Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja, a shiftre meg épp a nyála nehezedett. ;D
Mostanában elég sokszor így is ezt érezzük. :SSSSSSSSSSSS
Akar valamit, mondja megállás nélkül, de én ugye, az esetek többségében nem tudok egyből ugrani.
Mikor végre, némi várakozás után -miközben Zé folyamatosan mondja a magáét- teljesítem Őurasága óhaját, akkor egy elégedett "Nnnna"val nyugtázza. Ami T szerint azt jelenti. "Na, hülye szülő, végre megértetted, mit akarok." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Változó volt. Volt, amikor állandóan hozzám szaladgált néhány percre, de volt, hogy albérletet vett ki az ölemben és cicivel a szájában képes volt fél órán át is kuksizni kifelé a fejéből. Persze sokszor no szopi, csak egy kis rágódás anya didóin, néha beleszipu, majd rágódás újra.
Nehéz leállítani, én is fokozatosan csináltam. Először minden másodikra mondtam nemet, mondtam, hogy várjon egy kicsit, majd egy kicsit később lesz cici, vagy eltereltem egy "szomjas vagy?" kérdéssel és megkínáltam vízzel. Aztán amikor ez már úgy-ahogy működött, jött egy hisztihullám, hogy márpedig neki cici kell és nem volt hajlandó várni, na erre kiosztottam a kis buksiját: megmondtam neki, hogy ha kistesót akar, akkor nem lóghat állandóan a cicin. És kistesót akar... :DDDDDDD Azóta könnyebb. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na jó, ez persze nem volt egyszerű, néha hagytam sírni pár percig és közben folyamatosan mondogattam, hogy várjon pár percet, és csak akkor kapott ha nagyon rázendített. Mostanában az bejön, hogy megmondom neki, hogy a déli alvásnál lehet csak cicizni, persze néha csal :D, már délben menni akar aludni, de ezt is szoktam húzni, ameddig tudom. Most éppen egy perce járt itt, hogy "anya cicike" -> ugye ezt is becézzük újabban... (közben simogatta a didót pólón keresztül), és mielőtt rákezdett volna a hisztire, kapott egy kis multivitamint és így elfelejtette a dolgot. :DDDDDDD
Egyébként pont emiatt a procedúra miatt nem vagyok újabban sokat neten - ha leülök a gép elé jön a cicikommandó. :DDD
Ühüm, utólag észrevettem. ;DD
Biztos most is fáradt meg alszik, mert a legutóbbi hsz-ai, leginkább ebből állnak:":-DDDDDDDDDDD"
Tuti a d betűre bukva aludt el a gép mellett!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tegnap olvastam, hogy általában a 2. életév betöltése után önként kevesebbet igénylik a szopit a gyerkőcök.
Kitartás, már csak 1 hét van addig! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hm...cicistopot addig érdemes bevezetni, amíg még nem elég értelmesek hozzá üvöltést levágni :DDD Bent a hagyományos jutalmazós módszerrel "vettem le", azaz kerestem egy teát amit szeret, és ha cicizni akart, kapott inni. Néha földhözvágta a felkínált "egyebet", de aztán rájött, hogy sehol-semmi. Most meg már este annyi van elalváskor, hogy lefogom, mert máskülönben a kismotorja nem áll meg és kómázásig túrja magát az ágyon és utána már csak visít, szóval odaszorítom magamhoz és egy percen belül már csak ködös tekintettel néz maga elé :) akkor vagy leteszem magam mellé az ágyra és összebújva elalszik, vagy a szívem közelébe teszem ha nyugtalanabb, ott jobban megnyugszik. Éjjel is már eljutottunk most addig (mondjuk ez a náthámnak is köszönhető, mert lázasan nem tudtam kivenni, alig voltam magamnál), hogy ha megébred, adok neki inni, azt fogja és visszaalszik vele. AZtán a keze közelébe teszem és ha megint ébred, már automatikusan érte nyúl és iszogat, így többet nem nyüszizik 4-5nél.
Bocs ha hosszú voltam, de ha a bébitek szeret valami kis sütit, ami nem egy baromi nagy szelet (felezett babapiskóta is jó), azzal lehet, hogy le tudjátok szerelni a cicimániásokat :D persze lehet rájönnek a trükkre... :DD
A cicin lógás mennyi idôt jelentett nálatok?Kata egyszerre csak 2-3 percet lóg rajta,de azt félóránként!És ami a legrosszabb,hogy ha valahová elmegyünk,ott is kéri.Mert ugye ált.leülök,beszélgetünk,ô az ölembe csombolyodik,és már kéri is.Ha meg azt mondom,hogy nincs,olyan sirásba-hisztibe kezd,hogy akkor azt unom meg,és akkor inkább kap egy kis cicit.
Gondolom mindenképpen elôször itthon kell megpróbálnom nemet mondani neki,hogy szokjon hozzá,de nem könnyû.Talán mire akkora les mint M,megérti ô is,hogy nincs.