Családfelállítás, avagy a Hellinger-módszerről (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Családfelállítás, avagy a hellinger-módszerről
Milyen gyakran jársz fel? ...lehet, hogy pesten is lesz helység... :)
...ha jól vettem ki az írásokból, tervezed, hogy közelebb költözöl?
Balatonendréd...Siófoktól kábé tizennyolc-húsz km (Zamárdi mögötti "zsáktelepülés") :)))
Nagyon szép hely, jó energiákkal telve :)))
Na jó,akkor szervezzük meg:)Te merre felé laksz?És hol lehetne ezt megtartani?
Egyébként pedig hiszek abban,hogy a mező segít!
Nem vicceltem! :) Szerencsére a mezőt nem lehet rosszra használni...
Egyszer vezettem eddig állítást...Ramada óráján...Ő tehetségesnek tartott...és nekem is világossá vált akkor, mit is kell tennem.
Kihívásnak tartanám. :)
Szervezzünk csoportot! :))
Érdekes mert felvetettem Édesanyámnak is a témát, és felkeltettem az érdeklődését...lehet, hogy Ő is elkísérletezik egy kicsit... :)
Azt gondolom, hogy ha kutyapszichológia létezhet, ez sem egy elrugaszkodott ötlet...
Én benne vagyok:)
Ez azért merült fel bennem,mert egy ismerősöméknek abortusza volt..és rá néhány hétre vettek egy kiscicát..és a nő azt mondja sokszor a macskának,hogy "gyere anyucihoz"..furi nekem..kíváncsi lennék ez hogy működik.
Érdekes felvetés...
Szívesen kipróbálnám, hogyan viselkedne egy állat a mezőben. Állítólag a kutyák látják/érzik a szellemeket...akár erre is nyitottak lehetnek.
Próbáljuk ki! :)
szerintem, az állat ugyan szolgálhat valakinek "pótlékot" valakiért (egy elhunyt, vagy "kitagadott" családtagért), de a mezőben az a valaki fog megjelenni, nem az állat...
...gondolom én...
...én nagyon szkeptikus voltam... Sőt eleinte mindenáron be szerettem volna bizonyítani, hogy az állító egy szélhámos...
De nálam is működött. :)
most I.G.Sz..gyors a fiú, hiába a tudomány...
:)
gázember elszálllt, ez gááááz..
:)
nulla elvárással,félve, bezárkózva megy oda valaki kap valami kézzel nem foghatót, érezhetőt..nyílik a világ, oldódik a görcs, átlátni kezdi a maga baját..
felállítanám boldogan, te miért kötözködsz állandóan, miért vagy mindig okosabb másoknál, mi az a plusz, amit magadban érzel, mások felett bíráskodsz, és állapítasz meg kényszeresen dolgokat a "tudományosság szentségét" mindenek előtt magadra húzva, a "tudomány" mögé kényszertesen bújva...
Egy dolgot tisztázzunk szerintem. A mező mérhető, ez a tudományos rész. Senki nem írta, hogy a Hellingeri módszer igazolható tudományosan... Válasszuk már szét! :)
Egyébként is szerintem, ha valaki belekóstol, és változik az élete tőle, főleg jó irányba, nem tök mindegy, hogyan működik!?
...engem le szoktak szektatagozni...mégsem tartom őket primitívnek... :)