Callgirl vagyok (beszélgetés)
Rájössz majd, hogy nem te vagy az első, akit megzavar, megrémít és undorral tölt el az emberek viselkedése. Semmi esetre sem vagy egyedül a listán, ez izgalmas és serkentő felismerés lesz. Nagyon, nagyon sok ember volt már ilyen erkölcsi és lelki válságban, mint te most. Szerencsére volt köztük, aki feljegyezte az akkori problémáit. Tanulsz majd belőlük, ha akarsz. Mint ahogy egyszer, ha valamit már felmutattál életedben, valaki más tanul majd tőled. Csodálatos, kölcsönös folyamat.
Nem hunyhatod be a szemed. Harcolj a világ bajai ellen, de ne az erkölcsi tanítás vagy a büntetés kábítószerével, hanem természetes eszközökkel - az elfogadással, kedvességgel, toleranciával.
A szülők gyermekeik minden kincsét megvédelmezhetik, csak a becsületüket nem. Azt maguknak kell megóvniuk.
Neked mitől lenne más ha egy 120 kilós 70 éves öregasszony ülne a szádra vagy egy 20 éves 50 kilós?Az íze végül is ugyanaz lenne.
Te nagyon béna egy pasas lehetsz.Ráadásul nem topgnál itt a prostinál vért izzadva kérdezve hülyeségeket,ha lenne nők terén elég nagy tapasztalatod és tudnád,hogy egy szerelmes nőt egyetlen profi callgirl sem múlhat felül.Szerintem a sporthoz is annyi közöd lehet hogy otthon egy melegítőnadrágban nyomod a Hoxán a xar dumát.
Még egy kérdés eszembejutott.
Ha jól olvastam van gyereked.Az oviban az iskolában ha megkérdezik tőlük hogy mit dolgozik anyuci,mit mondanak?
Ugyan ne viccelj.Én szeretem magam,és van önbizalmam.De kíváncsi lennék milyen külső kell ahhoz,hogy valaki erre a pályára lépjen.
Volt olyan kuncsaftod/ok az évek során,akinél vagy akiknél voltak érzelmeid...akár szerelmi szálak?
Láttam ilyen hirdető oldalakat, de én általában kerülöm azokat, akik egy telefonszámmal mindent bevállalva hirdetik magukat. Olyat meg nagyon nehéz találni, aki nem ilyen nagyüzemben csinálja, intelligens, hajlandó társalogni is az emberrel, de mondjuk azért lehet kezdeni is vele valamit szex terén is...
Meg alig van itt pasi ha jól látom, nem sok érdeklődő lenne.
Mert talán akkor szarabbul éreznéd magad! :)
Gondolom ez nem partnerkereső oldal. :-)
Ha ennyire felvállalod magad akkor ide miért nem teszel fel képet?
Könnyen lecsekkolható, amit mondok. Internet! Szexfórum oldalak. Minden ott van! Mit vállal, milyen árakkal stb... Aki nem hiszi járjon utána!:))
Megértem. Soha nem drámáztam ez miatt. Szíve-joga annál hagyni a pénzét, akinél akarja.
Hogy viseled ha Neked mondja valaki, hogy nem vagy szimpi és inkább elmegy? Olyankor kiesik a várt bevétel.
Hozzád képest az andersen kutya fle:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem véletlenül valami inkarnációja vagy?
Ez örvendetes. Én mindig örülök, ha ezt hallom és tulajdonképpen így kellene gondolkoznia minden férfinek.
Szó nélkül elmennek. Ebből még soha nem volt problémám. A pénzt pedig előre kérem, ugyanis a tanulópénzt már egyszer megfizettem! Ingyen kör pedig senkinek nincs.
Azt áruljátok el, hogy fizikailag mitől más ha a párotok spriccel a szátokba, vagy egy kvázi idegen?
Érzelmileg nagyjából értem, meg nyilván bizalom kérdése is, de amúgy szerintem az íze, meg hasonlók ugyanaz.
Én nagyon tartanék az NF-től, azt se merném bevállalni, hogy nekem csinálja egy prosti, elmenni meg pláne nem, azt senkivel. Meg őszintén szólva én sem szívesen csinálnám, egyszerűen az egészségügyi kockázatoktól tartva. Mondjuk én elég óvatos vagyok ezen a téren.
most mi bajod a cigánylányokkal?egy kanál mézzel több van bennük! :))))
Egyszer volt rá precedens. Az egyik közülük egy "többéves" vendégem volt. De frissen megismertekket nem vállalok.
Es el is mennek ilyenkor? Szo nelkul?
Nem erzed magad kiszolgaltatottnak?
Mi a garancia arra, hogy ki is fizet a vegen?
Ez nálam magától értetődik. Volt már erre példa. Én imádom az illatokat. A száj és a kukacszag a halálom. Ezzel a világból ki lehet kergetni. Plusz még ha koszos alsógatyába jelenik meg, hát szívfájdalom nélkül dobom ki a kedves delikvenst.
És ha egy kuncsaft azt kéri hogy a szép cigánylányt nyald ki előtte akkor azt is megteszed?Adsz műsort is?
Borzasztóan rosszul tudod..:)
Ezért is csudálkozom az írásodon:)
További ajánlott fórumok: