Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Elképzeltem....
Tvel mentük eccer valahova, és egy faluban elénk szaladt egy cica. T próbált lassítani, meg közben kikerülni is igyekezett, de már nem sikerült. Szegény végigkopogtatta az alvázat. Nagyon-nagyon rossz volt hallani. :(((((((((((((((
A falusi parasztok, meg úgy néztek ránk, mintha direkt ütöttük volna el szerencsétlent. :SSSSSSSSSSS
De Balatonról jövet egy alkalommal őz szaladt elénk egy kanyarban, annak a sejhaját kaptuk el. De látszólag nem lett semmi baja, mert rohant tovább ész nélkül. :DDD
Zét semmivel sem lehet eltántorítani a popsitörlőktől. De odáig jutottunk, hogy mondja 'egyet' és annyit is vesz ki. Azzal aztán végigtörölget mindent. A szájától kezdve a cipőkig. (Jó esetben ez a sorrend, és nem fordítva. :SSS)
Remélem, 15 év múlva is ilyen lelkesen fog takarítani! :-OOO
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
...örömkönnyek... :D :P
...konfetti... :D :P
Héééééééééééé!
1 napig nem vagyok, aztán itt meg zajlik az élet!
Aha, szal én vagyok a büdi! :PPP
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én munkanélküliről mentem szülni, úgy, hogy szüneteltették a munkanálkülim, mikor Em született. Tavaly még kaptam volta egy esetleges 2. bébi után is legalább tgyást, idéntől már nem, mert a munkanélküli már nem szüneteltet, hanem megszünteti a munkanélülit a kismamák esetében... :-SSS
Csak azt nem értem, hogy hogy lehet megváltoztati vmit, amit már aláírt az ember, főleg úgy, hogy nem is értesítenek... Az ok, hogy aki 2008. jan 1-től ilyen eset, annál így járnak el, na de visszamenőleg??? Szerintem ez undorító...
Kicsit furcsálltam,hogy hogy jön ide a fenyôgyökér,meg hiúzbojt!:)))Most már minden világos!:DDDD
Jó tanulmányozást akkor!
Ha gondolod szívesen látlak,fenyôgyökeret kapsz itt dögivel,méghozzá élôben!:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja, és még addig költözni is szeretnénk!!!
Hogy ebből mi lesz???
Igen ám, csak hogy a dokim az UH- szerint nézi, ami szerint 2 héttel fiatalabb a bébi.
Szerintem meg hamarabb fog születni, főleg ha ő is igyekezni akar, mint a bátyja:-)