Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szex & Psziché fórumok » Családfelállítás, avagy a Hellinger-módszerről fórum

Családfelállítás, avagy a Hellinger-módszerről (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Családfelállítás, avagy a hellinger-módszerről

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
625. Appaloosa (válaszként erre: 623. - LindaZ)
jan. 23. 13:23

Hali!

Nem, de nem is akarok!

Én annyi hülyeséget halottam.

Én nem hiszek benne, és azt látom nála is azt erősítette meg amit elképzelt magának, hogy minden ami a mostani életében nem stimmel az édesanyja miatt van.

Ráadásul mióta ezzel foglakozik, meg egyéb ezotérikus baromsággal, azóta azt terjeszti, hogy minden betegség lelki eredetű, tehát ő azért nem beteg, ezért lázasan is bejár dolgozni és lefertőz mindenkit.

Meg minden betegség a hibáinkból ered.

Ráadásul most éppen csikungozik, de az is ráerősít arra, hogy ő milyen jó úton halad, és mennyire faxa csaj, és mindenki bűnös lény, meg mindenki hibás.

Persze csak ő az igazi.

Közben meg amikor rájön az ötperc bejár a nagyfőnökhöz felnyomni valakit.

Egyébként már tucatszor járt családállításon, másokat(ismerősöket) is azért csal magával, mert szerintem érdekli a háttérben megbúvó titok.


Ott valószínüleg mindenki kiadja a féltve őrzött családi titkait, amivel vissza is lehet élni.


A régi énjéhez képest 180 fokos fordulatot vett az biztos, legalábbis kifelé.

624. Csipkezsepi (válaszként erre: 622. - LindaZ)
2017. szept. 9. 15:06

Szia!


Czirják Esztert ismered esetleg?

Nézelőttem, még farkas Zitát találtam...Te kit ajánlanál?

Köszi

623. LindaZ (válaszként erre: 621. - Appaloosa)
2017. aug. 21. 12:34

Szia!

Elképzelhető, hogy nem jó szakemberhez jár, illetve túl gyakran jár családállításra (mert úgy tudom, az sem jó).

Érdeklődök, Te jártál már családállításon? Tapasztalatodra lennék kíváncsi.

622. LindaZ (válaszként erre: 603. - missize)
2017. aug. 21. 12:32
Szia! Voltam, többször is (az állítások között 3 hónapot megvárva, illetve ezen kívül egyszer, segítőként is). Van viszonyítási alapom egy másik vezetőhöz képest, így azt mondom,bátran ajánlom Neked, ha szeretnél egy tartalmas napot, hozzáértő szakember vezetésével eltölteni és a problémádra megoldást és oldást találni :)
2017. ápr. 23. 20:08

Dobok egy hátast ettől a kuruzslástól!

Kolléganőm jár családállításra.

Alkalmanként 6.000 Ft.

Eddig sem volt nála minden rendben, de azóta azt hiszi, hogy ez megoldja majd minden lelki kínját.

TERJESZTI MINDENKINEK, HOGY MENNYIRE SZUPER DOLOG EZ, mint egy scientológus.

Ezt nem hiszem el, mert szinte naponta változik a hangulata.

Olykor az öngyilok határán.

Ez egyes pszichiátriai kórképeknél nagyon káros dolog lehet.

Mivel ezeket a családállításokat nála nem is pszichológusi végzettségű akárki végzi, ezért kimenetele nagyon kétes.


Ez olyan asztaltáncoltatásos médiumos humbug, ezoterikus baromság.

620. Dorien-
2016. okt. 11. 19:36

Okt. 22-én szombaton Győrben Hellinger-féle családállító csoportot tartunk. Ha valakit érdekel, dobjon egy levelet a gmaarton kukac gmail pont com -ra és küldök rá meghívót.


Itt van egy kis ismertető róla kb. 43:20-tól:


[link]

2016. máj. 20. 20:32

Csoma Zsuzsanna Évánál volt valaki, mik a tapasztalatok? Privátban is írhatok.

Gézzy Anikónál voltam kétszer, de nem segített a családállítása. Ezért gondolkodom Zsuzsannában.

2016. máj. 16. 19:41

Sziasztok!

Volt már valaki családállításon olyan témával, hogy szeretne anyagi helyzetén javítani vagy ismétlődő munkahelyi problémákat megszüntetni?

Ha igen mennyire segített ebben?

Azért kérdezem, mert mostanában gondolkodok benne, hogy ezzel a témával elmenjek egy új állítóhoz.

Voltam már kétszer állításon, egyszer 2012-ben és 2014-ben, de nem hoztak javulást, változást. Ezért gondolkodok egy másik családállítóban.

2016. márc. 3. 19:52
Szervusztok! Egerben tudtok családállító terapeutát? Megköszönve a segítséget!! :-)
2016. febr. 21. 13:25

Kilenc hónapja járok hellingerre ugyanahhoz a teraphoz.


Sokkal jobban vagyok, mint amikor elmentem először hozzá. Az intuícióim sokkal jobbak, olyan dolgokat érzékelek amiket korábban sosem.


Ha nagyképű vagy és egóból akarsz dolgozni, akkor nem lesz hatása. De ha hagyod, hogy az alázat működjön és megbízol a terapban akkor működik.

Tegnap is volt egy ilyen nő, hiába mondta neki mindenki, hogy egóból nem fog menni. De akinek nem lehet segíteni, annak nem lehet.

2015. okt. 11. 16:16
Még egy fontos dolog. Vannak kóklerek is akik sosem végeztek tanfolyamot mégis állítanak. Na őket nagy ívben kerülni kell. Azt nem tudom, hogy milyen papírt ad a Hellinger intézet, de ők biztosan meg tudják mondani, hogy az illető képzett terapeuta vagy csak kókler.
2015. okt. 11. 16:12

Kb fél éve rendszeresen járok egy teraphoz. Eddig három állításom volt és többször voltam segítő.

Aki felfogja, hogy neki kell változni és nem a csodát várni, plusz, hogy ez nem azonnal történik meg, hanem akár évekkel később is, - persze ez nagyrészt rajta múlik - annak segíteni fog.

De aki nem akarja elfogadni a változást annak nem.

Kb 7 évig próbálkoztam sok dologgal főleg személyiségfejlesztő könyvekkel, CD-kel, előadásokkal és az ott javasolt módszerekkel. Meditációval és még egy rakás egyéb módszerrel. Sokat egyik sem használt. Csak rövid ideig és nem igazán éreztem a hatásukat.


Viszont a Hellinger módszer az tényleg a megváltás volt nekem. Amióta megéltem a változásokat a korábban tanult módszereket nagyon hatékonyan tudom használni. Sokkal jobbak az intuícióim és sokkal jobban érzem magam, jobban alszom, határozottabb vagyok, meditációnál még sosem tudtam ennyire koncentrálni, mint most kb minden jobb. Sok félelmem eltűnt és már én akarok változtatni és nem a félelmeim vezérelnek amik miatt korábban nem tettem meg sokmindent. Ez az egész igazán felemelő érzés. :)


Még sok dologban kell fejlődnöm, de legalább most már elhiszem, hogy képes vagyok fejlődni.


Jönnek ide máshonnét is emberek és tényleg vannak rémes sztoriaik más terapokról. Van aki erőlteti és kényszeríti az egész állítást. Nálunk alig van beszéd és a terap sem szól közbe csak ha elakadás van, akkor tesz javaslatokat. Van olyan terap aki elkezdi rendezni a teret (ezt olyanok mondták akik máshonnét jöttek).


Ez is pont olyan, mint az autószerelő vagy gázszerelő. Ha találsz egy jót, akkor az mellett kitartasz, de ha kóklert találsz, akkor az csak a pénzedet és az idődet rabolja. És ami fontos, hogy türelem kell hozzá.

613. szözsi (válaszként erre: 612. - 360d6ba227)
2015. febr. 21. 22:30
Riii n is ezrt hagytam ott az egészet konkretan nekem azt mondta a terapeuta hogy amíg lenem vígok minden íteri szálat magamról ami apukámhoz köt addig nem lesz gyerekem. Én azóta nem voltam és nem is megyek. Az a baj ezzel a módszerrel hogy a multadban vájkál,megnyit egy problémát és még ha van oldés az egyszeri soha nem elég/és ez az átvágás az egészben/ ha nem tudsz vagy nem akarsz többször menni akkor a probléma megnyitása után marad egy űr és benned kétség. Egyébként ilyet nem mondhat senki még egy terapeuta sem. Ha igazán érdekel a megoldás én a helyedben pszichológia könyvet olvasnék vagy ha el akarsz menni csoportosra inkább keress mast. Priviben írok ajínlást.
2015. febr. 19. 18:55

Sziasztok!

Pár napja voltam egyéni állításon és nagyot csalódtam:(( Tudom, hogy nem beszélhetnék róla, de nem éreztem hitelesnek a "terapeutát", azért úgy döntöttem elmegyek csoportosra, és nem hozzá.

Az állítás 1,5 órás volt és az Anyukámmal való kapcsolat javítása miatt fordultam hozzá. A hölgy konkrétan belemondta az arcomba, hogy nem szeret engem az Anyám...a 1,5 óra végén hazaengedett, hogy vár a csoportosra szeretettel. Ilyet lehet? Eléggé megviselt, már tudok róla beszélni így pár nap után,de ez a célja az állításnak, hogy egy ilyen tény közöljenek veled és utána semmi oldás vagy valami? Két napig sírtam és úgy gondolom hibázott! Elindult egy gondolatsor bennem, de mit gondoltok hozzá menjek vissza csoportosra vagy másr keressek? Aki gyakorlott ebben várom a választ!

611. szözsi
2015. febr. 17. 18:21
Aki volt a colorgeneticsen legyszives mondjon árat a családállításra mert az oldalukon sehol nem találtam. Köszi.
610. szözsi
2015. febr. 16. 18:32
Sziasztok. Nekem minden téren rossz tapasztalatom a hellinger féle családállítással kapcsolatban. Voltam egy párszor és az a tapasztalatom hogy megnyit egy problémát eljut az oldásig és űrt hagyva magautánn a pácienst magárahagyva a kétellyel. Szóval ahoz hogy egy probléma megoldódjon v se többször elkell menni. Nekem nem jött be,ráadásul a párkapcsolatomat is széthúzza. A párom is járt állításra és aki vezette szerintem úgy átvágta anyagilag /de ezt a párom elvakultságtól nem veszi észre/. Egy alkalommal az állításon nem jelent meg az egyik kuncsaft és a terapeuta számított rá/anyagilag/ ezárt a nap végén azt mondta a páromnak hogy mivel az ő oldása még nem teljes ezért menjen vissza hozzá másnap. A párom vissza is ment /aminek én nem örültem/ és amikor 1:15 perc után hazaért,megkérdeztem hogy most mennyit fizetett ezért az idő ért? Azt mondta ugyan annyit mint előző nap. Hőt ott kiborultam mert ami sok az sok. Az még oké hogy egésznapos foglalkozásért elkér 13000 forinto,na de hogy 1:15 percért is ugyan annyi a tarifa az már sok. Én azóta nem megyek mert úgy érzem csalás az egész. Eddig nem voltak ilyen meg olyan terápiák és mégis boldogan éltek az emberek és mindent megoldottak eggyütt. Nem vagyok maradi de szerintem ha két ember szereti és érti egymást akkor bármit megoldanak drága kóklerek nélkül.
609. E-rik
2014. aug. 30. 15:22

Sziasztok!

Jó régen nem jártam itt! Most újra a közelében vagyok állításoknak!

Egy dolog, amit szeretnék elmondani!


A lélek szintű történéseket aggyal felfogni nem lehet, ezért nem is érdemes agyalni rajtuk!


Másik: amikor a mezőben megindulnak a "mozgások", megindul a mező "gyógyítása" is. Igen sokszor állítás után olyan, mintha rosszabb lenne minden...sőt valóban rosszabb is lehet, de ez egyéb gyógykezelésnél is megfigyelhető...de az energiák, ha megfelelő irányba áramolnak, rendeződik minden. Türelem! Az nagyon fontos! Minnél nehezebben mozdul meg a mező, annál nagyobb volt a blokk... Idő kell, hogy "rendeződjenek" az energiaáramlások.


Szép napot!

608. bbbari
2014. júl. 16. 15:57
Valakinek van tapasztalata (a korábbi 2-3 hozzászólón kívül) Kovács Gézaval és/vagy a ColorGenetics-szel kapcsolatban?
607. destiny88 (válaszként erre: 596. - Verseau)
2014. jún. 3. 15:02

Sziasztok.


Erdekes ez a tema.


Engem mar csak az erdekel, h akkor mi a teendo, ha valaki kideritette, mi lehetett az oka valami megoldandonak, de maga a felfedezes nem valtoztat semmin. Vagy ha megis, akkor nem pozitiv iranyba, mert a tudas, a felfedezes utan meg elkeseritobb. Plane az, hogy nem lehet vele mit kezdeni.


Erre talan a Hellinger nem is jo. Talan a kkor a Colorgenetics?

606. Gordonka (válaszként erre: 605. - kazso)
2013. dec. 28. 20:08
Szia, voltál azóta ColorGenetics-en?
605. kazso
2013. aug. 7. 14:25

Én Mattyasovszky Lászlónál voltam egyszer csoportos családállításon. Érdekes, hogy kevés helyen látom így fórumokon, mondjuk Németországban él és ritkán van Magyarországon. Szerintem ő vérprofi, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon gyorsan ráérez a problémákra. Többen voltak a 2 nap alatt, akik igazából csak félig meddig tudták megfogalmazni, mi is a bajuk, de ő a kérdéseivel pillanatok alatt kiszedte az emberekből. Az állításokon pedig rögtön ráérzett, kit kell még hozzá állítani, ki/mi hiányzik, hogy teljes legyen. Gondolom, ez egy jó terapeutának a feladata, de engem akkor is megdöbbentett a profizmusa.

Én most a ColorGeneticsen gondolkodom. Kérdésem lenne, hogy aki volt már ilyenen, az egyéni vagy a csoportos terápián vett-e részt? Nekem családállításon a csoportos hatásosabb volt, mint korábban az egyéni. Nem tudom, vajon így van-e ez a ColorGenetics esetében is?

604. Csipke50 (válaszként erre: 603. - missize)
2013. márc. 25. 12:03

Igen, én nála voltam egy családállításon a 16. kerületben.

Nagyon sokan visszatérőek voltak, de én nem megyek többet. Amit feltárt azt mind tudtam magamtól is. Nekem nem segített, de ez nem Melinda hibája.

603. missize
2013. febr. 27. 13:39
Sziasztok! Farago Melindanal volt mar valaki allitason? koszi
602. Krisz 18 (válaszként erre: 601. - konacafe)
2012. dec. 19. 22:43

Szia


Nemcsak megtalálta az okot, hanem miután ráláttunk a gyökérokra,át kellett újra érezni azt a fájdalmat,majd abban a helyzetben elhangzottak az oldó mondatok.Plusz kaptam házi feladatot is.

Rendkívül hitelesnek éreztem az egészet.

Pontosan az volt az én problémám is, h azzal még nem megyek semmire , ha csak szembesítenek a probléma okával, attól még nem biztos, h a mindennapok szinjén tudok vele bármit is kezdeni.

De ami a Gézánál van (ColorGenetics), az feltárás ÉS terápia.

Asszem írtam is, h én már sokféle módszert próbáltam (kineziológia, SVT, EFT, egyéni családállítás, asztrológia), és valamelyest mindegyik segített, de én azt mondom, h én a Colorgenetics állítás után éreztem, h "visszarakott a pályára".

És ezt nem csak a saját érzéseim alapján mondom, hanem ami még egy csoda, és mondhatnám tényszerűen visszigazolja , h elkezdődőtt energetikai szinten az átrendeződés, h a GYEREKEIM viselkedése változott meg, méghozzá teljesen váratlanul, mintha "kicserélték volna valami alkatrészüket", felszabadultak lettek, és ez annyira jó...

601. konacafe (válaszként erre: 600. - Krisz 18)
2012. dec. 17. 12:43

szia,


neked az elég volt, hogy megtalálta az okot? Mit kezdtél az infóval?

600. Krisz 18 (válaszként erre: 598. - Bigket)
2012. dec. 16. 21:20

Szintén zenész.

Sokféle alternatív gyógymódot kipróbáltam már az ilyen-olyan lelki bajaim gyógyítására, de a ColorGenetics mindent visz.

Csak ajánlani tudom.

Olyan jellegű gyökérokot tárt fel az elakadásaim hátterében, amire sosem gondoltam volna, tehát logikus oldalról keresve a megoldást nehéz lett volna...

Szívből ajánlom! :)

2012. dec. 5. 16:12

Sziasztok!


Nem ugy mukodik, mint pl. egy terapia? ugy ertem, hogy megvan a problema a megoldasa pedig rajtad mulik es dolgoznod kell rajta.

598. Bigket
2012. nov. 20. 18:39
Én is a ColorGenetics Ÿ-nél voltam egyéni Hellinger családállításon és elmúlt a pánikbetegségem! Azóta sokkal jobban érzem magam,végre teljes életet ÉLEK! :)Köszönet érte Gézának!
597. sariya (válaszként erre: 588. - fiore001)
2012. okt. 21. 15:56

Szia!

Én voltam családállításon pánik miatt és azóta semmi tünet :)

596. Verseau
2012. júl. 24. 13:24

Ajánlom Mindenki figyelmébe!

A ColorGenetics ® egy különleges egyéni módszer, ami rendkívül mély oldásokat hozhat létre, aminek az oka az, hogy az egyéni problémát nem a gondolati mintánk felől közelíti meg, hanem az Aura-Soma ® üvegválasztással, a jobb agyféltekénk elmeséli a színek nyelvén, hogy mi az, ami éppen zajlik a Lelkünkben. A Hellinger-féle morphogenetikus mezőben dolgozva, pedig ezek az elakadások érezhetőek és oldhatóak is lesznek. Nagyon nagy segítség akkor, ha nem látunk rá az életünk megakadásának a miértjére, vagy pedig olyan ismétlődő történeteket látunk az életünkben, aminek nem tudjuk megközelíteni a gyökerét és azt feloldani.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook