Callgirl vagyok (beszélgetés)
Szoktad vállalni egyszerre több férfival is a dolgot?
Nagyon rossz volt mikor legelőször a szádba spriccelt egy vadidegen akihez nem fűzött semmi érzelem?
Nagyon jól tudod! Valóban veszélyes. Ez a másik ok amiért meg kell ezt a szolgáltatást fizetni. Tudom egy élet nem mérhető pénzben...stb. A számokat viszont hihetetlenül rosszul tudod. Ugyanis 100-ból 75 vállalja. A maradék 25 pedig szerencsésnek mondhatja magát, ha ennek ellenére megél. Kiközösítés? Honnan veszed! Nincs kiközösítés. Pedig a szép cigánylánytól a két diplomás luxuslányokig bezárva, már mindenféle lánnyal dolgoztam együtt. Azt elképzelhetőnek tartom, hogy letagadják. Hiszen ki is lát be az ajtó mögé....
Ertem.
Ha a 'kliens' mondjuk apolatlan, van valasztasod? Tehetsz valamit? Elutasitod, amikor mar ott van?
Nagyon-nagyon rossz. Megalázva éreztem magam, de ez később elmúlt teljesen. Már úgy vagyok vele, hogy teszem a dolgom. Azért írtam, hogy ebben a szakmában vagy megtanul az ember elvonatkoztatni vagy ki fog készülni. Bizonyos érzéseket el kell felejteni.
Tudod, hogy aki ezt teszi, azt még ki is közösítík maguk közül? mert egyfelől primitivnek tartják, másfelől életveszélyesnek?
100-ból 1 ha és itt a ha nagyon erősen megnyomva vállalja.
Többek között ezért is csudálkozom amiket irogatsz itt. Hisz bármely riportot és könyvet olvasgat az ember ebben a témában, simán mindegyikben megtalálható ez:)
Ezért csudálokozom, hogy hogy te ezt, nem tudod?
Bizony van ilyen és van olyan szolgáltató! Igény van rá nem is kevés!
nem konkretan arra gondoltam, hogy milyen korulmenyek miatt valasztottad ezt az utat, hanem hogy milyen volt eloszor?
Húú! Leírnám neked mégegyszer, de le kell gyártanom még a konyhába egy kondér túró csuszát és most jött az ötlet a zserbóra is.:O De a fórum eleje felé leírtam, hogy miért.
miből gondolod, hogy egy cg egyetlen egy vendégének is engedi?kezdjük itt:)
Koszonom :)
Tovabbi kerdes: Hogyan kezdted?
2-3 évvel ezelött nagy pénzeket. Jelenleg egy normális megélhetést. De ha kiváncsi vagy az árakra ezen az oldalon megtalálod:privi
Tenyleg erdekel, hogy anyagilag mit jelent ez a munka, akar privatban is, szamok nelkul, csak viszonyitasokkal, nem irnal errol?
Diszkreten termeszetesen.
Én azért bízok abban, hogy nem fogják soha megtudni. De ismerek kolegínákat, akiket a saját fia, lánya hoz ki a reptérre és ugyanolyan szeretettel ölelik meg az anyukájuk, mint más embereket a hozzátartozóik.
Igazából többen avval érvelnek,hogy a gyereküknek mit fog mondani,hogy fog a szemébe nézni,hogy az anyja hogy kereste a kenyérre valót...stb.Gondolom én el fogja mondani az igazat(a gyerekek nem hülyék) és az emberek is kedvesek előbb utóbb megtudná az ember fia..Én ha ezt megtudtam volna anyukámról ugyan úgy szerettem volna tovább,nem okozott volna lelki gátat,hisz nem ettől szeretünk valakit....hanem attól,hogy hozzánk milyen volt...
Igazad lehet. Végül is mindenki azt dolgozik, amit tud.
Kivánom, hogy mielőbb összejöjjön a pénz a gyerekek jövőjére, és ne kelljen tovább ezt csinálnod!
Üdv. Andrea
Ok. Most már értem! De van egy ötletem. Ne gondolj bele! Próbáld meg egy kicsit más szemszögből nézni a dolgot. Próbálj ne arra gondolni, hogy mivel keresem a kenyerem. Próbálj arra gondolni, hogy vannak nők akik vevők egy új információra.
A legjobb idézetet választottad! IMÁDOM....
"A nő legnagyobb és legnehezebben elért erénye a műveltség."
(A velencei kurtizán)
.....azon vagyok:))))
Én meg erre azt mondom,hogy ,ha igazán harcoltál volna a gyerekeidért,akkor 2-3 év és meg van a lakás ,akkor még elég kicsik lettek volna ,és téged választanak.
Nem harcoltál eléggé a gyerekeidért,de a tisztességedet megőrizted,gratulálok........tovább léphetünk végre???:))))))))))))))))))))))
Az a gyomorforgató, ha egy nap 7-8 pasi is a szádba spriccel...
a saját párjától nem undorodik az ember:)
Tudom, mindig mindennek megvan a maga miértje...
Talán, neki lett volna más választása,nem csak az, hogy ezt a munkát végezze. Nekem, viszont nem volt más választásom. Illetve lehetett volna: elmehettem volna helyi night clubba vetkőzős, táncolós prostinak...
Hívtak, de nem mentem, pedig akkor még sokkal jobban néztem ki, 29-30 éves lehettem. Ennek a night clubnak a bárjában voltam felszolgáló egy héten egyszer. Lett volna rá igény, és én mégis úgy döntöttem, inkább kilépek, nem csinálom tovább, ha ez az ára, annak hogy pénzem legyen dögivel, akkor sem:((
Oké ,felveszem a listámra:))
..meg kellene néznem?:)))
1.Nyugi, ha valaki nem vigyáz akár 1év után is ellaposodhat egy kapcsolat. Nem kell ahhoz 7-8évet várni!2.Gyomorforgató rutin? Akkor minden nő aki rutinból elégíti ki a párját, az gyomorforgató?!
További ajánlott fórumok: