Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Jujj, de baráti. :SSSS Ezek után mit várhatsz majd a bőrgyógyászaton? :'(
Érdekes "foltok" lehetnek, remélhetőleg idővel elmúlnak. Arra emlékeztet, amilyen az unokaöcsémen volt születés után, neki hosszú évekig megvolt, néha gyengébben, néha erősebben látszott. De az amolyan "szülési folt" volt, tudod, ami a szülés következtében jelenik meg, ha valahol megnyomódik a baba és ráadásul tarkótájékon volt. Nem tudom, Zinek ez mi lehet.
Gondolkodtunk rajta, hogy ezentúl nem fürdetjük, de aztán letettünk róla. Pláne, hogy Zéhez képest egy élmény fürdetni, mert olyankor egy hangja sincs. :DDD
Nem marad meg a nyoma, ha megnyomom. Ezek fix foltok. A jobb vádliján és a bal combján hosszan lefelé a térde környékén vannak. Alapban elég halvány, pirosas csík (inkább sáv), de van, amikor egészen besötétedik, akkor lilás-piros lesz, és kb. olyan fél cm széles.
Először azt hittük, hogy megnyomta a rudgalózó. Mert amikor rúgkapál, kihúzkodja a lábát belőle s aztán meg fölül a felhúzott lába elakad. De annak ugye, előbb-utóbb el kellene tűnni, míg ezek a foltok most már stbilan megvannak bármikor nézem, csak az erősségük változik.
Ma kértem időpontot a bőrgyógyászati vizsgálatra! Hát aszittem kitépem az összes szál hajamat!
Felhívtam a doki által megadott számot, kb. 120.ra. Közölték, hogy hívjam a bőr- és nemibeteg-gondozót.
2. telefon: ott felvették egyből, mondom mit akarok, jó, kapcsolnak valakit. Valaki közli, hogy egy központi számon kell időpontot kérni mindenféle vizsgálatr. Jjjó! :///
3. telefon: központi szám. Ott is elmondom, immáron negyedszerre, hogy mi a bánatom, aszongya április 15. Ekkora (egyébként már túl voltam két másik idegesítő telefonos beszálgetésen) "kissé" bepipultam, és kisztaladt a számon, hogy 'ejha, nem semmi!' Jóasszony vonal túlvégén mondja, sajnos ez van. Mondom, jó, de egy kisbabáról lenne szó. Milyen idős, mondom 2 hónapos. Na, figyeljek, ad egy tel. sszámot... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
Végül a 4. számon, 5. nekifutásra jövő csütörtökön de. 10re kaptunk időpontot. Juhéééééééééééééééé!!!!!!! :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Édes! :DDD M engem Nyanyának hívott, az Annyannyó ehhez képest hízelgés. :DDD M-nek most a kicsinyítőképzős mániáján vagyok ki, ma már a vitaminja is vitaminka volt. :DDDDDDDDDDDDDDD
De hát nem igaza van Zének? Tényleg szép babuci! Bár ez a babuci kifejezés... :OOO :DDDDDDDDDDDDDDD
Tyűű, mekkora nagy csaj! Bár kicsit ritkábban kellene fürdetnetek, árt a magasságának... :D
Fura foltok? Hmm, megnézted már, hogy ha megnyomod picit a bőrét, akkor megmarad a nyoma? Vagy ezek fix foltok? A lábán hol vannak? És mekkorák? Az anyajegyek nem szoknak sztem elhalványodni, a májfolt már inkább, de az meg nem vöröses. :O
Mémáá, hát úccse mész dolgozni, mé' nem jó neked az a heti egy alkalom? :DDD
A fiam tegnap óta Annyanyónak hív. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Eddig a Mama és a Papa voltak Mammammó és Pappappó, esetleg Mammimmó és Pappippó. De az én megnevezésem újdonság. :DDD Kíváncsi lennék, honnan jutnak ilyenek eszébe.
Ja, és most pelenkacsere közben közölte, hogy "Zétény szép babuci". Kissé nárcisztikus a fiam... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tegnap voltunk tanácsadáson. Zi 5600 gr és 58 cm (még mindig kisebb, mint mikor megszületett. :DDD) Megkapta az oltást is. Először csak nézett, majd elkezdett végtelenül elekeseredetten sírni. :(( Biztosan csípte, ahogy benyomták neki az oltóanyagot. Lázas nem lett tőle, csak ma reggel volt kicsit kerge, de végül betettem a kiságyba és elaludt. Egyedül. :DD
A lábán fura foltokat fedeztem fel, kb. 1 hete. Hol élénkebben látszik, hol elhalványodik. Olyan, mint amikor megnyomja valami a bőrt, és utána vöröse-lilás. Csak ez nem tűnik el, hanem csak elhalványodik. A gyerekorvos az mondta, vigyük el bőrgyógyászatra. Szerint valami anyajegyszerűség. Szerintem ez marhaság! :SSSSS Esetleg valakinek van valami ötlete?
Kaptunk csípőszűrésre is beutalót. Igen munkavállaló-barát megoldásnak lehetünk szemtanúi: kizárólag kedden fél 12ig lehet vinni a gyerekeket. :SSSSS A bababarát megoldás része pedig abban rejlik, hogy nincs időpont, ergo ott várhatsz, míg sorra kerülsz, a gyerekkel meg csinálj, amit akarsz. :SSSSSSSS
Sztem utolsó pillanatban fogunk odamenni, akkor talán már nem lesznek annyian.
grat! :) akkor te tudsz számolni? :D
Ben végre nem horkolt éjjel! jhejj, de jó volt végre aludni! :)
Szégyelld magad, hogy még egy egyest sem tudtál összeszedni!
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy idegbaj van nálunk...Megkaptuk az illetékről a papírt...fizethetünk.
Voltam a TB-nél. Elméletileg csak GYES-t kapnék...ha nem dolgozok még 12 napot. Az meg is lenne, de még utána kell járni a dolgoknak, mit, hogyan.
Nem tudom, azok az okosok ott fennt mit akarnak...
Ne vállaljanak gyereket a népek csak azok a....
jó inkább nem is részletezem. Nagy kicseszés az egész.
Közben apósom kórházban...
Szal zajlik az élet.
Köszi jól vagyunk! Bár tegnap azt hittem, szétmegy a fejem.
Petya most másfél órát aludt, utána fél óráig próbáltam vissza altatni. Feküdt ő, de csak nézelődött...
Tegnap voltunk UH-on is. Minden rendben:-)
Mintha Petyáról írtál volna... Hol a fejét üti be, hol a kezét zárja oda. Máskor leesik a székről.
Rohangál állandóan. Múltkor lendületből ment neki a falnak :SSS
Ha sétálunk mindenfelé nézelődik, és elesik.
Arról már nem is beszélek, mi van, ha a háznál vagyunk. Persze ott még szuper egyenletes a terep.... Tele kővel, fával, stb...
sziasztok :D ódugultam, le sem merek feküdni. :P áhh, nem írom le a paráimat :D
itt pl. nem célszerű bölcsibe adni a gyereket, mert nincs hely :DDD nincs protekció, nincs hely. ennyi. nőnek a lakóparkok, nő itt minden, a gyerekek is, a szülő meg tegye, ahonnan kijött? :P nem értem, még egy q postát sem tudnak összehozni :P
Nem mintha Bent be akarnám tenni :D egyék meg a bölcsijüket :DD
Darabosabb étel? hűű...nem tudom mikor, de pl. Ben világéletében darabosan ette a banánt, másképp nem fogadta el, még kicsit megtörve sem...Máté a kishaverja sokat öklendezett, ő később kezdte vagy egy jó hónappal még, Ben meg előbb. Olyan 8ésfél hós lehetett talán...pár fog már kint volt az tuti :D
na megyek, jö negy köhögőroham...kellinnivalamit
Hát nem...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD