt, hogy mennyit mérem, az legyen az én gondom. Semmit nem tudsz rólunk. Az, hogy itt végigfutottad a fórumot nem jelenti azt, hogy bármibe bele kell szólnod.
Gondolom a te babád úgy nő, hízik, fejlődik ahogy az a nagykönyvben le van írva! Neked semmiről fogalmad sincs, már megbocsáss....
Abban az egyben igazad van, hogy gyönyörű a kislányom. Valóban az, köszönöm!
Biztos megbántottalak, de nem szeretem ha valaki okoskodik, aki nem tudja, hogy miken is mentünk/ mentem keresztül.
Ja és eszik annyit amennyit akar? Volt, hogy majdnem kiszáradt!!! Holott figyelek rá árgus szemekkel, csak éppen hagytam, hogy annyit egyen amennyit ő akar, vagyis 3-4 óránként 40 ml-t.....De nem magyarázkodom.
Ennyi!
Szerencsére az ágy mellett az az egyetlen hely még ahol Izi alszik:) Ha nem aludna egy darabig csak nézelődne de aztán nyugtalan lenne:)
A hordó kicsi neki, de még elvan benne a babakocsi meg még nagy vagyis nem annyira de nem szereti...
Remélem nem bántottalak meg, nem akartam:)))
Ne haragudj csak elragadta a hév..
Hogy vagytok???
Nekünk kinn van a 2. fogunk hegye is:)
Nem vagyok már ideges!
Majd minden rendben lesz! Izivel tök jól elbeszélgettünk...mondtam neki olyan kis szócsökevényeket amit szokott mondani pl: ágű. apa...stb és válaszolt:)) Nagyon édi volt:)
Próbálj kicsit megnyugodni, Izának se jó ha ideges vagy.
Tudom könnyű mondani, de amíg nem vizsgálják meg normálisan ne hergeld magad!
Utánna pedig megnézed-kérdezed mit hogy csináljatok
További ajánlott fórumok:
- Tervezett császárral szülés
- Aki epidurálisan szült császárral, le tudná irni milyen volt?
- Bűn 4 hónapos kor előtt (minőségi!) bébiitallal kínálni a gyereket, mert sokat akar enni?(nem szopik, tápszeres)
- Január elején 2. császárral szültem, most újra terhes vagyok...gáz?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- A tápszeres csecsemők később gyakran kövérek lesznek