Bioptron lámpa! Melyik szín mire jó? (tudásbázis)
Írd be a google-be Dr Deák Sándor.
Itt megrendelheted a könyvét,amiben minden kérdésedre választ kapsz.
Annak idelyén Zepter tanácsadó voltam,de nagyon sokszor a mai napig elő kell vennem a könyvet.
Tudod a lámpát szakszerűen kell használni,mert nehogy több kárt csináljunk mint hasznot!
Dr DEÁK SÁNDOR - GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL
Bolti ár: 2.100 Ft
Az Ön egyedi ára: 1.995 Ft
(internetes kedvezmény 5%)
Megjelent a(z) ZAGORA 2000 KÖNYVKER. KFT. gondozásában.
Nálad a kicsi lámpa van ami két percenként sípol egyet.
A közepes lámpa 10 centis és ezt max:8 perce lehet állítani.Nagyobb területet tudsz vele gyógyítani,könnyű és állvány nélkül is oldalfekvésben tudod a testedre pakolászni.
Azt kívánom,hogy minden családnak legyen egy ilyen lámpája!
Biztos vagyok benne,hogy a Zeptertől nincs jobb lámpa!
A világon a legjobb,ezt a tények is bizonyítják!
Jól használjátok,a narancsárgát kell most már.
Az első pár nap kellett volna a zöldet használni.
Szia!
A kisfiamnak ( 2 éves ) most varrták össze a homlokát egy baleset után kb.:2 hete milyen színt használjunk rá?
Nekem a narancsot mondták de hallottam azöldet is melyik a jó?
sziasztok,
Keresek használati utasítást a sima (sárga fényű) lámpához, nincsenek színeim, ez is kölcsönben van nálam, de mindenki mást mondott, hogy hogyan kell használni... Térdizületi gyulladást próbálok rendbe hozni vele, a színterápiás ún. kiegészítő használati utasításom megvan (szintén kölcsön), (amit az ír erre, attól még jobban fájt a lábam eleinte, majd jobb lett kicsit, utána az orvos azt mondta, hogy sokkal kevesebb ideig és messziről világítsam), de az eredeti leírásra lenne nagy szükségem, mert most egyénileg kitaláltam a használatot, de ez nyilván nem helyes így. A használati utasítás jó lenne bármilyen formában, ha lehetséges (fileban, fénymásolva, füzetben, könyvben, pénzért,kölcsön pár napra, bárhogy....)
Érdeklődnék, hogy a közepes és a nagy lámpa mekkora (gondolom, hogy nálam a kicsi van, akkora, mint egy hajszárító és kb 4 cm az átmérője), a nagyobbak mennyivel hatékonyabbak és melyiket milyen áron lehetne beszerezni, akár használtan is érdekelne, bár tudni kéne, hogy hány óra üzemidő ezeknek a teljes élettartama?
Az is érdekelne, hogy tényleg annyival többet tudnak-e a kiegészítő színek, mint az alaplámpa? Akikkel beszéltem, mind azt mondták, hogy teljesen jó az alaplámpa és feleslegesek a színek, mert ez is mindent tud és használ.
Érdekelne esetleg új lámpa, valami részletfizetéses megoldással is... Igaziból most nagyon nincs pénzem, viszont nagyon kéne a lámpa, mert ez a kölcsönlámpa mégsem maradhat nálam a végtelenségig és a különböző problémák a családban elég gyakran jelentkeznek.
Szívesen fogadom a választ priviben is, ha bárki bármelyik fenti dologban tudna segíteni, nagyon szépen megköszönném.
Szia sziszi71!
A könyv kék színt ajánl a zuzódásokra.
Sziasztok!
Eltörtem az orrom. Borzasztó véraláfutás van a szemem alatt. Melyik színt használjam? Tud valaki segíteni?
Köszi!!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
mi a különbség a lámpák között? csak a méret?
Nekem volt egy mellműtétem és 3 hónapja nem múlik a hegem.hegesedés alakúlt ki.
Erre jó a lámpa?
segítségeteket köszönöm.
Szia Marcsika!
Ha lehet az andi@dioshosp.hu címre eltudod küldeni?
Sziasztok!
Anyukámnak van egy Bioptron lámpája, de a használati utasítása valahol elveszett. Ha valaki tud egy másolatot küldeni kérem értesítsen.
Sziasztok!
Tud e nekem valaki segíteni abban ha szeretnék kezeléseket csinálni a legnagyobb biotronlámpával,milyen végzetség szükséges hozzá hogy ki tudjam válltani a vállalkozóit.
Sziasztok Mindenkik!
Van egy új állapotú 11 cm átmérőjű (közepes) Bioptron lámpám, nagy stabil állvánnyal!
A kicsi, amit lentebb írtam elkelt...
Ezen hívjatok: 70/618-4642, mert hamar el szoktak kelni ezek a "használt" lámpák.
Esti program
1.Fenék;fényfolyadék,vörös szín 2perc
2.Köldök;fényfolyadék,narancssárga2perc
3.Mellcsont;fényfolyadék,zöld szín1perc
4.fenék,köldök,mellcson-kristálykrém
Immunerők fokozása
Reggeliprogram:1.száj-és garatüreg,narancssárga:2perc
2.Nyak-kulcscsont fényfolyadék nyakra és a kulcscsontra;vörös szín 1percig nyakra az állkapocscsont vége alatt jobbra és balra;
kiegyenlítő gél nyakraés a kulcscsontra
3.Mellcsont;(mellcsont gödör alatt)
fényfolyadék;zöld zsín:1perc kristály krém
4.Lép fényfolyadék;sárga szín 2perc;kiegyenlítő gél
5.Kezek(a hüvelykujj és mutató ujj között)
fényfolyadék;sárga szín1-1 perc
6.Lábfej-talp fényfolyadék kiegyenlítő gél
Érdeklődni szeretnék, hogy az immunerősítő program miből áll?
Tehát milyen testrészeket kell ennek érdekében lámpázni?
A vérképző szerv működését hol kell serkenteni?
További ajánlott fórumok:
- Használtál már bioptron lámpát? Véleményed?
- Valaki tudja, hogy milyen színű bioptron lámpa hatásos a pikkelysömörre?
- Polarizációs lámpánál (nem bioptron) a gyulladásra melyik szín jó?
- Bioptron lámpa melyik színe hatásos pikkelysömör kezelésére?
- Melyik szín jó a fülre a bioptron lámpából?
- A bioptron lámpának melyik színét használjam lumbágóra?