Családfelállítás, avagy a Hellinger-módszerről (beszélgetés)
És mi okozhatja azt az érzést,h üresség és hogy nincs helyem??
Vmire kíváncsi lennék.például van egy rákos ember,akinek meghalt mondjuk az apja és őt akarja követni a halálba.Akkor ez a betegség miért mondjuk pl 50 éves korában jön elő,és miért nem hamarabb??
remélem megéri ennyit szenvedni..
tisztul a lelked..
rövid info..
:)
:))
Tömör, de a lényegi infó benne volt, nemde? :)
Zizi kibővítette :)
Ami eddig ott lappangott, az most simán kijöhet.
Ez kimerítő válasz volt:)
Szerintetek lehet az állítás miatt,az h 2 héttel az állítás után,a felállítással kapcsolatos problémám területén elkezdtem megbetegedni?Egymás után jönnek a fertőzések,gyulladások.
Most tanulgatom az elméletet, remélem rábukkanok menet közben...
Állításon mondták,de butus voltam és nem kérdeztem rá,h ez pontosan mit is takar.
egyenlőre nem...te hol hallottál róla?
Ti tudjátok mi az a testkontroll állítás?
köszönöm csajok!!!!
remélem megoldodnak a problémáitok !!!
Nálam lelki szinten volt ez.Az állítás után napokig szorongtam,halálfélelmem volt.Később rákérdeztem és azt mták,h ez jó,mert kimozdultam abból az állapotból.Akkor lenne gáz,ha semmi se történne:)
nálam is így volt, konkrét kérdéssel mentem, majd a parányi terapeuta ölében ringatva zokogva végeztem,mert mire megfogalmaztam a kérdést, befulladtam, a végkifejlet az érintések okozta trauma magzati korból,ami most is kísért anyailag..konkrét kérdésre sor sem került..a mező ezt adta megoldani..
Nekem nem, mert én alapvetően nem betegséggel foglalkoztam...de hallottam már ilyet, valóban előfordulhat...
lányok ha betegséget állitunk,tehát hogy miért is vagyok beteg,ez volt az én állitásom,anyumtól indult ö is beteg és nála is vannak tünetek.
Nögyógyászati.
tehát azóta ö hányt és fájt nagyon a petefészke,én ma estére érzem szarul magam lázas kezdek lenne már 38 fok és húz a fejem ,szédülgetek.
azt mondta a csaj aki vezette hogy ez elöfordulhat.
nektek volt hasonó tapasztalatotok???
"Ember tervez, mező végez..." :)))
Igen,ezt már tapasztaltam.Legutóbb sikerült megfoglmaznom,h mi a probléma,mire szeretnék állítani.És amikor kiültem,teljesen mást mondtam mint amit szerettem volna.És a végeredmény olyan lett amire álmomban se gondoltam volna:)
Így van! Szerintem lehet, hogy azonos szálon fut a kettő, de ott majd kiderül. :o))
Bármi megeshet, a mező nagy meglepetéseket is tud okozni... :)
És az is lehet,h a kettő mögött egy harmadik áll!
Hú, ez nagyon klassz!... Ő is a Ramoda-féle a csoportban végzett???
Fogalmazz meg egyet, aztán a mező "intézi a dolgát"... :))
Vagy beszéld meg a vezetővel, meglehet tud tanácsot adni. Nem biztos, hogy a kettő együtt mehet, de elképzelhető...
De megfoglamazni se tudom,h mit szeretnék,hogy kettőt az egyben oldjam meg:)
A bátyám párja Hellinger-terapeuta, szokott a XII-ben, meg nálam a XIII-ban állítani.
Én már láttam olyan állítást is, amikor az emberke hiába akart egy konkrét dologgal foglalkozni, a "mező" nem engedte, amíg nem oldott meg valami mást előtte.
Úgyhogy dönts valamelyiknél, meglehet az is elvezet a másik problémáig...
Ha meglett a gyökere,akkor tuti:)
További ajánlott fórumok: