Boltba járás kisbabával (beszélgetés)
Ne is mondd.
Azóta is égnek áll a hajam.
Jó kérdés!
15 kiló volt 2 évesen a lányom!
Most 6 éves de olyan 22 körül van de lehet sokat írtam!
Így igaz.
Mondjuk az is igaz, hogy szegény mégse tudja (akarja) megfogadni a jótanácsokat mindig.
Hhhhhogy lehet egy 1 éves gyerek 14 kiló?!
Volt, amikor a nyakamba kaptam es ugy mentem vele.
Nem koccant soha bele senkibe.
Nem minden gyerek jár egy éves korában.
Lehet pár hetes csúszás.
Leülteti a gyereket a földre, vagy a falhoztamasztja, amíg osszecsukja a babakocsit, majd gyereket b.kocsit tartva bemegy, és a többi kezével fizet meg bepakol a szatyorba? A, az úgy nem jó.
Én a távolabbi boltba sétálnék, hátizsákkal, ha nincs online rendelés.
Nem is fog!
Anyám...
Hogy lehet valaki ennyire béna?
Nekem is volt pici gyerekem mégsem tettem fel egy ilyen kérdést hanem megoldottam!!!
Még jó hogy nem ikrek....
Nem tudom sírjak vagy röhögjek??
1.) Menj barátnővel együtt, aki addig vigyáz a babára.
2.) Kérj meg valakit, hogy vigyázzon rá a közért előtt.
3.) Akkor menj el, ha otthon van a férjed.
4.) Írj listát,rendeld meg neten, és szállíttasd ki valamelyik nagyobb céggel. Tesco, Auchan.
5.) Vegyél egy kisebb babakocsit. Akár használtan is, nem kell nagyon drága, akár használtan is tudsz nézni. Kis lóti-futi nem egy világbanki beruházás. Ilyen picire gondoltam, igaz ez egy drágább darab.
Ez tök olcsó, de használtan, még olcsóbban is kapsz.
6.)Háti hordozó. perego, vagy,
chicco, illetve 100 félét lehet kapni.
7.) textil háti hordozó
Én jártam már olyan falusi kisboltban, ahová már egy banyatank se fért volna be, ha volt már bent egy vevő, nemám babakocsi.
Mindenesetre bármi megoldható, ha akarja valaki.
Azt kerdezed, mit tennenk?
Kedvesen megkernem az uzletben dolgozo alkalmazottat, hogy legyen kedves figyelni a gyerekkocsira, a kicsit a karomba vennem es gyorsan megvennem, ami kell.
En a penztar elott hagytam, ahol a tulajdonos ralatott.
Lehet, hogy van erre szabály, sőt biztos, de tudnék neked mondani Budapesten nem egy üzletet, ahol a kis bevásárló kosárral is, alig-alig lehet elférni. Vagy, ha valaki válogatni szeretne, hogy elférjenek mellette, odébb kell állni.
Természetesen ügyesen, azért megoldható a bevásárlás.
Az előző 10+ évben nem volt ilyen előírás, ez 100000%. De végiggondolva a belvárost, elég sok helyen nem fér be a babakocsi, és régóta nem változott soknak a portálja, nem is változtatható mivel a java középkori emlékmű.
Annak idején én a bejárat plusz szárnyát csak önös érdekből meg jófejségből hagytam nyithatóra.
Nem tudom, ez az infó neked honnan érkezett, de biztosan nem igaz.
Az enyemmel pl. nagyon jo volt vasarolni, utazni.
Es most az o picikejevel is barhova el lehet menni, aruhazba, etterembe, tomegkozlekedes, barhova.
Meg a legkisebb uzletnel is meg van hatarozva, hogy mmilyen szeles legyen a kozlekedesi ut. és ott egy nagymeretu babakocsinak el kell fernie.
Kereskedelmi elado pontosan meg tudna mondani a minimalis szelesseget.