Bioptron lámpa! Melyik szín mire jó? (tudásbázis)
Szia!!
Érszükület..melyik testrészen?pl:lábon akkor a talp kezelésével érdemes kezdeni kb10-15 perc mind a két talpnál külön külön...aztán hajlatnál /térd hátulja/szintén 10-15 perc...ha nyaki érszükület akkor 1 pohár viz a kezelés előtt és 10-15 perc a nyaknál szintén natúr fény!!és naponta többször megismételni...a viz /folyadék bevitele minden nyak vagy annál feljebb kezelésnél ajánlott!!Remélem segítettem de ha konkrétabban leírnád szívesen segítek!!Akár privibe is akár itt....szép napot!!
Szép napot.
Segitséget szeretnék kérni a tapasztalt lámpásoktol.
Érszükület kezelésére milyen szint meddig kell használni.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
GUPI
Sziasztok!!
Bioptron közepes lámpával rendelkező ismerősöm szeretne színterápiát a lámpához !!Privibe irjon esetleg akinek van .De csere is megoldhetó mert egy bioptron compact kézi lámpája van amit nem használ!!!szép napot!!
Sziasztok!!
Beköszöntött a ,,vírusos időszak,,.Használjátok többet a lámpát már megelőzésre is.Ilyenkor az ovi és suli vagy munkába menet előtt 5-10 perc lámpázás ad némi védettséget!!Mindenkinek szép napsütéses hétvégét!!
Szia!
Kb 15-18 ezer forint ha jól tudom.....
Sziasztok!
Megjött az ősz még ha ez az időjáráson nem is látszik hála!!Viszont az allergiásoknak nem túl jó időszak!!Akinek van lámpája szánjon rá minden nap 10-15 percet üljön a lámpa elé!!!És érdemes a légterápiákat is bekapcsolni!!Üdv!!
Szia!
Szia!A hajhullásnak több oka is lehet ,nem tudom mentél-e vele orvoshoz..talán nem ártana.A fényterápia abban az esetben tud segíteni ha a haj hagymák ,,élnek,,..Lámpázd naponta többször 10-15 percig.Illetve tudok ajánlani gyógyszertárakban,gyógynövényboltokban kapható kapszulát:Calciumos kovaföld kapszula.Ez nem egy új csodaszer ,már évek óta létezik és sokaknak bevállt s nem drága!!
Szia!
Jól összezavartál, nem lehetne telefonon megbeszélni?
szia!!
Ha kis lámpád van akkor a zöld színt pásztázva javasolnám!!Legalább 10-15 percig .A zöld fertőtlenítő,nyugtató hatású.De természetesen az alapfényt is használjátok a zöld előtt.Ha közepes lámpa akkor a zöld színt betenni és eléülni /itt nem kell pásztázni/!!Remélem segítettem..
Szia!
Én csak a saját tapasztalataim alapján irtam mivel majdnem 10 éves tapasztalattal rendelkezem.Segíteni szeretnék annak akinek van,hogy jól hazsnálja a készüléket./Nem piár fogás nem vagyok Zepteres./Nincsenek csodák és két egyforma szervezet sincs.Akarni is kell gyógyulni máskénnt nem megy.Van ahol kiegészítő kezelésként ajánlják maguk az orvosok is!
Szia!
Nagyon örülök ,hogy te is lámpa tulajdonos lettél!!Pár ötletet írnék neked a tapasztalataim alapján:
A cukorbetegségnél kiegészítő kezelésként ajánlanám a bioptron lámpát és az nagyon jó ,hogy színterápiával is rendelkeztek ha jól olvastam!
--sárga/citrom/mindkét szemre 6-6 percig /csukott szemmel is lehet/
--szívre 6 percig pásztázva
--hasnyálmirigyre pásztázvasárga színnel
-6 perc májra szintén pásztázva
--mindkét vesére narancs pásztázva kb6-6 percig
A rendszerességen múlik és a kitartáson !!Sok sikert hozzá!!
Szia!
Valóban nem szünteti meg magát az allergiát vagy a cukorbetegséget ahogyan az erre felírt gyógyszerek sem!!De az allergiás tüneteket nagymértékben csökkenti és a cukorbetegségnél magából a betegségből adódó szövődményeket kitűnően lehet kezelni illetve rendszeres használattal /és odafigyeléssel pl ételek/szépen segít szinten tartani.Maga a szervezet csodálatos ahogy reagál a fényre!!és nem a lámpa ,,csoda,,lámpa!!!
További ajánlott fórumok:
- Használtál már bioptron lámpát? Véleményed?
- Valaki tudja, hogy milyen színű bioptron lámpa hatásos a pikkelysömörre?
- Polarizációs lámpánál (nem bioptron) a gyulladásra melyik szín jó?
- Bioptron lámpa melyik színe hatásos pikkelysömör kezelésére?
- Melyik szín jó a fülre a bioptron lámpából?
- A bioptron lámpának melyik színét használjam lumbágóra?