Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Arra voltak kíváncsiak, hogy a közeljövőben hány gyereket adnának esetleg bölcsibe a szülők.
Mer', hogy most majd lesz ám bölcsőde. :OOOOO
Ittensemnemvanilyen.
Mit mértek fel? :OOOO
Nálunk apus volt itthon délelőtt, most meg M Elmot bámul a TVben.. miután kapott 1 kótyot. :P :DDDDD
köszi
leléptem
ciao
Hééééééééééé, Szilvi, Te is megvagy? Igen régen nem jártál erre! Irgum-burgum! ;DDDDDDDDDDDD
Hogy vagytok?
A motorozás nálunk még csak most kezdődik majd. Újabb balasetforrás az is.
A férjem unokahúgának a fia pár hete a repülőket bámulta motorozás közben és belehajtotta magát egy kétméter mély, betonozott, köveztett árokba. Csak a véletlen szerencsén múlott, hogy nem vágta be a fejét egy marha nagy kőbe.. :((((
szerencsére jól megúsztuk, kb 10 cserép és 2-3 hófogó, de kihívjuk az ácsot hogy másszon fel és nézze meg
A léceket, gerendákat nem ellenőriztük
na megyek edzésre,addig jó pihit a délutáni esés-kelés elött
sziasztok
Basszus! Ez szörnyű!
Nem csodálom, hogy nem itt kóboroltál! Nagy a kár?
Gyere visszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én naggggggggggggggggggggyon szurkolok Neked!
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Nincs is itten bölcsi... :PPPPP Most mértek fel évelején.
De én egyik kölköcskémet sem jelentettem be.
Szal... az úúúúúúúúúúúúúgy volt, hogy Zé sokáig aludt, Zi meg cicizett, így ráértem félkézzel prüntyögni. :DDDDD
Remélem már nem lázas Husi!
Tényleg jó húsban van:-) Bár az én fiam se panaszkodhat a 13600gr-jával:-)
Szia!
Megvagyunk.
Én úgy kezdtem, hogy vettünk üveges bébihamit, amit 8 hónapos kortól lehet adni. Az már darabosabb. Na, az én fiam jól nem ette meg.
Néha újra próbálkoztunk, azt is jól nem ette meg...
Ez így ment 10 hónapos koráig. Akkor kezdte el enni a 8 hós kajákat. Addig kapta a pépeset, végülis nem siettünk sehova. ;)
Utána már kevésbé turmixoltam le neki, amit én gyártottam. Hagytam benne kisebb darabokat. Ezzel is jó sokáig elbohóckodtunk, hogy meddig nem tudom. (De valószínűleg ennek az volt az oka, hogy Zének sokára jöttek a fogai, így nem igazán volt neki mivel megrágni a kajákat.)
Néha kísérleteztem azzal, hogy csak villával nyomogattam szét neki a zöldségeket, de ez is jó ideig köpködésbe, öklendezésbe fulladt. Szerintem Zé már bőven elmúlt 1 éves, mire darabos ételt evett.