Callgirl vagyok (beszélgetés)
"Szeretlek, de kell egy kis új hús:-)
ennyi."
Elképesztően bátor és a végletekig realista gondolatok.
És tök jó, hogy van ilyen.
"Szerintem meg nem írt hülyeségeket és vannak jó gondolatai:)"
Ezt írtad a megjegyzésemre, erre írtam ezt.
Hangsúlyozom: HOSSZABB TÁVON
Ha nem jó huzamosabb ideig, akkor az megmérgezi a kapcsolatot, legyen az 10 v 20 éves.
És azt is írtam, h egy hosszú kapcsolatban eljön az idő, mikor az ember vágyik az újra. Nem azért , mert nem szereti, nem kívánja a párját.
De nem kell callgirl. hez menni!!
Van más megoldás is.
És, ha anya is, apa is rugalmas ,akkor meg tudják beszélni!
Hisz mindketten ugyanazt érzik, miért ne értenék meg a másikat? Nem kell gerinctelenül becsapni, háta mögött megcsalni!
Szeretlek, de kell egy kis új hús:-)
ennyi.
:-)
Látod, amiért így kezeled a dolgot, és ő ennyire úgy élhet ahogy szeretne, és megcsinálhatná, ha szeretné, lehet hogy soha nem is fogja senkivel megtenni. Ez egy ilyen dolog.
Tökéletesen gondolkodsz!
Na várjunk csak,asszem elmegyünk egymás mellett:))
Én szerelmi házasságról beszélek,aminél köztudottan van tűz,bujaság,nons-top egymás larjaiban stb.
Ha már az elején vagy kis idő múltán nincs semmi szikra,tűz,akkor igazad van.
De 10 20 fergeteges év után ,te kidobnál egy pasit ,akit állítólag szeretsz,csak mert ő más nőre vágyik,vagy épp több szexre,és te nem mindig vagy kapható az ő igényeire?:))
Igen az így van, tudom..
Az én pasim is ilyen!
De ő nem menne hivatásoshoz!! Miért? Mert nem tud elvonatkoztatni..tudja, h előtte már használták ezren!
Ellenben azt is tudom, h ha ráakadna egy jó csaj..akkor megtenné..tudom..
De itt még nem tartunk, még nem kell neki más.
Tudom, ez nem tarthat örökké.
De akkor majd szól..
Mi így egyeztünk meg a legelején.
A szex az csak egy apró részlete az együtt élésnek...jó talán nem olyan apró,de akkor is csak egy része.
De a legfontosabb része, és ha az működik, akkor mindenhez van ereje az embernek, bármit megcsinál, bármit kibír, de ha rossz, a jó dolgok is siralmasokká válnak.
Szerintem, ha nem jó a szex HOSSZABB TÁVON, akkor igen: Huss, mehet mindenki, amerre lát!!!
Mert a szex alapkő!!
És nem pedig apró részlet!
Rengeteg dolog van rajta kívül, ami egy kapcsolatot összetart, de ha a szex nem megy...akkor borul minden , mert a szex az alappillér..
Hülyeségnek tűnik gondolom, lehet támadni..de csak bele kellene gondolni kicsit..és rá kell jönni:így van.
azért mert bármilyen hihetetlen, egy pasinak semmit nem jelent az érzelmileg, hogy elmegy egy csajhoz és pénzért kipróbál valami újat.
Az újdonság élménye, de a felesége, barátnője vonatkozásában semennyit nem változnak az érzései. A kettő teljesen más síkon mozog.
Miért kellene tudni, amikor hozzá ugyanúgy viszonyul utána is, mint előtte?
Persze ez jó esetben van így, ezt elismerem...
:)))))
Volt már ,hogy úgy érezted ,abba hagyom,kész vége,nem bírom tovább?
Szóval szerinted,ha szexuálisan már nem olyan jó partnerek egymásnak,akkor huss,ki-ki a menjen a maga útján?
A szex az csak egy apró részlete az együtt élésnek...jó talán nem olyan apró,de akkor is csak egy része.....
Totál egyetértek veled!
Ha a másikkal nem jó, hagyja el, mert egyébként nagy átdobás az egész. És nincsenek indokok, hogy miért nem. De nagyon sokan úgy gondolják, hogy nagyon jó a biztos háttér, ahova vissza lehet húzódni a vadászat után.
És nem értem én sem, hogy egyáltalán hogy lehet élni rossz kapcsolatban... Minek?
Néha nekik is lehet egekben a libidójuk!
És, ha jó a pasi, miért ne?
Táncolnék én is,de nem tudok :-)
Én spórolós típus vagyok :-)
Én is ezt mondom!!
De ha anyával nem jó, akkor mondja meg neki, és ha nem tudják megoldani, hagyja el! Ez így korrekt!
Nem értem miért élnek sokan ilyen kapcsolatban..
Ezeken én is sokat röhögök, akik a fórumon maguktól elájulva írogatják, hogy eljuttatták a csajt az orgazmusig.
De hogy sikerülhetne? Miért lenne jó a lánynak annyira?
ok..nem törvényszerű, h jó legyen a szex 10 év után..De akkor meg minek vannak együtt. Akárki, akármit mond: ha jó a szex, akkor minden más is jó, és ha rossz a szex, akkor előbb-utóbb minden elromlik..
anya megengedi, h eljárjon??
Nekem a munkatársnőim elmentek külföldre táncolni.
Soha nem kérdeztem amikor meglátogattak,hogy mennyit keresnek,és mivel.
Az egyik kb 2 év múlva lakást vett a városba,és autót,hogy legyen hova haza jönnie.
A másiknak nincs semmije egyenlőre....
Te feléled ,vagy vannak elképzeléseid a jövőre nézve?
De ha otthon nem kapja meg, amire vágyik, akkor kénytelen szerencsétlen csajokhoz eljárni.
Ne levágni kell, hanem megadni neki :-)