Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Bentlakással szokták örökbe adni őket,és ha több jelentkező van akkor válogatnak.
Ha több kutya van akkor ki kell menni,megnézni,hogy jönnek ki egymással.
Csak boxerem van noétól,meg cicáink:)
Zoé 4 hónapos volt,Candy másfél éves:)
Próbálják megszűrni az örökbefogadókat,mert sokszor örökbefogadják a kutyusokat,és az illatoson,vagy az utcán kötnek ki megint...Mi nem értettük elősször,hogy mi ez a hűhó,és amióta belecseppentünk ebbe,és sok ismerősünk van onnan,azóta teljesen megértem őket.Megmentesz egy kutyát,meggyógyítod,feltáplálod,stb és utána oda adod egy idegennek,aki lehet,hogy megint csak kidobja az utcára szegény kutyát.
Kapsz egy szerződést.Nem ilyen bonyolult mint tűnik...:)
Neked milyen feltételekkel, vagy hogyan adtak örökbe? És milyen kutyát vettél magadhoz? Csak boxert? Mert van náluk másmilyen kutyus is.
Én csak azt hallottam nem egy embertől, más fórumokon, hogy nem adtak neki örökbe. Így vett magának boxert. Ezt nem igazán értem.
Sziasztok
sehol senki?
Erre kérdezz rá! NT-proANP
Atánál sajnos már van eltérés. Egy hónapja még nem hallott nála semmit. Mostanra már elég komoly eltérés van a normál értékhez viszonyítva!:(
De ha érdekel leírhatom a profil faktorait is.
Oké megkérdezem a dokit, de februári vér érték jó volt, akkor volt utoljára nagy labor , és akkor mondta, hogy boxiknál ez előfordul , hogy 1-1 szívdobbanás kimarad, ez még nem probléma:)
A kicsi boxi belopta magát a szívembe, de még megkérdezem a párom, és még a múltkori kiadást sem hevertem ki , pedig árban jó:)
De még gondolkodok rajta, télire, meg a kiadások oltások stbbb, a lányoknak bejönne:)
Azt mondta a doki, hogy az ultrahang már csak akkor kell, ha tágulat is van. Nekem azt mondta, addig fontosabb az EKG és a speciális vér faktor.
A vér faktor lenne a legfontosabb, hogy lehessen látni, van-e szívizomnál eltérés. Az a neve ennek a faktornak-ez valami új, állítólag- NT-proANP.
Ennél lehet látni, hogy a szívizom van e már károsodva!
Kicsi boxi lesz?
Szia
Igen úgy is altatják a röntgenhez, és akkor ezt is megcsináltatom egy szív ultra hang nem árt:)
Szia!
Írtam neked privit!
Gondolkodom rajta, hiányzik hogy nincsenek ketten,
és a kutyasuli is, a lányomtól nem veszem vissza Roxyt, jól dolgoznak együtt és imádják egymást, szinte védi a lányokat mióta Tyson nincs, még az exemet is megmorogta mikor puszit adott a lányoknak:)
Roxyt viszem jövőhéten röntgenre, megint egy vagyon lesz:( de akkor is meg kell nézetnem a csípőjét.
Alá írtam ::)
Szerintem ez sok az ivartalanításárt, nálunk 25-e a szukáknál.
Szia
Ha nyilvános a kérdés , mennyiért adjátok őket??,
Én Tysont nem rég altattam el, és olyan üres nélküle minden :(
édes kis bocipofák:)
Nagyon sokat gondolok rád! Pannának még mindig készül a téliesített házikó, addig egy vastag pulcsit kapott a kis házba és azon alszik, de minden éjjel gyomoridegem van, hogy szegény picikém vajon fázik-e. Na de ha kész lesz a Panna-lak, akkor neki lesz a legszuperebb lakosztálya a világon :)
Többiek jól vannak, már össze lehetett engedni Gigit és Boxit mert vége a tüzelésnek, nagyon örültek egymásnak, azóta összebújva alszanak.
Beszéltem a dokink párjával, aki barátnőm, és azt mondta, hogy ha ivartalaníttatni akarnánk mindhárom kutyust, akkor fejenként olyan 30 ezerrel kellene számolni :( Annyi pénzünk nincsen :(
Sziasztok
Csak olvasok , és olvasok :(
Nincs hangulatom van, üres a ház és ezt nem tudom megszokni , de az idő megadja a választ.
Mit ne mondjak Roxy és combi annál nagyobb ricsajt csapnak,
Hülye macskot már szedtem ki az akváriumból, mindenbe beleüti az orrát, jó hogy nem fulladt bele, és időben észre vettem , de csak azért mert Roxán trappolt a parkettán és a körme már idege- sietett ahogy kopogót:(
Az ebadó, hát meg nézném hova megy a pénz,
( a népszámlálásnál az összeírok fejenként kb 300-ft kaptak, jó mi egy 5-tagú családnál kitöltötték a papírokat kb 15 perc alatt:)
Akkor hol ez a 6000-ft felháborító.
Hogy állapítják meg a kutya veszélyesét, majd egy kutyakiképző a rendőrségtől jár az összeírokkal és teszteli a kutyát???????????
Vagy ránéznek , hogy kicsi közepes, vagy nagy , de az én Roxykám , olyan mint egy boci és nagy , akkor mi van. Viszont meg Tysonnaél fizettem volna duplán, mert ő nagy is volt és kemény, na ja azért hordtam kutyasuliba.
De hallatom már olyat is hogy egy pincsi harapott meg valakit és a gazdája ölében volt, arra felezik a pénz mert kicsi kutya? Na jó kérdések és még sorolhatnám:)
Ata Jól van??
Katka, ti jól vagytok ?
Itt a hideg, Roxy csak akkor megy ki ha muszáj, fázik és húzza bele a hátsóját:)
És ezt hogy? Van akinek ez lesz a munkája, hogy sorra járja a házakat és a lakásokat?
A beszedett pénzeket, pedig-én úgy olvastam- nem a menhelyekre és az ebrendészeti telepekre költik, hanem az összeírásra fordítják! Jó, nem?
Persze. Boxosnak megcsináltattuk volna egyébként is. Ha lenne rá pénzem, megcsináltatnám a lányoknak is. De ez kb. 70 ezer forint kiadás lenne egyszerre (az is baráti áron!). És az nem fér bele :(
Utána olvastam ennek a törvénynek és az állt benne a veszélyességgel kapcsolatban, hogy megnézik, hogy idegent megtámad-e. Ilyen hülyeséget! Hát persze hogy kinézhető belőlük a támadás idegennel szemben! Persze hogy morognak és ugatnak olyankor. Még Panna is. És ha ezt így nézik, akkor a legtöbb házőrző kutya így fog reagálni.