Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Kösziiiii! :DD
Büszke is vok. Már nem tom, mikor hoztam össze ilyen szépet utoljára! ;DD
Na én ezt untam meg nemrég. Azóta cicistop van, reggel ébredéskor még van, délben alváskor és este-éjjel az ágyban lehet, azon kívül nem. Na jóó, néha jön és kér egy kortyot :DD, de azt is csak max. 2x engedem egy nap. És az tényleg csak egy korty, nem lóg6 a cicin ilyenkor.
Az első hét brutál volt, éjjel sokkal többet ébredt és szinte állandóan a szájában volt a cici, mondjuk sztem a foga is bántotta, most már 1-2 napja kicsit jobb a helyzet. Nappal sem egyszerű, mert leülni sem merek mellé, nehogy véletlenül kísértésbe essen. :S Az a jó, hogy már kezdi nagylányosan kezelni a dolgot, a legtöbbször elfogadja, ha nemet mondok.
Nem,önszántamból dobtam ki magam!:DDDDDDDDDDDDDDDD
Z utazott valahová,felkeltem neki szendvicset készíteni,aztán beugrottam dominóért,és itt ragadtam.:-)
Igaz,nem sokáig,mert Kata is felébredt,hogy neki cici kell!:DDD
Zé tegnap a névmásokat gyakorolta. Az 'ő' rendben van, de a 'te' és az 'én' komoly fejtörést okoz számára. :DDDDDDDDDDD
Újabban rászokott, hogy kihozza a fellépőjét hozzám a konyhába, és "segít". Tegnap a lábas oldalában meglátta magát, (me' nálam illllyen szép fényes lábasok vannak... höhöhö :PP) és rámutatott a tükörképére: "Zétény, én", majd magára is mutatott "én", aztán rám: "Anya, te" ... aztán megkeverte és én lettem 'én' önmaga meg 'te'. :DDDDDDDDDDDDDD
Közben elmentem kiérdemelni a 2. kávémat...
Pontosabban a kávém 2. részletét. Ilyen gyerek mellett a fene sem mer 2 kávét inni. :SSSSSSSSSSSSSS
Ja, áramszünet.
Tegnap 11 órakor a barom eonosok kikapcsolták 40 percre az utcánkban az áramot.
VASÁRNAP DÉLBEN!!!!!!!!
Biztosan azért, mert olyankor senki sincs otthon, és igazából nem okoz fennakadást az emberek életében egy kis áramszünet... :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Gaby!
Mi lelt??? Kidobott az ágy?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDD Apropó:cici!M hányszor cicizik egy nap?
Kata lassan az ôrületbe kerget azzal,hogy újabban megint nem hajlandó rendes kaját enni,viszont félóránként cicit kér!
M mai mondata:
M is kap szendvicset. (Azaz: éccsanya aggyá mán nekem is egy harit a flamódból!) :DDDDDDD
Éééés: ki tudja mondani a családnevét! :OO Teljesen tisztán.