Családfelállítás, avagy a Hellinger-módszerről (beszélgetés)
Ha meglett a gyökere,akkor tuti:)
én pomázon voltam a kolleganöm vitt el mikor nemrég kiborultam és végigsirtam a napomat.
megtaláltuk a gyökerét a dolognak és remélem minden jó lesz.
Én a Hellinger intézetbe szoktam menni:)
Nekem segített,nagyon sokat:)
Nézd, egy jelentéktelebbnek tűnő probléma is elvezethet egy nagyon mélyen gyökerező, komoly problémához, szóval ezt nem mindig lehet előre tudni, hogy mi áll mögötte.
A mindennapjaidat melyik keseríti meg jobban?
ti hová jártok???
mert látom többen pestiek vagytok mint én!!
én most hétvégén voltam állitáson és segitő is voltam.
nagyon jó és talán fényí derült a problémámra.
remélem segit.
Igen,már én is gondoltam erre.Aztán meg elütöttem azzal,h hát lehet,h tényleg nem is annyira fontos.És így rohangálok körbe körbe,mint a kutya amelyik saját farkába harapott:)Mert az egyik állandó probléma,a másik meg visszatérő.
Akkor lehet, hogy pont ahhoz kéne nyúlni, amit folyton halogatsz! Ez is lehet egy jel, hogy folyton el akarod kerülni .... a lélek egy darabig igyekszik a könnyebb ellenállás felé evickélni ....
Igazából mindkettő problémát okoz,csak az egyiknek folyton halogatom a megoldásást,hogy "á,ez nem is olyan fontos,meg ráér,stb".Nem tudom.
Melyik okozza a több problémát? Az is lehet, hogy összefügg a kettő így, ha az egyiket oldjátok, lehet, hogy oldódni fog a másik is. Ha még sem tudsz dönteni, akkor a terapeuta biztos fog segíteni ebben előtte, nem gondolod?
Lenne egy nagy dilemmám.Hónapok óta gondolkozom rajta.Hétvégén megyek megint állításra.És van két problémám,amit szeretnék megoldani,hasonlítanak,de mégse.Mindkettőt egyformán fontosnak érzem,és mindkettőt szeretném megoldani,de nem tudok dönteni.érvelek,agyalok,figyelem az érzéseimet,mégse tudok választani.Nem lehet a kettőt egyben?Hogy döntsek így?
Nekem is úgy tűnik.... :)
Ha valami mellett érvelne és nem pedig ellene akkor sokkal hatékonyabb és hitelesebb lenne. Így olyan mintha magának bizonygatna.
gondolom azt, aki egyébként sem "hisz" benne... :)))
Bátorság próbája, avagy Hellinger terápiáról másodszor…
Az Ipari Gázszerelő, oda is berakta a skepticizmusát :))
a második cikk hozzászólásaiban volt erről egy kis eszmecsere... :))
Érdekes dolgokat írnak, de nekem elég mondvacsináltnak tűnik ez a szkeptikus bizonygatás és hozzáállás. Akinek használ, annak úgyis jó véleménye lesz róla.
Légyszi ajánljatok jó terapeutát Bp-en.. köszönöm:)
Hát, az elég messze van még... De nem is kell elkapkodni...
Bár sajnos csak május körül van hely:) de addig várok.
Itt vagyok,túl vagyok rajta,hát tényleg meglepetésterápia.MOst meg is lepődtem rendesen.Nagyon erős volt ez most számomra,de jó volt:)
ó persze, rá is szántam rögtön, számomra nagyon nagy élmény volt
Ja, már értem... Néha nehézkes vagyok :)))
És tetszett, és rászánod magad az állításra is? Vagy elbizonytalanított?
Bocsi akkor nem voltam egyértelmű... Családállításon voltam, segítőként vettem részt. Egy hölgy vezette, Annamária, aki egyébként hipnotizálással foglalkozik, amikor épp nem családot állít. :)
Imádom.a helyszínelőkön nőttem föl:)a legjobb a végén az aha élmény..:)
További ajánlott fórumok: