Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Családban vagy egyedül fórum

Családban vagy egyedül (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
116. selena78 (válaszként erre: 99. - Egyanyuka84)
máj. 15. 15:51

És miért nincsenek barátaid? Addig sem voltak, ameddig ő nem jött az életedbe, vagy ő marta el őket?


Azon jár az agyad, hogy mennyit dolgozik szegény? Ébresztő! Azon járjon az agyad, hogy hogyan tudnál kilépni ebből a kapcsolatból, ami neked nem jó. Tudod, mindenkinek egy, és csak egy élete van. Abból kell kihozni azt a szintet, hogy jól érezd magad a bőrödben. Különben mi értelme naponta felkelni?


Ha édesapád támogat, vedd igénybe a segítségét. És menekülj ebből a kapcsolatból.

máj. 15. 15:49
Mennem kell most majd olvaslak titeket.
114. Egyanyuka84 (válaszként erre: 112. - Lullabye)
máj. 15. 15:49
Nekem az jön le inkabb hogy te tudod kezelni a ferjedet es kiegeszititek egymast ha nektek igy jo akkor nincs ezzel baj..
113. Egyanyuka84 (válaszként erre: 110. - Semleges)
máj. 15. 15:47

Nem nem jól erted.Fizetese egy reszet teszi el.

Ő kigondol egy összeget h na ebből meg kell elni egy hónapban es ha epp akkor szandal kell a gyereknek vagy valami varatlan dolog akkor teljesen kiborul h a felretett penzhez kell nyulni hanem oldjam meg mashogy..

112. lullabye (válaszként erre: 89. - Selena78)
máj. 15. 15:47
A házasság nem akaratok ütközete?!?!?! Ha nem az, akkor két báb él egymás mellett, akit oda raknak külső erők, ahová akarnak...A mindennapok folyamatos döntésekből állnak. Hová menjünk, hová ne, mit vegyünk,mit ne, megengedjük ezt a gyereknek vagy ne, az anyós kért valamit, mit válaszoljunk rá, ezt vagy azt? Vendégeket hívjunk-e? Ha igen, kit? Mi legyen a kaja? Ezek döntési helyzetek! Mi történik ezekben a döntési helyzetekben nálatok? Az, amit az éppen erőseb akaratú fél jónak tart! Ilyen az élet. Akár szembenézünk vele, akár nem. Szeretet, tisztelet mellett is akaratok, elképzelések "ütköznek" a nap számos percében...főleg azoknál, akik még együtt is dolgoznak, mint mi...A nap 24 órájában együtt vagyunk nagyon sokszor....Ha mindig csak az egyik fél elképzelése, vágya, célja érvényesül, ott már baj van... Nálunk nincs minden nap harc és nem kell folyamatosan megküzdenem azért, hogy elfogadják a véleményem... De időnként keményen! A kemény, de alapvetően JÓ férjem mellett azonban jó életem is van, és szeret! Igazi szerető családfőként gondoskodik rólam... De időnként elcsúszik, anélkül, hogy észrevenné..., mert olyan a természete, amilyen...Ilyenkor szembesíteni kell vele, és vissza kell terelni a keretek közé...Ez nem arról szól, hogy megmutatjuk, hogy ki az erősebb! Hanem arról, hogy van egy nagyon domináns, erős egóval rendelkező férfi, és őt időközönként a helyére kell rakni...Nem cserélném le a férjemet! Eddig minden nehézségben számíthattam rá! Betegségben is...
111. Egyanyuka84 (válaszként erre: 106. - BeYOUtiful)
máj. 15. 15:45

Vágyom:nyugalomra.nem gazdagságra csak egy nyugodtabb eletre.Megbecsülésre.

Megvalósítható:

Jelenleg ebből semmi ahogy most allunk.Itt nem.

Talan fel ev mulva egy önalló jövedelem es normalis elet.

máj. 15. 15:42

Jól értem, hogy a te nyugdíjadból és pótlékokból éltek mert a férjed elteszi a fizetését? Mondván majd a gyerekeknek lakást vesz?

Akkor mire vársz? Ennyid mindig lesz + a gyerektartás amit majd megítélnek neked. Irány apukád, én ezt nem viselném el. Még jobban bele betegedsz. Az a célja?

109. Egyanyuka84 (válaszként erre: 104. - Semleges)
máj. 15. 15:42

Nem szeretnek erről itt beszelni de sajnos nemtudok.

A kicsi is beteg nemtudni tud e rendesen oviba jarni..eddig nemtudott

Nekem meg vagy most juniusban vagy augusztusban lesz egy ujabb mutetem az elozoek szovodmenye miatt..ha ezen tul leszek es sikerul a mutet na akkor leszek gyogyult..nem egeszseges mert olyan sose leszek mint egy teljes ertekű ember de mar dolgozni tudok majd ha ebbol meggyogyulok szoval ha rossz esetben augusztus akkor oktoberben tudnek dolgozni.

108. Bözsi néni (válaszként erre: 105. - Lullabye)
máj. 15. 15:40
Nem tudnék így élni.
107. Bözsi néni (válaszként erre: 105. - Lullabye)
máj. 15. 15:40

Na, a te kapcsolatot majdnem olyan rossz, mint a fórumindítóé. A különbség annyi, hogy enged néha visszabeszélni...


És nem annyira szóban aláz, hanem megfizet.

106. beYOUtiful (válaszként erre: 84. - Egyanyuka84)
máj. 15. 15:33

Nyilván gondolkodsz már egy ideje a "hogyan tovább"-on.

Mi az, amit a leginkább szeretnél? (vágy)

Mi az, ami megvalósítható? (realitás)

105. lullabye (válaszként erre: 94. - Selena78)
máj. 15. 15:30
Nekem sem kell naponta megküzdenem, de időnként igen, és keményen. Mindennek két oldala van. Nagyon erős jellem a férjem, és éppen azért mert erős, önálló egzisztenciát teremtett nekünk. Jó életem van mellette, mindenem megvan, amire szükségem van, a jég hátán is megél. Nálunk mindig is ő kezelte a pénzt, soha nem volt igényem arra, hogy én kezeljem. De még soha nem mondta nekem semmire azt, hogy ne vegyem meg magamnak. Elmegy valahová, gondol rám, megkérdezi, hogy mire van szükségem, vagy meglep dolgokkal. Vagy éppen ő mondja, hogy most már nekem is ezt vagy azt kellene vennünk. Gondoskodik rólam... Szeret a maga módján, a saját erősségei és gyengeségei közepette. Amikor megismerkedtünk, nekem semmim nem volt, neki már értékes ingatlana, de hivatalosan, ügyvédnél tulajdonrészt adott át nekem azon értékek felett is, aminek a megszerzéséhez nekem semmi közöm nem volt... Ő ilyen...erősségeivel és gyengeségeivel együtt...mint ahogyan én is az erősségeimmel és gyengeségeimmel együtt vagyok jelen ebben a kapcsolatban...
104. semleges (válaszként erre: 86. - Egyanyuka84)
máj. 15. 15:29

Lehet tudni, hogy mi bajod van?

Tényleg nem tudsz elmenni dolgozni?

Hátha emberek között más lenne még a közérzeted is.

103. semleges (válaszként erre: 1. - Egyanyuka84)
máj. 15. 15:26

A lakás majd kompenzál, hogy szar gyerek koruk volt a gyerekeknek? Úgy spórol, hogy közben szarul éltek és még meg is aláz? Nem, nem normális! Ő is kapott lakást a szüleitől? Az egyiknek vesz a másiknak nem?

Az, hogy gyűjtöget és spórol a gyerekeknek oké, de ilyen áron és így? Közben elmegy az élete(tek).

102. beYOUtiful (válaszként erre: 81. - Lullabye)
máj. 15. 15:25

Èdes Jó Istenem, mikor jutsz el (ráadásul nőként) odáig, hogy abbahagyod az áldozathibáztatást("A pofon helyét a gyengébb fél teremti meg a kapcsolatban!")?

A pofon "helyét" senki sehol nem teremti, a pofonnak nincs sehol helye, a pofon egyetlen ember döntése: aki adja.


Egyanyuka84: olvaslak, de együttérzésemen kívül nem tudok mit írni. Menni kell a gyerekekkel, de nincsenek ötleteim hogyan, hová, miből.

101. ab3619a9cd (válaszként erre: 99. - Egyanyuka84)
máj. 15. 15:15

Végig olvastam, de muszáj írnom.

17 éve vagyok a férjemmel. Itthon vagyok én is. Igaz ápolási, de itthon vagyok. Én kezelem a kasszát, én rendezek mindent:csekkek, bank, konyha. A férjem még a maszek pénze egy részét is leteszi nekem.

Hazajön, nem kérdezi mit csináltam, mit vettem...Azt csinálok amit akarok, ha olyanom van akkor semmit! Soha nem szól, hisz neki és a gyereknek minden megvan!

A te életed messze nem normális!!

100. Egyanyuka84 (válaszként erre: 98. - Idhikai)
máj. 15. 15:12
Születeskoromtól fennt állt 30ev utan jöttek ra a betegsegemre mert nagyon ritka es 30ev szenvedes utan kb az eletemet mentettek meg egy 3x4 órás műtéttel..szóval nem,nem ő betegített..viszont ez a sok ideg teny h nem tesz jot
99. Egyanyuka84 (válaszként erre: 96. - Selena78)
máj. 15. 15:10

Hat nincs.Csak a hugomek eletet ismerem akiknel szinten van gond de nem ekkora.

Amikor elmegy dolgozni azon jar az agyam h szegeny megint mennyit dolgozik en meg csak itthon vagyok igy tök erthető h ideges feszült es probalom igazolni ezzel a visekedeset velem szemben.Aztan meg amikor igy beszel elgondolkozok megint h ezt ő tenyleg megteheti e..

máj. 15. 15:10

Csak az első két oldalt olvastam el... borzasztó! :( Milyen jellegű a betegséged? Simán lehet, hogy ez a helyzet betegített meg. A betegségek nagy része lelki eredetű.

Én valószínűleg új életet kezdenék, vinném a gyerekeket, és magam mögött hagynék mindent.

(Mondjuk régen ezt is csináltam.)

... és indulni előlről, lelkileg egészségesen, aztán talán megjön a testi is.

97. Egyanyuka84 (válaszként erre: 95. - Epervirág)
máj. 15. 15:07
Mindenkepp!Koszonom!
96. selena78 (válaszként erre: 91. - Egyanyuka84)
máj. 15. 15:00

Ne haragudj, de neked nincs családod, rokonaid, barátaid?


Nem látod, mások hogyan élnek?


Tényleg nem tudtad hogy a helyzet, amibe bele kényszerít, a hmmm... nem is tudom milyen kifejezést használjak, hiszen nem társ, partner, akivel együtt élsz, nem normális?

95. epervirág (válaszként erre: 91. - Egyanyuka84)
máj. 15. 14:51
Minden hol van problèma szerintem .De nálatok ez a helyzet igy nagyon rossz.Megèrtelek amugy.De azèrt informálodj ha tudsz milyen lehetősègeid lehetnènek ha külön mennètek.
94. selena78 (válaszként erre: 77. - Lullabye)
máj. 15. 14:51

Ügyes vagy. És kemény. Aztán ha valaki nem olyan kemény mint te, az mit tegyen?


Nekem a család egy nyugalmi pont. Nem szeretnék naponta megküzdeni azért, hogy nyugodt életem legyen a saját otthonomban.

93. epervirág (válaszként erre: 92. - Csakelőre)
máj. 15. 14:48
Igen? Ès mièrt ne adjak tanácsot.ha az elejèt elolvastad volna meg irtam neki hova fordulhatna segitsègèrt.Mit tudna tenni
92. csakelőre (válaszként erre: 88. - Epervirág)
máj. 15. 14:46

Te aztán ne adj tanácsokat.

Így meg főleg nee!

91. Egyanyuka84 (válaszként erre: 88. - Epervirág)
máj. 15. 14:43

Én hogyne tudnam mi a betegsegem ne viccelj!

Es de akarok is tenni h jobb legyen ha ez igy marad nem is birom tovabb csak azt nemtudtam h mas apuka is aki a csaladfenntarto es anyagi problemaja van ott is van e ilyen..mert mindig azt mondja mashol is van problema es mashol se lesz jobb nekem

90. epervirág (válaszként erre: 87. - Egyanyuka84)
máj. 15. 14:41
Ehhez mièrt kellett megerősitès?? Ezt te is pontosan tudtad/ tudod,hogy ez igy nem jó
89. selena78 (válaszként erre: 62. - Lullabye)
máj. 15. 14:40

Hát már meg se haragudj...


Szerintem egy házasság, vagy együttélés, tökmindegy, nem akaratok ütközete. Nem ütközet, nem háború, nem verseny.


A család szereteten, empátián, egymás tiszteletén alapszik, nem azon, hogy most megmutatjuk, ki az erősebb.


Én nem tudnék olyan családban élni, ahol naponta meg kellene harcolnom azért, hogy elfogadják a véleményem, vagy egyáltalán emberszámba vegyenek.

88. epervirág (válaszként erre: 82. - Egyanyuka84)
máj. 15. 14:40
Felesleges köröket futod itt.elköltöni nem tudsz.Önnáló èletet nem tudsz megtetemteni nem tudom mi a betegsèged.De kb semmit nem akarsz tenni az ügy èdekèbe,hogy ne maradj vele.
87. Egyanyuka84 (válaszként erre: 85. - Bözsi néni)
máj. 15. 14:33
Hat ezert nyitottam ezt forumot h valahol kibeszehessem magambol meg megerositettek abban h ez igy nem normalis..probaltam mind 2 iranybol vazolni a dolgot realisan.
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook