Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Nálam Tyson keménykedik , mára lányok is ockodnak tőle:)
de most egy kicsit lazábbra vettem nála a fegyelmezést, meg nincs séta és ez is hiányzik neki, póráz , nyaköv , meglátja és már dilizik is.
Napló..
sehol senki?
Hát nem tudom , a héten meg lesz az eredmény :)
De mi is kiütésesek lettünk és irány a bőrgyógyászat holnap ,
Ez jó mert akkor össze vissza fertőzik egymást, még a cicát külön tudom tartani de mi ??
Tudja , de mit csináljon , nem jön haza csak december 22-én :(
Jó kis kapcsolat:(
Ezt nem tudom, de boxer kant nem láttam ott.
Most már mindegy úgy sem tudok mit tenni:(:(:(
Sziasztok NAPLÓ
Katka hát nem irigyellek,
Gondoltam befedeztetem Tysonnal Roxyt de nem merem, félnék hogy a kölykök is örökölnék genetikailag ezt asok problémát:(
Én most Gigikémet féltem. Már megint tüzel, és ez a legrosszabb három hét egész évben.
Külön kellene csukni őket, de Jani húzza az időt. Én meg folyton lesem őket, aludni sem tudok normálisan emiatt. Boxi nem ugrálja meg semmi (még), de nyugodtabb vagyok, ha ilyenkor külön vannak. Ha még egyszer kismami lenne Gigi, az nagyon nem lenne szerencsés. Műtétre most nincs pénzünk, megszülni meg valószínűleg nem tudná őket. Olyan mérges vagyok ilyenkor a dokira, hogy nem ivartalanította a császárnál... Most mennyivel könnyebb lenne!
Jaj, Te szegény! Rátok jár a rúd! Eszméletlen, hogy mindig van valami bajuk! Te is jobban jártál volna, valamilyen menhelyről kivett keverékkel.
Az ismerősömnek keveréke van, az csak akkor lát dokit mikor megkapja az oltást.:O
Milyen csomók vannak Roxyn? Elmozdíthatóak? Nem lehet, hogy megint az a férges dolog? Tegnap olvastam, hogy a boxerek hajlamosak a kása daganatokra. Ami igazából nem is daganat.
Ilyesmi van rajta?
Bejött a hideg is. Nem lehet ízülettől a sántítás?
Neked mid fáj? Lázas vagy?
Sziaszok
most kezdem feladni az összes pénzem elmegy a kutyákra, ez már sok :(:(
Tysonnak még nincs meg az eredmény 1-2 hét, de lehet hogy napok.
Roxy meg megint nincs jól ,:( tegnap doki holnap doki, és egy valag pénz.
Oldalán több csomó, a jobb hátsó lábára kicsit sántít , és nehezen áll fel.
És még én is elkaptam valami nyavalyát:(
Köszike jól van
Él és virul hozza a régi formáját,
Szövettan majd pénteken , vagy hétfőn lesz meg :(
És akkor döntenem kell:(