Bromocriptin vélemények? (beszélgetés)
Igaz,hogy én még nem mentem át annyi mindenen,mint Ti, hisz nálam még "csak" egy éve derült ki a problémám.
Ennek ellenére én annyit tudok Nektek tanácsolni,hogy soha ne adjátok fel,mert egyszer csak sikerülni fog, és akkor a pici baba minden addigi szenvedést el fog feledtettni Veletek.
szivárványocska: köszi, hogy megírtad, hogy van még remény, és hogy ne legyek annyira elkeseredett :-(
de tudod, magánjellegű problémák is vannak
a legnagyobb gondom az, hogy a környéken nincs akivel megbeszéljem a dolgaimat, nagyon magányos vagyok
hiába a párom a mindenem, de neki sem panaszkodhatom a nap 24 órájában, ő is megunja majd egyszer
egyébként ezek szerint nálad minden rendben van, de még sem jön össze a baba?
szivárványocska: hiába a határérték, ha a doki azt mondja, szedned kell, biztosan megvan az oka neke
Monyó: szerintem mindenki jól van
én megkaptam a kontroll eredményem, az 1370-es prolaktinom lement 674-re, de ez még sajnos mindig sok(k)
néha már elegem van ebből az egészből, ha nem múltam volna el 36 éves, leszarnám, de muszáj elviselnem, ha babát szertnék
közben persze mindenhol azt olvasom, hogy ennyi idősen már ne vállalj gyereket
de könyörgöm, nem én tehetek róla, hogy nincs, hanem a szervezetem, meg a doki, akihez eddig jártam, és elk....tam rá 5 évet
sziasztok.
Nekem most írták fel a bromot, többszörös vetélés miatt mentem dokihoz. Minden eredményem jó volt, a prolaktinom is a referencia tartományban van mégis kaptam gyógyszert. Szerintetek ez magas? 412 mUI/L a tartomány : 132-511
Sziasztok Lányok!
Feltűnően nagy a csend....mindenki jól van?
rekuczy: magándokihoz jártam,pestre, 3havonta 20ezret fizettem + havi 5ezer volt a gyógyszer
elköltöztem, dokit váltottam, 1 alkalom 5000, minden vérvétel és egyéb tb-re megy, szerinte nem az a bajom, amit a pesti doki mondott, abbahagyatta velem a gyógyszert, amit szedtem
hidd el, nem a legszerencsésebb 5 év után azzal szembesülni, hogy "félrekezeltek" pesten, drága pénzért
most ebben a dokiban megbízom ...
rekuczy: tudom, hogy említettél már más gyógyszert, de mi sajnos csak a magyar egészségügyre hagyatkozhatunk ...
monyó: tejcsorgásom soha nem volt, és egyébként sem volt semmi jele a magas prolaktinnak ...
Monyó: hogy lenne valami hatása? nem hiszem, azon kívül, hogy azóta eszméletlenül hullik a hajam
pedig már a hosszú hajamat is levágattam, hátha az a gond, de nem, még mindig hullik
nem is tudom, milyen hatása kéne legyen a bromonak!
mindig menstruáltam, nem volt olyan, hogy kimaradt volna egy ciklusom, úgyhogy passzolok
Igen,gondolom hogy az idő már sürget.....
Egyébként érzeld már vmi hatását a Bromonak?
Hova jársz ezzel dokihoz?
köszönöm, nagyon jólesik
de borzasztó abba belegondolni, hogy évekig "félrekezeltek", most a bromonak a hatására meg várni még 3 hónapot, a kontrollvérvételekkel megint elmegy 1 hónap és utána ki tudja, mi lesz...
:((
Én drukkolok Neked, bár tudom ez nem segít,de talán jól esik az embernek.
Monyó: akkor én ne szóljak semmi :-)
14 éve várok babára...
de majd ebben a hónapban
Én már nem érzem magam annyira nagyon fiatalnak magam gyermekáldás szempontjából....ha azt veszem,hogy már több mint egy éve szeretnénk a babát.:(
De pozitívan állok a dologhoz!:)
Monyó: szuper!
Bár, ahogy elnézem, minium egy 10-el vagy fiatalabb nálam :-)
Sziasztok,
újabb hónap "veszett" kárba! Már nagyon elegem van, de ami a jó az egészben, hogy letelt a 3 hónapos gyógyszerszedés, így ez a hónapom megint elmegy a kontrollvizsgálatokra :-(
Remélem, valakinek már jó híre is van :-)
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Bromocriptin [parlodel 2, 5 mg] gyogyszert?Menyi ideig lehet szedni?
- Az orvosom Bromocriptin-Richter-t ír fel, valamilyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
- A Bromocriptinről lenne pár kérdésem... Segítenétek?
- A belgyógyász felírhatja a Bromocriptin-Richter?
- Merckformin és Bromocriptin babaprojekt
- Terhesség Bromocriptin mellett