Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Nem tudom, jól mérték e, én is csodálkoztam. Most egy másik védőnő volt ott, ő mérte...
Tény, hogy most sokat nyúlt a fiam, ez látszik a súlyvesztésén.
Köszi! :)))
Szilvi is eltűnt, mint szürke szamár a ködben! :-OOO
Ejnye-ejnye! Mi az, hogy ezt a néhány oldalacskát sem olvasod el? ;DDD
Szerintem az a baj, hogy D@nu néni sztrájkol, és így nem haladunk. ;DDDD (Sőt, tegnap szinte mindenki illegalitásba vonult...)
Köszönjük a köszöntést! :))
Há-há-hááááááááá! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Én sem bírom megmagyarázni Zének, hogy a TVből nem lehet kivenni semmit, se nénit, se bácsit, se kutyát, se semmit...
Zé is megkínálja magát a monitoron (Ő a [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]háttérkép[{[{[/A]}]}]).
A cipőbiznisz viszont fordítva zajlik: Zé bújik a mi cipőinkbe. A legviccesebb, mikor a magassarkú csizmámmal kísérletezik... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bár néha megpróbálja felvenni a húga sapkáját. "Éppen, hogy" nem jó neki! :PPPP :DDDDDDDDDD
és sziasztok és
csatlakozom
Nagyon Boldog, Napsütéses Szülinapot Szilvi!!!
és utólagos
Boldog Névnapot Zé :)
A hétvégém jó is votl, emg fárazstó is..pl. írni is elfelejtettem :D
sziasztok
be kell valjam nem fogom elolvasni az elmúlt 2 hét hozzászólásait, de ejnye bejnye nektek is , mert alig írtatok 7 oldalt, ez nem a megszokott tempó! mi van veletek??
Win
Jók a képek és boldog szülcsinapot!!
voooh, az a kimenőruhában összeesés az engem már nem idegel :DD
Az jobban, amikor behisztizik, engem is összekalimpál-rugdos a kocos picőivel :P
Olyankor a hónom alá csapom és kész :D
Tettem fel két új képet, ha érdekel valakit. :)))
Majd apránként sztem lassan lecsérélem Zé képeit. "Kinőtte" őket! ;DDD
Sziasztok! Csajom egyre mókásabb! A legújabbak:
1. Mindenáron kell neki a kaja, amit a bácsik és nénik a TV-ben esznek...Hiába magyarázom, hogy azt nem tudom odaadni, a vége hiszti... :DDD
2. Az étkezőben a falon az ő fényképe ven, minden reggelinél meg akarja etetni... :DDD
3. Van egy kis Liberós könyve, amiben mindenféle képek vannak, na abból a cipőt akarja a lábára húzni. Veszi le a zokniját és hozza a könyvet, hogy ö-ö-ö! :DDD
4. Van egy sámlija, azt bele kell rakni a cumisüveg melegentartó izébe, ami persze negyed akkora, mint a sámli... :DDD
5. A nagymamától kapott baba cipőjét próbálja felerőltetni Apa lábára. A nagylábujját sikerül is belehúzni... :DDDDDDDDDDDDDDD
Szép napot Nektek!!!! :DDDD
Szia!
Még allergizálhat a dió, mogyoró, mandula.
Szia!
Megnéztem a képet az ágyról.
Nagyon jó lett! Ügyesek vagytok!:-)
Én is csatlakozom: boldog szülinapot Szilvi! :))))
(Énekelni inkább nem merek!)
Nagyon! Szeretek sütni, hiányzik. Nekem ez kikapcsolódás tud lenni.
Kefires sütit meg cookiest csináltam. Jöttek a nagynénik, nagybácsik Zét köszönteni, muszáj volt valamit adni nekik. :DDD Meg Anyu helyett is sütögettem kicsit.
Ahh, a pelenkázást hagyjuk! :((((
Úgy, de úgy tud rúgkapálni... Személyes sértésnek veszi, hogy ki akarjuk csomagolni a sejhaját a kakiból és neki ezért abba kell hagyni a játékot.
Arról már nem is szólva, hogy tegnap még be kellett jönni az udvarról is a pelus miatt. Azt a balhét! Ilyet még nem láttam a 19 hónap alatt: apja kiabált a gyerekkel!!! :OOOOOO
...megrúgdosta apját a nagy tiltakozás közepette, aki ezt rossznéven vette...
Én meg megkérdeztem tőle, mégis mit gondol, én mennyi fizikai attrocitásnak voltam kitéve a drága magzatai által, mióta megfogantak? ;DDDDD
Én ma fôztem,meg takarítottam,a sütést holnap délelôttre halasztottam.Délután vendégeink jönnek,de még fogalmam nincs,mit süssek.:(
Valakinek valami ajánlata?
Nem fogod elhinni: SÜTÖTTEM!!!!!
Tök boldog vagyok. :))))))))))))))))))))))))))