Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
:-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Én itt küzdök, hogy meg ne bukjak magyarból, meg töriből, erre ti is ellenem vagytok! Na szép! Most megyek megsértődni!
A rossebeket! Töripuskát gyárt... :DDDDDDDDDDDDDD
Amúgy mi ez a kaszinó ma? Gyerekek bölcsiben, vagy mi??? :DDDDDDDDDDDDDD
Hááááát, nemtom, csajok, de akkor ez egy elég hüle verseny. :SSSSSSSSSSSS
Zé kb. 1 hete ilyen kerge. Lehet, hogy megviseli őket a sok front? Ma pl. melegfront van, holnap hideg jön, tegnap hideg volt, két nappal előtte meg kettős fronthatás...
Lányom is tiszta buggyant: egyik nap a 24 órából kb. 20-at aludt, aztán meg reggel fél 9től este 8ig 10-20 perceket, azt is csak akkor ha eltévesztette. Egyébként meg bőszen ordibált... :SSSSSSSSSSSSSSSSS
megőrülök...de ledöbbent, hogy a napokban mindenki bébije ilyen esős-kelős, Ben kicsinál engem is :( most a sütőajtót rántotta ki, és vele együtt repült, vagyis az ajtó lenyílt, Ben meg a földre zuhant háttal-fejjel...normális? Tudja, hogy nyílik és rávetődött és kirántotta és...de miért csinálta???
mi van a gyerekekkel? összefogtak? lila-zöld-kékfolt gyűjtő verseny van kiírva titokban? árgh :P
sziasztok
hogy vagytok? remélem mindenki jól!
Szilvi kezd megbarátkozni a zöldségekkel (gyümölcs nélkül is - hurrá), főleg ha rakok bele egy kis sót.
Akinek már van tapasztalata az légyszi írja meg hogy a darabos ételhez való hozzászoktatást mikor, hogyan kezdte el?
Ja, igen, azt kihagytam: szombaton Zé is leesett az ágyról. :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Pedig már régen fordult elő vele ilyesmi.
Szerintem az a gond, hogy túlzottan magabiztossá vált. A kisebb eséseket, dőléseket nagyon jól hárítja, max. megijed, esetleg kicsit koccan ez-ez, de nem igazán fáj. Ezért a fene nagy magabiztosság miatt figyelmetlenebb és máris megvan a baj.
A virágokkal nálunk sem volt gond,megszagolni szereti ôket,de nem bántja.
Csak a mászással van gond,még anno a kompot is azért nem használtuk,mert pár nap után kimászott belôle.
Már le sem merem írni,hogy Kata is!
Viszont azzal szerencsénk volt,hogy eddig még nem esett le sehonnan,legalábbis úgy nem,hogy látható nyoma maradjon.Persze dôlt már fel székestôl,meg szinte kibukott a hintából(sikerült idôben elkapnom),meg esett le az ágyról,de ez ôt különösebben nem akadályozta meg abban,hogy 2 perc múlva ugyanazt csinálja.
Pár napja újabb mániája,hogy egyedül megy fel a lépcsôn,nem szabad a kezét sem fogni,egyedúl kapaszkodik a korlátban.Meglepôen ügyesen csinálja!
A gond csak az,hogy elsô emeleten lakunk,ô meg menne tovább is,így mindig sírással ér véget a hazajövetelünk!
Zé éppen tegnap dőlt fel kint a kis kerti székével. :SSSSSSSSSSS
Egyébként mindennapossá váltak a kisebb balesetek: pénteken de. beverte a homloka bal felét, majd este a jobb felét. Szép, már zöldül...
Tegnap délben nekirohant a radiátor sarkának a jobb halántékával, majd du. feldőlt a székkel.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
A tököm tele is van vele kissé, mert mindez annak tudható be, hogy sosem arra néz, amerre megy, és mindig rohan. De szó szerint: állandóan futva közlekedik.
Engem még régebben (még tizenegynéhány évesen) Így Zével, meg ezáltal Katával könnyű dolgom van. És mivel Zére sem jellemzőek az elsődleges rák-tulajdonságok, kíváncsiságból megnéztem, mi az aszcendense. Ennél jobban engem sem izgat a kérdés, sosem olvasok napi/heti/havi/stb. horoszkópot.
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDD Lekopogom, ez nálunk kimaradt. Most hétvégén mászott fel a székre is először egyedül, eddig abszolút nem foglalkoztatta - azóta sem. Az ágy/kanapé mehet, arról max. kicsit leesik, de fel nem tud borulni vele.
M pl. a virágok után sem érdeklődik. Azaz igen, imádja őket, megnézi, fel kell emelni, ha magasan van, ha jó idő van, naponta többször kimegyünk a virágoskerthez nézelődni, de nem fogdossa, borítgatja őket. Megenni sem akarja őket, szóval elég mázlisak vagyunk ezekkel a tipikus gyerekproblémákkal.
Elképzeltem!
Olyan lehetsz, mint egy felügyelő tiszt! Kezeddel a hátad mögött sétálsz és soha nem lankadó figyelemmel lesed, nehogy M "megtámadjon"...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem kétséges,ikrek vagyunk!:DDD
Amúgy a csillagjegye jellemzôit még el sem olvastam,így nem tudom,hogy az alapján mi lenne rá jellemzô,sosem érdekelt a horoszkóp.
A lekenyerezés nálunk is csak ideig-óráig működik. Aztán jönnie kell a lényegnek, anélkül morgás van! :D
Az a jó, hogy amióta cicistopon van, egyre kevesebbszer jut eszébe a szopizhatnék. Igaz, én le sem merek nappal ülni, általában ha a nappaliban játszik a kiscsaj, én felette állok, vagy sétálgatok körülötte, néha a lehető legmesszebb leülök, de olyankor néhány perc után megindul felém és vége a pihinek. :D
Ráadásul játszani nem játszik egyedül, azaz elvan magában, de muszáj ott lennie valakinek 1 m-re tőle. :S Főzni nem nagyon hagy, mert megunja a nézelődést néhány perc után, tehát még a dolgomat sem csinálhatom rendesen tőle. Így szobrozok felette és várom, hogy végre kicsit önállóbban ellegyen.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Készülök!Kiváncsi vagyok,Kata mikkel fog elôállni!
Most egyelôre az ugrálás-mászás az amivel az ôrületbe kerget,megpróbál mindenhová felmászni,ahová nem szabad,ha meg rászólok,hogy:"Vigyázz,leesel!" mégazértis csinálja!:SSSSSSSSSS
Az is valami,Katát semmivel nem lehet lekenyerezni!
Ha akar valamit,azt NAGYON AKARJA!És a legtöbbször a valami:a cici!
M egyik kedvenc játéka az "eltűnős játék", azaz, amit nem látunk, az nincs. (Épp most hallom az új becézést: lepkéke. :DDDDD Hogy' ezek hogyan jutnak az eszébe? :D) Szóval, ezt úgy kell játszani, hogy lehajtja a fejét és ezáltal ő nem lát minket, ergo, mi sem láthatjuk őt. Megszólal: "M eltűnt." Ezután apa jön: "Nem látom, hol van?" M: "Anya is!" Anya: "Apa, nem láttad M-t? Én sehol nem látom!" Erre M végre hajlandó felnézni és felkiált: "Megvaaaan!"
Na szóval, ezt általában kaja közben az etetőszékben állva szokja csinálni. :S Ááááááááááááá! Továbbfejlesztett változata, amikor a háta mögé teszi a kezét és az tűnik el, illetve amikor a kezében tartott valami tűnik el a háta mögöt...
Szóval készüljetek, most jönnek csak az izgis dolgok! :DDDDDDDD