Boltba járás kisbabával (beszélgetés)
valami hasonlo?
Valószínűleg igen.
Átmenni a szomszéd nénihez, vinni egy kistányér sütit, megkérdezni, hogy van, esetleg kér-e ő is fél liter tejet a boltból ...
Már ha megoldható :)
Én nagyon biciklis vagyok, csak ha jég van, teszem félre, de én sem biztos, hogy mernék úgy menni. Rengeteg nagy súlyt vittem elől-hátul, és úgy nem egyszerű a lezárás cécó.
Ez viszont hasznos, ha a keretbe belefér.
Bevásárlás szempontjából majdnem mindegy, bár lényegesen könnyebb egy 11 kilós gyereket cipelni, mint egy 14 kilósat, pár száz méter után súlyos különbség lehet az a 3 kiló :)
Olvashattuk, hogy a férj vásárolt, másrészt meg a sorok között olvasva teljességgel kitűnik, hogy ennek a nőnek ott a világvégi faluban egyszerűen nincs kivel beszélni.
Bevasarlashoz szerezz be egy hatizsakot.
Mi mindig azzal jarunk es a nagy babakocsival egyutt se gond.
ezért már érdemes volt elmenni vásárolni,
legalább az ember lányának ,kicsit legyezgeti a hiúságát
jól tud az esni néha napján
Jaj képzeld. Tegnapelőtt elmentem a kisbabámmal (13 éves) vásárolni. Kocsival mentünk, egy kis utcában parkoltunk. Megállt mellettem egy jó kocsival egy ötvenes őszes úriember, azt hittem, be akar szólni, vagy nekimentem, vagy valami.. Erre közölte, hogy csak azért áll ott, mert ilyen kellemes látványt régen nem látott ebben az utcában, mint a mi parkolásunk, és mi magunk..
Hát én is gondolkodtam, hogy mondjam el a férjemnek.. De nem kellett sokáig gondolkodnom, mert a kisbabám közölte az apjával, hogyha nem beszél rendesen velem, akkor gyakrabban járunk majd vásárolni, és többet fogunk az "ügyvéd" háza előtt parkolni.. Ilyenek ezek a kisbabák..
Amúgy meg ha nincs autó,valami rokonnak vagy ismerősnek csak akad.
Szépen meg kell kérni,hogy mikor neki is esedékes a nagybevásárlás,ugyan hadd menjenek már ők is.Nehany kilométeres körzetben biztos van valami nagyobb üzlet.
Ott a kicsi szépen beleul a bevásárlókocsiba,meg lehet venni a napi apróságokon kívül mindent.Elore összeírni mindent,max 15 perc az egész, azt még egy türelmetlen gyerek is kibirja,van gyakorlatom a szupergyors vasarlasban:)
Kenyeret meg apróságokat pedig karodon a kicsivel is meg tudod venni a kisboltban.
Ennél jobb ötletem nincs.
abban sem tudott dönteni,elmondja-e a férjének,hogy egy másik férfival levelezget a fészen
akkor???????
Az én fiam is 12,5kg volt egy évesen,fél évesen 11:D
Az mindegy is, hogy mekkora,de egyrészt eddig hogyan oldotta meg,másrészt meg továbbra se értem,hogy valaki önállóan képtelen egy ilyen problémát megoldani.
Jaj dehogy bántasz..
Tudod 10 évvel ezelőtt éltem rövid ideig Máltán, egy három és egy másfél éves gyerekkel mentünk ki, a férjem dolgozott. Ma már csak arra emlékszem, hogy de jó volt, a gyereket még kielégítette egy hintázás, bejártuk a környéket, más dolgunk se volt, csak felfedezni a boltokat, hol mit lehet kapni.
De jó volt..
De azért biztos nem volt az akkor mindenben annyira ilyen, nagyon bele kell gondolja, valójában mit is éreztem akkor, és már akkor se nagyon emlékszem.. De volt valami olyan is, hogy jégkrémre se volt pénzünk, stb..
nem az volt a szándékom ,hogy bárkit is bántsak
csak attól égnek áll a hajam ha valaki tehetetlen,felnőtt létére