Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok! (beszélgetés)
Szia Kattika!!
Mi volt a kineziológusnál???
Hűűű ez nem semmi! Gondolom mennyire aggódhattál! Persze, hogy megérte.
Nekem a 20.héten egy 24cm-es vesekatétert tettek fel, beleszúrták szó szerint a vesémbe, mert a kisasszony elfeküdte a vesevezetékem amiből nem tudott kifolyni a vizelet így a vese csak dagadt..dagadt..és baromira görcsölt.
Annyira fájt már az is, hogy feltették, de utána jobb lett. Vagyis nem egészen.
A vesém már nem görcsölt, de a doki valszeg szarul tette fel, mert vért pisiltem, minden egyes pisilés annyira fájt, hogy könnyeztem, de ez szó szerint. Persze több mint 4 liter vizet naponta meg kellett igyak, ami 10 percenkénti véres, könnyes pisilést jelentett 8 héten át!!!!!!!!
Össze akartunk házasodni a nyáron, de emiatt nem tudtunk..menni sem tudtam...annyira fájt!
Nagyon egy köcsög urológust fogtam ki aki semennyire nem törődött velem!!!! Mikor már 3x-ra mentem vissza panaszkodni, hogy a fájdalomtól amit a katéter okoz már aludni sem tok, azt javasolta szedjük ki hátha jobb lesz. Na az sem volt gyenge. Az egész nem tartott 5 percnél toább, de ott is annyira begörcsölt a méhem, hogy le sem bírtam mászni az ágyról!!! Mondtam is neki hogy görcsöl a méhem, mire ő: akkor csak feküdjön amíg jobban nem lesz!!!
Ott feküdtem negyed órát.....a többi beteg meg persze kinn várt közben. Na mindezek után tömény vért pisiltem, de szó szerint! Aztán csak jobban lettem, nem görcsöltem többet. Iza valszeg arrébb mászott. DE! Megrövidült a görcsöktől és a fájdalomtól a méhszájam és én is benn feküdtem a kórházba egy hetet. De szerencsére nem lett nagyobb baj, hazaengedtek Csak nekem is feküdnöm kellett.....abba a rohadt melegbe. Aztán jött az agyvérzés......a többit tudod!!!
Üdv!
Az én Babócám már 10-hónapos és még eszik anyatejet is,van Hála Istennek még...kb 6-hónaposan vezettem be nála lassacskán a pépes ételeket,gyümölcsöket,fözeléket,addig csak anyatejet kapott.Elég szépen és jól eszik.Eleinte még én is izgultam amiatt hogy eleget eszik-e,minden evés után mértem a védönö tanácsára,és én nem óráztattam,hanem amikor éhes volt,és jelezte akkor adtam neki,ha fél óra telt csak el az elözö evéstöl akkor is szopiztattam...aztán elkezdtem csak este fürdés elött mérni,és a gyerekorvos tanácsára mindig egy hetet néztem átlagnak,nem az egyszeri étkezést...ezt csak azért írom,hogy nagyon rálehet stresszelni hogy vajon eleget eszik-e a gyerköc,mert én is így voltam.és a gyerekorvos azt mondta ha nyugodt a Baba,nem sír folyton,akkor nincs semmi baj azzal hogy mennyit eszik,mert nem mindig ugyanannyit eszik egy nap,hol többet hol kevesebbet..igaz én anyatejet adok neki,de szerintem a tápszeres Babáknál is müködthet az hogy akkor kellene megkinálni öket hamival ha jelzik....én fözeléket dél körül szoktam adni,délután felé gyümölcsöt,bébi desszertet,,de ha mi leülünk enni,ö is kap belöle csipeteket mert kér.
Beni mama!
Tegnap este volt itt a barátnőm akivel nagyon nagyon ritkán találkozunk, mert messze laknak. Úgy is volt, hogy jönnek, de felhívtam, hogy ne jöjjenek, mert annyira magam alatt voltam, hogy nem akartam, hogy így lásson. Erre este csörög a telefon, hogy itt vannak a férjével. Annyira jó volt!!!!!! Olyan jókat nevettünk! Iza is rögtön megszerette..magyarázott neki, holott senkivel nem szokott beszélgetni. Zsuzsikának meg csak mondta mondta.....Annyira kellett ez nekem mint egy falat kenyér az éhezőnek:))))))
Itt látszik ki az IGAZ barát!
Azt mondta, hogy nagyon bántotta, hogy szarul vagyok, ezért nem érdekelte, hogy én mit mondtam, beültek az autóba és eljöttek:)))))
Szia Kattika!!
Remélem a hétvégéd nagyon jól sikerül!!Szép napot!!
Na volt itt a védőnő. Ő is csak annyit tudott mondani, hogy több olyan babát ismer,akiknek semmi bajuk egészségileg, csak egyszerűen rossz evő babák. Van olyan, akinek 16 hósan 8 kiló a csemetéje, és hiába próbál az anyuka bármit is tenni..nem eszik annyit a gyerek...ennek függvényében nem is hízik úgy. Iza ma nagyon keveset evett...de nem idegesítettem fel magam rajta,mert tudom, hogy az apjánál majd meg fogja enni amit kell:)
De amúgy meg megvolt vele elégedve, mosolyt is kapott és tetszett neki....
Kedves Kattika!!
Remélem jól alakult a napod..,és már jobban érzed magad!!Ha szeretnél beszélni..,amikor csak tudok..,jövök..Írhatsz privit is!!Puszi!!Jó éjszakát!!:)))
További ajánlott fórumok:
- Tervezett császárral szülés
- Aki epidurálisan szült császárral, le tudná irni milyen volt?
- Bűn 4 hónapos kor előtt (minőségi!) bébiitallal kínálni a gyereket, mert sokat akar enni?(nem szopik, tápszeres)
- Január elején 2. császárral szültem, most újra terhes vagyok...gáz?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- A tápszeres csecsemők később gyakran kövérek lesznek