Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Családban vagy egyedül fórum

Családban vagy egyedül (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2019. máj. 15. 10:31
Fordultam onlie ingyeneshez varom a valaszukat.
55. Egyanyuka84 (válaszként erre: 54. - Mezei Virág)
2019. máj. 15. 10:30

Ezt én is így gondolom.Nem kötelessége és azt se értem miért fogadja el és utana azt hallom h nem eleg h a gyereknek nemtud eleget felretenni de meg a szuleinek is tartozik ugyh amit felretesz az nem az öve hanem a szuleie..

En kertem mert h menjek pszichologushoz mert annyira ellentmondasosan viselkedik sokszor mint egy psziches beteg es mar belatta h ez a felfogas megbetegiti őt is de valtoztatni ugy latom egyre inkabb h nemfog tudni mert rogzult benne h ez a normalis.

54. Mezei Virág (válaszként erre: 31. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 10:19

“A szüleid segítségével,ahogy eddig az enyémek most a tied segítsen”

A szülő kötelessége a kiskorú gyerekek felnevelése. Ha már felnőttek, a szülő ha tud segít, önszántából. Nem kötelessége! A férjed nem komplett! A gondolkodása beteges. Menekülj az ilyen embertől, minél előbb. Ha majd jobban leszel 4 órás munkát talán te is tudsz vállalni. Tanulni is érdemes lenne hosszabb távon!

Fordulj ügyvédhez, ahogy már itt többen is tanácsolták!

53. lapbarna (válaszként erre: 42. - Papája)
2019. máj. 15. 10:14

Ezzel csak annyi a baj, hogy a gyerekek, akik csak 6 és 9 évesek, nem azt látnák, hogy az anyjuk otthagyta apát, hanem azt, hogy otthagyta ŐKET.

És nagyon valószínűnek tartom, hogy az apjuk erre még rá is erősítene: látjátok, anyátok itt hagyott titeket nekem.

Ezt a gyerekek nagyon megsínylenék.

Nem értek egyet ezzel a megoldással.

52. epervirág (válaszként erre: 46. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 10:02
Nem beteg lettem ès korházba kerültem.
51. Egyanyuka84 (válaszként erre: 48. - F8db0709b8)
2019. máj. 15. 09:56
Hát mostmar en is megunom a terrort..ha nem lenne a jó oldala amit szeretek mar leptem volna most viszont azt mar lassan el is felejtem milyen neki ugyh igen egyre kozelebb kerulok ahhoz h lepjek!
50. Egyanyuka84 (válaszként erre: 49. - Aszparagusz)
2019. máj. 15. 09:55
Ez megnyugtató.
49. aszparagusz (válaszként erre: 26. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 09:47
Tartásdíjat csak akkor lehet ingatlannal, stb. kiváltani, ha ebbe a gyereket nevelő szülő is beleegyezik. Ha gond a napi létfenntartás, akkor egy évek múlva beköltözhető ingatlan nem megoldás.
2019. máj. 15. 09:47

A környezetemben én azt láttam,hogy ha a pasinak mindene megvolt a szülei által,és olyan nővel költözik össze,akinek car a háttere,és gyerek is születik,bizony onnantól kezdve a nő sok mindennek ki van téve.

Minden esetben megszakadnak az ilyen kapcsolatok,és nem feltétlen 1 év után,lehet hogy 5-6 év is eltelik mire a nő megunja a terrort.

Én helyedben lennék költöznék!

47. aszparagusz (válaszként erre: 18. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 09:46
Közös felügyelet akkor van, ha azt mindkét szülő kéri.
46. Egyanyuka84 (válaszként erre: 44. - Epervirág)
2019. máj. 15. 09:39
Es azert hagyott cserben mert neheztel rad h nem leptel?
45. Egyanyuka84 (válaszként erre: 42. - Papája)
2019. máj. 15. 09:38

Lakhatasom lenne apukamnal az nem gond viszont ezt azert nem tennem meg mert tudom h a szuleihez vinne oket amikor dolgozik..

A kicsi allando gyogyszerezesre szorul azt se tudja mit mikor kell adni nekik..

A szulei kommunikacioja egymassal:

Ba.meg,Dogolj meg stb..es ezt gyerek elott is..

Ő is ezt hallgatta..

Ugyh nem ennek en nemteszem ki őket.Ha megyek akkor veluk csakis veluk!

44. epervirág (válaszként erre: 39. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 09:36
Tènyleg nem tudok mast irni csak hogy kèpj.èn sem mertem aztán a kislányom az egyik naprol a másikra cserben hagyott.pedig mindig azt mondta kitart mellettem nem igy lett.èn sem mertem lèpni pedig nekem is elèg rossz volt vele.

Megyek takaritok kesobb olvaslak meg titeket.

Koszonom szepen a sok tanacsot!Megerositettek h ez nem jo igy es ez most kellet nekem.

Feldobnám a labdát és játsszon vele !

Az ilyeneknek leginkább a szájuk a nagy, de ha sarokba szorítod, akkor meghunyászkodnak - hosszas üvöltés után.

Írod, hogy a gyerekek szeretik az apjukat. Rendben !

Tehát közöld a pároddal, hogy elmész, itt hagyod gyerekestől együtt. Amennyiben van vidéki rokonod, próbáld meg ott meghúzni magad. Tudom rettenetes lesz, de gyorsan rá fog jönni, hogy egyedül nem megy. Nem tudja ellátni a háztartást és a gyerekeket. 1-2 hónap, de lehet, hogy 1-2 hét után rájön, hogy mennyit érsz, hogy szüksége van rád.

Visszahív, ha meg nem, akkor tudni fogod, hogyan tovább. Te is kipihened magad, talán még jót is tesz az egészségednek. Ne félj nem lesz gond a gyerekekkel, megoldja valahogy, de kell egy ekkora nagy trauma neki, hogy észhez térjen.

Kérj segítséget az önkormányzat szociális osztályán, családsegítőtöl, vagy egyháztól, hogy segítsenek lakhatást találni, amíg krízishelyzetben vagy.

Amennyiben sikerülne lakhatást találni gyerekestől természetesen velük hagyd el ezt a beteg alakot.

2019. máj. 15. 09:35
A lelki bántalmazás sokkal fájóbb, és rosszabb, mint a testi. Ahogy összerakom a képkockákat nekem az jön le, hogy lelkileg terrorban tart. Ez tűrhetetlen. Lépj amint tudsz.
40. Egyanyuka84 (válaszként erre: 38. - Epervirág)
2019. máj. 15. 09:34

Igen ettől félek.Nem sokat varok mostmar mert erzem nem birom es mert megigertem a gyerekeknek h ha apa piszkalja anyat akkor ennyi volt megyunk papahoz...

De varom az ugyved mit ir mert ha pozitivat akkor sokkal nyugodtabban mennek innen

39. Egyanyuka84 (válaszként erre: 34. - Epervirág)
2019. máj. 15. 09:32

Apukamhoz tudok menni a szuleim elvalltak..de igen mostmar haladunk a fele nem ugy latom mont aki tud a gondolkodasmodjan valtoztatni vagy legalabb finomitani..

Amugy amikor dolgoztam akkor se volt jo..akkor orult h megtobbet tehet el igy semmit nem ereztem a penzbol merthogy en lelaktam a hazat igy annyi jar h eltegye..szoval en ugy erzem ha 2x ennyit keresne akkor se lenne jobb mert 2x ennyit tenne felre es ezert ő halas h igy neveltek..

Szornyu gyerekkora volt mint nekem de mindig azt mondja őt legalabb kompenzaltak a szulei az ingatlannal engem viszont meg utcara is dobtak..ezt kb minden heten hallgatom

38. epervirág (válaszként erre: 35. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 09:31
A baj a fèrjeddel van,de nagyon agybeteg.De erre te is rámehetsz a sok stressztől,hidd el tapasztalat
37. epervirág (válaszként erre: 33. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 09:29
Majd kiderül mit irnak,de ha pozitivat akkor mindenkèpp lèpj.
36. f0b99b27d1 (válaszként erre: 31. - Egyanyuka84)
Láthatja, hogy beteg vagy, és le vagy százalékolva, akkor mégis mit vár? Elhiszem, hogy a pénz fontos, de ha nem tudsz dolgozni,akkor mi van? Nehogy már azért legyél rossz, mert le vagy százalékolva, és nem tudsz fenntartani 1 családot.. Ne haragudj, de én már jóval ezelőtt elhagytam volna a p...ba.
35. Egyanyuka84 (válaszként erre: 32. - Epervirág)

Hidd el ha nem lenne a 2gyerek mar reg nem turnem ezt..viszont ahogy irtatok is mostmar merlegelek a gyerekeknek csaladban e a jo vagy kulon..

Koszonom h ennyien valaszoltatok azert az jo erzes most h nem velem van a nagyobb baj.

34. epervirág (válaszként erre: 31. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 09:28
Na ha ezt mondta akkor költöz a szüleidhez a gyerekkekel persze ha nekik nem gond.èn is velük èlek igaz nekem màr csak a kicsi van ott.
33. Egyanyuka84 (válaszként erre: 30. - Epervirág)
2019. máj. 15. 09:27
Erre varok most.Irtam tegnap 2 ingyenes ugyvédnek itt online 3napon belul valaszolnak..megnyugodnek ha olyat irnanak..konnyebben lepnek
32. epervirág (válaszként erre: 29. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 09:26
Kit èrdekel ő mit mond ha igy viselkedik menjen a f....a
31. Egyanyuka84 (válaszként erre: 28. - F0b99b27d1)
2019. máj. 15. 09:26

Azert mert en nemtudok neki segiteni kerdeztem tole tegnap h mondja meg mit szeretne tolem hallani ami megmyugtatna:

“Azt,hogy ha anyagilag már nem megy,akkor te majd megteremted mostmár”

Megkerdeztem tőle,hogy es miből gondoltad hogyan csinaljam ezt?

“A szüleid segítségével,ahogy eddig az enyémek most a tied segítsen”

30. epervirág (válaszként erre: 26. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 09:25
Bármekyik gyerekre ráiratott már házat? Amugy szerintem mèg akkor is jár gyerektartás mert ez az ő döntèse,hogy ezt szeretnè.De szerintem menj beca családdsegitöhőz ott szerintem van ingyenes ügyvèd beszèlj vele.
29. Egyanyuka84 (válaszként erre: 27. - Epervirág)
2019. máj. 15. 09:24
Na hat ő azt mondta ezt felejtsem el h csak 2hetene hozhatna el őket
28. f0b99b27d1 (válaszként erre: 25. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 09:23
Ha apukád tud segíteni, és oda tudnál menni a gyerekekkel, akkor ne várj. Az ilyen ember nem változik meg. Tudod nem csak jóban kell egymás mellett állni, hanem rosszban is, úgy látszik ezt ő elfelejtette.
27. epervirág (válaszként erre: 18. - Egyanyuka84)
2019. máj. 15. 09:23
Közös felügyeletre szerintem nem kötelezhetnek,de az apának joga van minden 2. hètvègère elvinni a gyerekeket.
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook