Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Itt vagyok na. A hozzátáplálással tele van a búbom, adnám inkább még mindig csak a tápszert! :-DDD
Meg amúgy mostanában mindennel tele van a búbom.
Sziasztok!
Én is ugyanezt akartam írni!:((
Ezek szerint mind itt vagyunk,csak némaságba burkolózva...:((
hahóóóóó én is itt vagyok, de minek, soha senki nem jár erre...
azok a régi legtöbb hozzászólásos fórum ...régmúlt idők :((
Né' má', télleg sztrájkol mindenki!
Csak Futrinka töri meg becsülettel minden nap a csendet! ;DDDDDD
Rajtam kívül, persze...
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, TÖBBIEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!
remélem nem komoly
Ma is azt adtam rá, és szerintem alúl öltöztettem, mert ma hidegebb van és a szél sem bír magával
délután megyünk 18hós szurira....
Sziasztok.
Na tessék, Benen tegnap volt: body, harisnya, melegítőgatya, egy vékony pulcsi, melegítőfelső (az vastag) és egy pufismellény meg egy vékonyabb, de plüssös sapka...volt 16-17fok itt lent, erre ma reggelre már hőemelkedés, szortyi, hurutos mopszilégzés :( pedig ki sem izzadt, de nem is fázhatott, akkor csuklik, mint én kicsinek :D
És csatlakozom továbbra is, mert én még a saját szüli és névnapom is elfelejtem és ezért jó -és általam irigyelt tulajdonság-, hogy más képes emlékezni máséra is :D
Boldog szülinapot Gaby! :)
Gaby!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
:DDDDDDDDDDDDDD
Furábbnál furább dolgokat képesek mûvelni,az biztos.Kata rendseresen a játékbabák ruháit szeretné magára venni,aztán jön a hiszti,mert nem érti,hogy ez miért nem sikerül.
Nemrég meg a konyhában kezdte etetni a falicsempét!Kérdezem mit csinál,azt mondja nyau (értsd:cica :DDDD)van ott.Nézem...és tényleg,a mintában akár macskának is lehet nézni,ami ott van.Hogy nekem miért nem tûnt fel 10 év alatt?!:DDDDDDDDDDDD
De jóóó,nálatok már szinte tavasz van!
Napközben itt is melegebb van,de azért még kabát nélkül nem ajánott kimenni!:(
És hétvégére megint hideget jósolnak!:SSSSSSSSSS
Akkor most beindultak a fogacskák.
Tegnap én is megtaláltam a 10.-et, egy felső rágó, de szerintem már egy ideje kint lehet.
:) Gyerekem rájött, hogy tud telefonálni az ő játéktelefonjával is :DD Délelőtt kiabálta: Alo, Alou :)
Meg 2 napja olyna szépen mondja: Ana, Anya :D mikor hogy sikerül :D
A szemfogasoktól szeretném kérdezni, hogy bébikétek nem dögönyészte a fülét néha szemfogjövetel alatt?
Nagyon szép idő van nálunk. Sokat vagyunk kint. Tegnap pl. 3 órát sétáltunk a környéken. Máskor du-án is kimegyünk. Hétvégén a háznál voltunk.
Ma reggel tanácsadásra mentem, vittem Petyát is, mert nem volt aki vigyázna rá. Haza felé sétáltunk.
Tegnap történt egy kis baleset. Petya beütötte a száját, és kicsattant. Játszottunk, térdelt, egyszer csak eldőlt és letett a fejét a szőnyegre. Azt hittem az orrából fog ömleni a vér, szerencsére csak picit verte be a száját.
Most hogy jobb idő van, ti mit adtok a gyerkőcökre? Ma én már kintre véknyabb sapkát adtam, és a kabátot is levettem. Ránk sütött a nap egész úton. Én is csak pulcsiban voltam.
Napsütéses szép napot mindenkinek!
Gratu a foghoz!
Petyának is látszik már 2 szemfoga.
Megnéztem a képeket!
Szép nagyok a gyerkőcök, és nagyon aranyosak!
Szerintem hasonlít Zi Zé-re:-)
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést!!!
Nem is gondoltam volna, hogy gondoltok rám...:'D
Zé-nek így utólag is Boldog Névnapot kívánok!
birogaby! Neked pedig előre is Boldog Születésnapot! (már, ha nem lennék holnap:-)