Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Champix, a segítő!! fórum

Champix, a segítő!! (beszélgetés)

1667. homokóra
2011. dec. 11. 08:25

Jó reggelt!

Ma a második 0,5-ös ch-t vettem be.Tegnap délelőtt 10-kor volt az első..annyira kiütött délután, hogy majdnem három órát aludtam.

Ki, hogy van?

1666. homokóra (válaszként erre: 1664. - Mause)
2011. dec. 10. 19:36
Én is így gondolom! Nagyon akarom, hogy így legyen..és ha valamit nagyon akarunk, az mindig teljesül!:)
1665. 997ad9d84c (válaszként erre: 1664. - Mause)
2011. dec. 10. 18:39
Így legyen! Erős felindultságban ma bevettem 0,5-öst, délután majdnem felbuktam, annyira szédülök. Mást kell használnom segítségnek.
1664. mause (válaszként erre: 1661. - Homokóra)
2011. dec. 10. 18:30

most nem bukunk el. ez már a végleges!!!!!!!!!!!

:)

1663. mause (válaszként erre: 1662. - 997ad9d84c)
2011. dec. 10. 18:30
Szia Inez. igen ott is...mindenhol...keresem a mentsvárakat, amik nagyon kellenek. de hát ezzel mindenki így van ezért vagyunk itt ennyien.
1662. 997ad9d84c (válaszként erre: 1658. - Mause)
2011. dec. 10. 13:30

Sziasztok!

Maus! Szurkolok Neked nagyon! Jól gondolom, hogy másik fórumon is "beszélgetünk"?

1661. homokóra (válaszként erre: 1649. - Mause)
2011. dec. 9. 18:46

9 hónap? Az már nagy idő! De most már tudod, hogy egy slukkot sem szabad a cél érdekébe!

Egyébként én meg csak ne beszéljek, mert már többször elbuktam.

1660. homokóra (válaszként erre: 1658. - Mause)
2011. dec. 9. 18:37
Még a harmadik napon szerintem ne is várd..jön az majd később..
1659. mause
2011. dec. 9. 18:28
1649 üziben leírtam a történetemet, én is szenvedek mint ahogy te írtad, minden szám egy rémálom, hogy minek ez, de nem bírom letenni
1658. mause
2011. dec. 9. 18:27
szia! jövő hét szerdát nevetem ki utolsó napnak.de még semmi hatása a chnak.de nem is vártam nagy csodát a 3.napra.
1657. homokóra (válaszként erre: 1656. - Mause)
2011. dec. 9. 18:17

Szia! De jó, hogy itt vagy!:)

Igen, én már használtam, cak nem szedtem végig..ami nagy hiba volt..már nem is emlékszem..talán 6-7 hétig használtam...és arra sem emlékszem már, hogy a kezdő csomaggal indultam-e, vagy az 1-est feleztem.

Azt hiszem, holnap reggel belevágok a lecsóba újra!

Hogy vagy..cigizel még?

1656. mause (válaszként erre: 1655. - Homokóra)
2011. dec. 9. 18:08

szia!én 3 napja szedem a ch-t. nekem az 1 mg-ost írta fel rögtön a dokim, azt mondta lehet felezni és így olcsóbban jövök ki. 3 este fél, 3reggel-este fél. és a 7.naptól lehet egészeket. én nem is tudtam, hogy van kezdő csomag...de ezek szerint nem először használnád? milyen? én eddig semmit nem érzek

szia és köszi a választ

1655. homokóra (válaszként erre: 1613. - Andi6020)
2011. dec. 9. 18:02

Andi! Bizony..Te nagyon, nagyon szerencsés vagy, és sokszor gondolok Rád..hogy miért nem tartottam ki?:(

Néhány napja olvasgatom a fórumot, és egyre inkább a meglátásom, hogy le KELL szoknom! Ez nem mehet így tovább..már napi egy doboz cigi sem elég.S az a rettenet a dologban, hogy nagyon idegesít..ezt nem hiszem el, hogy pont nekem nem sikerül?????

Mindenkinek gratulálok, aki végigmegy ezen a "retteneten"! És nem csak végigmegy, hanem meg is csinálja..úgy, ahogyan Te!!

Már nem is emlékszem..2-3 éve nem szívod?

Nekem is van itthon Champixom, de csak 1 millis..úgyhogy a kezdő csomagot kellene megvennem.

Üdv mindekinek!

1654. Axiom (válaszként erre: 1653. - Mause)
2011. dec. 8. 09:40

Nagyon erős elhatározás kell hozzá, mert szerintem a Champix tényleg csak "segítő", könnyebb elviselni az elvonási tüneteket ha szeded, de nagy részben hozzá kell rakni az önuralmadat. Én mikor elhatároztam, hogy leteszem a cigit (20 év után szintén mint te) mindenkinek elmondtam, hogy erre a nagy cselekedetre készülök, mert azt akartam, hogy legyen mivel "elszámolnom" feléjük. Ezek mind a barátaim és családtagjaim voltak, úgyhogy számomra nagyon fontos emberek. Ebből is erőt tudtam meríteni a nehezebb pillanataimba, tudtam, hogy Ők nagyon féltenek a dohányzástól és nagyon fontos számukra is, hogy sikerrel járjak! Nemrég meghallgattam az Allen Carr hangoskönyvet, ami szintén rengeteget segített, sok mindent helyrerakott a fejemben! Igen, én is úgy érzem túl vagyok a nehezén, de nehéz arra felkészülni, mikor lendül támadásba újra egy "cigimanó" aki minden erővel el akar rontani... Tudom, hogy másfél hónap már nagy eredmény és igen, büszke vagyok magamra, de még több erőt ad az, hogy a családom és barátaim is büszkék rám!!!

Tudom, hogy Te is végig fogod csinálni! Ha bármikor úgy érzed kell pár biztató szó, hozzám bátran fordulhatsz! :) Arra kérlek, hogy ne feltételes módban beszélj a leszokásról, mint a leveled végén, hisz Te elhatároztad, hogy megszabadulsz ettől a büdös, egészségkárosító vacaktól! Helyette azt tanácsolom azt mondd: LE FOGOK SZOKNI A DOHÁNYZÁSRÓL! TUDOM HOGY SIKERÜLNI FOG! Mondd el mindenkinek, legyenek ők is büszkék Rád! Én is az leszek! Hajrá, mindent bele! :)

1653. mause (válaszként erre: 1652. - Axiom)
2011. dec. 8. 08:59
megéri nagyon. sose bocsájtom meg magamnak hogy elbotlottam, és most sokkal nehezebb újra kezdeni, bár én elsőre is azt mondtam, hogy ha netán visszaesek akkor ezt még egyszer nem bírom végigcsinálni, de minden egyes szálnál arra gondolok, hogy nem akarok cigizni.ez addig fajult hogy már depis lettem tőle. orvosnál kötöttem ki. de ebből sikerült talpra állni, és most érzek magamban erőt arra hogy újra neki fussak. annyira jó nemdohányozni.de ezt most érzed a legjobban nem? legalábbis én annyi "idősen" mint te most vagy ezt éreztem, és szánalmasnak találtam azt aki szívja. akit nem zavar a bűz ami árad belőle, stb. csak azt tudom mondani hogy légy nagyon büszke magadra és légy nagyon erős mert lesznek vagy lehetnek még nehéz napjaid.ha nekem most sikerül(nagyon remélem hogy igen) akkor már sokkal tapasztaltabb leszek és remélem sokkal erősebb.
1652. Axiom (válaszként erre: 1651. - Mause)
2011. dec. 8. 08:38

Köszönöm szépen! :) Hosszú és nehéz volt az út idáig, de megérte (remélem).

Te biztos többet tudsz erről mesélni 9 hónapnyi füstmentesség után, valóban megéri? :)De gondolom igen, hisz újra belevágsz!

Sok sikert kívánok Neked nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!! :)

1651. mause (válaszként erre: 1645. - Axiom)
2011. dec. 8. 08:10
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!
1650. mause
2011. dec. 8. 08:09

Jó reggelt mindenkinek!

Jó nagy szél fúj ma. tegnap bevettem az első bogyómat. jövő hét szerda lesz a nagy nap. lelkileg nagyon készülök erre. és persze várom a ch hatását. remélem nem várat sokáig magára, addig is tudatosan csak akkor megyek ki rágyújtani, ha már nagyon muszáj.

bvulgari! én is kisöprök a házból minden szálat, mert ha itt van nem bírok ellenállni neki. pedig olyan makacs és akaratos tudok lenni az élet egyéb dolgaiban..

1649. mause
2011. dec. 7. 14:26

Sziasztok!

hetek óta olvasgatom a fórumot.most végre beregisztráltam. 20éve dohányzom. 2 éve abbahagytam 9 hónapra, aztán beütött a baj. rágyújtottam. most egy éve pöfékelek. napi 1 dobozzal simán elfüstölök. ma délelőtt leadtam a patikában a champix receptemet és 3 óra körül mehetek érte. nagyon bízom benne. annak idején biorezonanciával tettem le.most nagyobb az elhatározás, mert él még benne a kép hogy mennyire jó volt amikor nem szívtam. nem is értem miért szoktam vissza, ha most sikerül...sose mondd hogy sose, de érzem hogy jó lesz. csak kell egy kis segítség.mert egyedül nem megy.

majd jövök, mert úgy érzem innen rengeteg erőt lehet meríteni. gratula mindenkinek aki túl van az első napokon. hát még annak aki hosszabb időről számolhat be.

na megyek a gyógyszertárba.

1648. bvulgari
2011. dec. 5. 16:27
Hát nálam pont fordítva műkődik, ebből is látszik, nem vagyunk egyformák:) ha nálam mindig lenne cigi, akkor ott motoszkálna a kisördög, milyen jól esne most egyet kávézni és cigizni,:) meg nem tudnék megfeledkezni róla, ha nap mint nap látnám:) meg pl. ha stresszes időszak jön vagy akármi kiborít, nem tudok mihez nyúlni, lenyugszom és elfelejtem, de ha ott lenne a cigi, idegességemben nem foglalkoznék semmivel, rágyújtanék az tuti.) meg az a gáz, hogy én mértéket sem tudok tartani, sokan vannak, hogy elszívnak pár szálat naponta és kész, ez még nem is lenne gáz, de én vagy cigizek vagy nem, nem tudom elképzelni, hogy most kiosztom 3-4 szál, mert vagy cigizek vagy sem, és inkább NEM !!!! de tök jó érzés hogy tisztulok, és ha vki bejön az irodába és árad belőle a cigi szag, pfúú de undorító és én is ilyen voltam, de már nem szeretnék ilyen lenni:) az anyagcserémmel kicsit küzdök bevetettem már lenmagot, szilvalekvárt, hát nem mindig vok sikeres.)
1647. N.Eszter (válaszként erre: 1646. - Bvulgari)
2011. dec. 5. 15:09

Még annyit a témához.Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ami tilos, az egyre kívánatosabbá válik.

Ezért én nem azt mondom, hogy SOHA nem fogok dohányozni.Mindig van nálam cigi, a táskámban.De nem gyújtok rá.

Engem megnyugtat a tudat, hogy ha nagyon akarnám, megtehetném.De nem teszem meg.Sőt, azt mondom, lehet, hogy nagyon ritkán még rá is fogok gyújtani.De rendszeresen már nem fogok cigizni, az biztos.

1646. bvulgari (válaszként erre: 1643. - N.Eszter)
2011. dec. 5. 11:55

Hali Eszter és a többiek,

hát túl vok az első héten, tegnap már el is felejtettem bevenni a bogyót, úgyhogy el is hagytam, igazából 2 levél maradt meg még a korábbi próbálkozásokból, azokat szedtem de nem előírás szerint, kettétörtem és csak felet szedtem, de azt is inkább csak reggel, még 4 db-om mindig van, de azt már nem szedem be, nem, azt hiszem én is átállítottam az agyam, nem kell ez nekem.) Mindenkinek kitartás és sok sikert kívánok:)

1645. Axiom
2011. dec. 5. 09:33

Sziasztok!

A számok magukért beszélnek:

2011/10/24 21:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:

0 év, 1 hónap, 10 nap, 12 óra, 31 perc.

A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 1230 db.

Az így megspórolt költség: 40136 Ft

1644. nita36 (válaszként erre: 1643. - N.Eszter)
2011. dec. 4. 10:48
Le a kalappal:-))) ügyes vagy!
1643. N.Eszter (válaszként erre: 1638. - Bvulgari)
2011. dec. 4. 10:34

Szia Bvulgari, kitartás!

Én nov 7.-én szívtam el az utolsót.A kísértés sajnos még mindig erős, de nem adom meg magam.Majdcsak elmúlik, remélem.

Én semmit nem szedtem segítségül, csak az agyamat próbáltam átállítani.

Ha a fene megesz, akkor se gyújtok rá!

1642. nita36
2011. dec. 4. 10:09

Sziasztok!

Végig olvastam a fórumot és az a helyzet,hogy megjött a kedvem a leszokáshoz:-)

Elvileg a champix-el akartam leszokni, de úgy gondoltam, hogy megpróbálkozom most csak így. Úgyhogy 8kor elszívtam az uccó cigimet és most nagyon nagyon reménykedem,hogy nem megyek és veszek még egy dobozzal:-)))

1641. Maja1024
2011. dec. 2. 16:57

Kedves Matek53!

Örülök,egyben gratulálok a sikeredhez. Követem példádat, én jelenleg a 3. hónap felé tartok.

Mindenkinek sok sikert, és valóban nagy kitartás hozza meg a várt eredményt.

1640. Matek53
2011. dec. 2. 16:38

Kedves Mindenki !

Örömmel tudatom veletek az alábbi infót:

2011/07/02 00:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:

0 év, 5 hónap, 0 nap, 16 óra, 32 perc.

A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 3825 db.

Az így megspórolt költség: 124815 Ft

Kedves sorstársaim, kívánok nektek sok sikert, kitartást a további füstmentes élethez.

1639. Axiom (válaszként erre: 1638. - Bvulgari)
2011. dec. 1. 13:36

Gratulálok, ügyes vagy :)

Ne feledd, a Champix csak segít kiiktatni a gonosz kisördögöt, a döntés a te fejedben született meg, így az elszántságod most a legfontosabb! Egy gondolat járjon a fejedben: LE FOGOK SZOKNI A DOHÁNYZÁSRÓL!

Drukkolok, hogy sikerüljön :)

1638. bvulgari (válaszként erre: 1637. - Axiom)
2011. dec. 1. 12:33
4. füstmentes napom, eddig elég könnyen megy, remélem így marad, pedig már csak reggel veszek be 0,5 mg-ot:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook