Champix, a segítő!! (beszélgetés)
8.-ik napom:-)
2012/02/23 06:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
0 év, 0 hónap, 7 nap, 10 óra, 3 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 357 db.
Az így megspórolt költség: 12588 Ft
7.ik napom. Nem érzek semmi különöset. Sem ideges, sem ingerült nem vagyok. Inkább csak kedvtelen.
Semmihez sincs kedvem. Még cigizni sem:-))
Nem hiszem el, én aki napi 3 dobozzal szívtam.
Köszi az érdeklődésedet.
Szia:-) Szerintem egész jól. Ez volt a 6.-ik nap.
Úgy érzem menni fog tovább is.
Azért hiányzik néha.
0 év, 0 hónap, 5 nap, 14 óra, 13 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 255 db.
Az így megspórolt költség: 8992 Ft
Szia. Én kb két hete szedem, és éppen tegnap lettem figyelmes, mintha a vesém, vagy a derekam érzékenyebb lenne. Eddig vesére gondoltam, de így , hogy mondod? Lehet csak derék.
Ma van a 6.-ik napom cigi nélkül.
Helló!Egy kis biztatás, hogy sikerülni fog neked is!
Az Ön leszokásával kapcsolatos adatok:
www.dohanyzas.hu
2008/11/01 05:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
3 év, 3 hónap, 25 nap, 12 óra, 45 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 30300 db.
Az így megspórolt költség: 727200 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 30.3 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 60.6 gramm nikotin,
és nem mérgezte magát 181.8 gramm kátránnyal és 151.5 gramm szénmonoxiddal.
4.-ik napom:-))
Az Ön leszokásával kapcsolatos adatok:
www.dohanyzas.hu
0 év, 0 hónap, 3 nap, 3 óra, 8 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 156 db.
Az így megspórolt költség: 5501 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 0.156 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 0.312 gramm nikotin,
és nem mérgezte magát 0.936 gramm kátránnyal és 0.78 gramm szénmonoxiddal.
Eddig jól birom, a 2 nap cigi nélkül, jó is volt, meg délutánonként már nehezebb. Mivel ez a 3.-ik nap, remélem maradok ma is cigi mentes.
Igaz most nincs itt senki, de erőt ad, az is ha csak közzé teszem.
2.nap. Köszi a segítséget. Igyexem folytatni:-)
Eddig rendben.
Szia:-) Aránylag jól, de különösen délután és most hiányzik. Nem is érzem konkrétan, hogy a cigi, csak nem találom a helyemet. Eddig nem gyújtottam rá.
Remélem maradok ilyen, és folytatom. Pedig én le sem akartam szokni, berágtam a duplán megemelt jövedéki adóra:-)))
Jó reggelt. Ma reggel, 6 órakor a kávémmal, elszívtam remélhetőleg az utolsó cigimet.
Érdekes, inkább a tudata furcsa. Igaz csak 2 órája
de én napi 3 dobozzal szívtam eddig naponta.
Köszönöm, és remélem sikerülni fog.
Holnapra van betervezve az első cigimentes nap, de már ma nem lesz elég a cigim, és direkt nem vettem.
Látom az évekkel is idegességemben elszámoltam magam, 48 év a helyes:-)
Szia:-) Akkor kb annyi idős vagy mint én. Én holnap fogom elkezdeni, az ELSŐ nap a Champix szedése óta.
Szeretném megkérdezni, hogy meddig szedted a Champixot?
Én 48 éve dohányzom. Sohasem próbáltam még leszokni. Szerettem cigizni, és ez a bajom.
Ja, és gratulálok, hogy eddig jutottál. Nagyon nagy vagy a szememben.
Sziasztok!
A "leszokással" kapcsolatban.... vagy a szüneteltetéssel...:
Én 4 és fél évig nem dohányoztam, nagyon büszke voltam magamra (akkor még nem volt Champix, de most nem ez a lényeg). Tavaly nyár végén csak beleslukkoltam egybe egy nehéz időszakban, aztán megint, aztán kértem egy- egy szálat, végül megvettem az "első" dobozzal... és azóta újra úgy szívom mint a "leszokás" előtt. TÉNYLEG soha nem lehet leszokni, bármikor vissza lehet állni rá és sokkal könnyebben, mint amikor az ember először elkezdi szívni. :-(
Szóval akinek sikerül hosszabb ideig leállni vele, bele se slukkoljon egybe sem!!! Tartsatok ki, de ne csábuljatok el- egy kicsit sem!!!!
Sziasztok!! :-) Új vagyok, és holnapra terveztem a Champix szedése óta a leszokás napját.
46 éve dohányzom, sohasem akartam leszokni, de most megpróbálom.
Sokakat olvastam, hát nagyra becsülök itt szinte mindenkit. Én előre félek, mi lesz velem holnaptól:-)
Nem tudom, lesz e elég akaraterőm mivel még sohasem próbáltam leszokni.
Igyekszem rólatok példát venni.
Majd ha valaki olvassa, akkor lehet szeretnék majd tapasztalatot, cserélni.
Üdv
Szia 1Kutya !
Örülök, hogy benéztél, akárcsak egy komment erejéig. Jó tudni, hogy van akinek sikerült a leszokás. Amikor megtaláltam ezt a fórumot, sok erőt merítettem mások írásaiból, arra gondolván, ha nekik sikerült, talán nekem is fog. Most itt tartok:
2011/07/02 00:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
0 év, 7 hónap, 12 nap, 10 óra, 4 perc.
Az a nagyhelyzet, hogy én is bármikor rá tudnék gyújtani, de nem is merem kipróbálni magam, mert biztos, hogy visszaszoknék.
Gratulálok, hogy Neked sikerült, követendő példa vagy előttünk.
Nem búcsúzom, mert jó lenne, ha többször is idelátogatnál a fórumra, hogy átadd a tapasztalataidat a kezdőknek.
Egykor sokat szerepeltem ezen a fórumon. Amikor regisztráltam, akkor visszamenőleg, a kezdetektől elolvastam mindent. Később, amikor már nem voltam aktív, akkor is idelátogattam néha megnézni a hozzászólásokat. Szinte ismétlődnek a kérdések, a válaszok, a fórumozók, jellemük szerint: az okosak, az okoskodók, az elszántak, a kétkedők, stb.
Sokféle embert ismertem meg, akik megjelentek, szerepeltek aktívan, vagy kevésbé, majd eltüntek.
Engem sokat foglalkoztatott, hogy vajon mi lett velük? Eljutottak-e a leszokásig vajon, vagy feladták? Azóta sem dohányoznak, vagy, esetleg visszaszoktak? Sosem tudom meg!
Magamról jelenthetem, ha valakit érdekel:
2010/02/13 13:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
2 év, 0 hónap, 0 nap, 1 óra, 58 perc.
Azaz két éve egy slukkot sem szívtam, de még mindig nem érzem úgy, hogy leszoktam. Nem is merem megpróbálni, hogy hogyan esne rágyújtani, mert biztos visszaszoknék. Nekem még most is meg kell tartóztatnom magamat, ami, szerencsére és hála a CH.-nak nem esik nagyon nehezemre, de kell hozzá önfegyelem. Ott tudnám folytatni, ahol abbahagytam 55 év dohányzás után.
De nem akarok, és nem is fogok dohányozni, és erre bíztatlak Benneteket is!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák