Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok! (beszélgetés)
Nem tudom mitévő legyek. No ndm nagy a problémám de mégis:)
Izike már nagyon szépen ül és magától is le tud ülni négykézláb állából és mászás közben is.
Mégis a babkocsiban ami 3 fokozatban dönthető nem tud ülni, mert hamar lecsúszik!!
Nagyon szeretném már ha ülne benne, mert úgy tudna nézelődni és nem sírna, hogy vegyem ki és vigyem a popóját ami elég nehéz mert közben tolni is kéne a baba kocsit.
Szerintetek??? Mi lehet a gond? Már próbáltam mind3 poziciót de csak a fekvés jó, de nyilván az is csak akkor mikor alszik.
Szia!:)
Benike már mindenhol feláll!:)Esik is nagyokat..,de olyan édes!:)
nagyon ügyes!
Akkor még több kopp lesz de ebből tanul
:)))
Izike egyre ügyesebben mászik:)))))
Öröm ez és boldogság. Lassan a kapaszkodás jön:) Már most nme lehet magára hagyni, mert csetlik botlik és koppan nagyokat. Mi lesz később ha már állni akar?????
az a lényeg:)
majd meghízik!
az én csajszim lassan 15 hónapos és még nincs 9 kg
minket még behozhattok :)
Izike nincs még mindig 7 kiló, holott holnap kezdjük életünk 9. hónapját:(((
Sebaj, jókedvű, izgága kislány:)
Már pár lépést mászott is:)
Két napja alig alszunk éjjel!:(
1 után szinte óránként fent van Beni,és sír!:(
Szerintem a foga jön!:)
Nappal semmi baja..,de az éjszakák siralmasok!:(
Ma voltunk védőben!benike 8450gr és 71 cm!Mióta főzit eszik jobban hízik mint előtte!:))
Én üveges ételt adok neki..,az elég darabos.Még olyat nem próbáltam,hogy csak én töröm össze neki!:)
Mi a darabos kajákkal is küzdünk most meg minden egyébbel!!!!
Nem tom mikor fog ez a lánynormális adagot megenni! Soha?????????
SZia!
Én is elég hamar kezdtem babiételt adni a kislányomnak. Ő most 14 hónapos már :)
Azt hiszem 4 hónapos volt. Almával akartunk kezdeni de azt nem volt hajlandó megenni.
Te**oban van olyan gyüm9lcsdesszert ami 4-es pakkban van azokkal próbálkoztam, és először 3 nap majd 2 nap alatt ette meg az adagokat.
További ajánlott fórumok:
- Tervezett császárral szülés
- Aki epidurálisan szült császárral, le tudná irni milyen volt?
- Bűn 4 hónapos kor előtt (minőségi!) bébiitallal kínálni a gyereket, mert sokat akar enni?(nem szopik, tápszeres)
- Január elején 2. császárral szültem, most újra terhes vagyok...gáz?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- A tápszeres csecsemők később gyakran kövérek lesznek