Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Egy éves korától két éves koráig kell 2 kilót híznia?
Akkor Kata 2 évesen sem lesz annyi,mint most Husi,vagy Zé!Most 10500 gr.
De! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN!
Már jöhetsz is, én meg indulok Hozzátok, félúton találkozunk és elmondom a használati utasítást a családhoz...
Már akihez tudok, mert speciel a gyerekeimmel elég komoly gondjaim vannak néha...
Az miiiiiiiiiiii?????????????
Zé újabban fél órát alszik. Ha 3/4-et sikerül, az már ünnepnapnak számít! :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
basszus, a felét nem tudom lekövetni annak amit írtatok :))) kicsit fáradt az agyam feje...vagymi :P
Na majd legközelebb :) addig szenvedek a gyerekkel...:P megint off-standby-on pozíciókban van :P azaz magánkívül...
Né' má', akkó költözzünk össze! :DDDDD
Biztos jól ellennék...
Öööööööööööö, nagy kiszúrás lenne veletek szemben, ha azt várnám, hogy itt legyetek, mikor én ráérek.
Az ugynais olyan hajnal fél 4től reggel 6ig szokott lenni! :DDDDDDDD
Utána már necces a dolog...
Tegnap is egész nap fél órát volt hajlandó aludni,reméltük este legalább hamarabb elalszik.Egy fenét,fél 12-ig boldogított!
Már azon tanakodtunk apjával,valaki titokban biztos RedBullt itatott vele!:DDDDDDDDDDDD
Sziasztok!
Leirnatok nekem, hogy milyen egy 8 honap koruli babuka helyes etrendje egy nap? Mi meg csak addig jutottunk el, hogy tizoraira kap gyumolcsot, este pedig tejpepet, egyebkent meg szopika reggelire, delben, delutan es este elalvas elott. Az meg mehet, hogy ebedre a szopi elott kap komolyabbat? (krumplis-husis eletkornak megfelelo kajcsit)
Hogyan lehet az etel suruseget (darabossagat) novelni?
Akkor ezek szerint velünk csak az ötösöket osztottad meg?Vagy csak én maradtam le a dolgokról!
A magyartól biztos nem kell félned!:DDD
Hááát....nem baj,ha inkább nem?:DDDDDDDDDDD
Egyszer elég volt!
Egyébként is,Te olyan ügyi vagy,folyton csak ötöseket kapsz!
csak hogy írjak valami témába vágót is, tegnap voltunk 18 hós oltáson,
gyerkőc belázasodott, most történt ilyen először, hogy a szuri leveri a lábáról
pedig olyan hősiesen viselte...
a súlyán kívül mást nem mértek rajta, gondolom bíznak bennünk, hogy van mérőszalagunk és lemérhetem otthon is,
csodálom, hogy a mérlegre ráültetoik, egyébként 13320g volt, még mindig jó súlyban van