Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Szia!
Nem túl nehéz, de tisztában kell lenni mikor mit ehetsz és mennyit. A karácsony szerintem necces lesz utána tuti 1 hétig alacsony kalóriájukat eszem majd. Ha kitartó vagy akkor ajánlom.
Sziasztok!
Én is gondolkodom, hogy elkezdjem e ezt a diétát. Nekem 5-6 kg-tól kellene még megszabadulnom, de nem tudom hogyan. Nektek mennyire jött be ez a diéta? Szerintetek érdemes elkezdeni? Nagyon szigorú? Lehet könnyen tartani?
Szia!
Én is előre megszoktam csinálni a menüt, bár inkább csak 2-3. napra előre, mert sokszor marad kaja és azt eszem később is 3-4. napon. Nem tudok olyan keveset főzni és így ismétlem a menüt, nagyon szeretem a sós sütiket, lassan sütnöm kéne muffint, talán hétvégén. Nem tudom, hogy zablisztet lehet-e használni az első szakaszban? Szerintem igen, de kiváncsi vagyok szerintetek szabad-e?
Eppen most allitom ossze a heti menut. Hat nincs sok otletem.
Ma lesz egy keves salara grilelzett csirkevel. Holnap hagyma leves, aztan csirke megint.
Penteken szerintem csinalok sopszkat.
Sziasztok!
Tudom, hogy nem lehet répát enni, amit imádok de pár nap és ismét a középső szakaszba érek, nagyon elszánt vagyok, a könyvet 2* is elolvastam tudom a táblázatot, mikor mit lehet enni, 5* eszem egy nap a munkatársaim kivannak akadva, hogy hányszor eszem és nem hízom, hát igen én eddig azt is kibírtam, ha nem ettem 1 hétig, de már ennek vége. Eszem nem sokat és végre fogytam, bár most picit megállt, de kitartó vagyok. Nektek is azt kívánok. Kenyeret kéne majd sütnöm, találtam Szandi honlapján egy receptet de még nem próbáltam ki, kenyérsütőben tervezem, remélem nem macerás, az egyszerű és príma dolgok híve vagyok. Jó fogyit mindenkinek.
Sziasztok! Végre emberek vannak a fórumban!!! :) Mikor én csináltam aktívan, nagyon kerestelek titeket! :) Én augusztustól októberig csináltam, lement 9 kiló. Már vagy 3 hete a súlymegtartó szakaszban vagyok, de nem vagyok már túl szigorú magamhoz. Bundás kenyér, néha csoki, aranygaluska. És!!! Lement még 1 kiló. Őrület! Na, tudom, hogy ez nem lesz mindig így, úgyhogy figyelek, és amint 1 kiló is visszakúszik, kompenzálok 1-2 nap 30 alattival. Most vagyok 63 kiló. :)
Kitartást nektek, ha kérdésetek lenne, szóljatok, de olvasom, hogy nagyon profik vagytok. Azért hátha tudok egy-két ötletet adni néha. Üdv: Noémi
O.K.:-) Nem akartam belekotnyeleskedni, csak mivel én épp az update-tel próbálkozom , tudom, hogy ott megengedett 1-es majonézzel és light tejföllel vagy joghurttal 1-es kódú franciasalit enni. Alexandránál az első szakaszban még a sárgarépa is tiltott, ha jól emlékszem.
Jó fogyást!
Szia!
Tisztában vagyok vele, 1-es kódú nekem a 30 alatti csoport (nem Norbira gondoltam) a másik, francia sali és csak a megengedett zöldségekkel, azért hívom így, mert már nagyon kívánom és a karalábé, retek kápi stb-t. leöntöttem joghurttal és így lett az én francia salim, ami kicsit hasonlít rá. Tisztában vagyok vele sajnos, hogy miket ehetek, néha unom, na de ez van. Azért köszi, hogy figyelsz rám. :)
Heni, nem akarlak elkeseríteni, de B.A. súlykontroll rendszere nem ismer 1-es kódú ételeket. Az egy másik diéta...
Ha a legalacsonyabb (30 alatti) SI indexű kajákra gondolsz, abba a francia sali nemigen fér bele...de még a gyümölcsök közül se mindegyik...
Sziasztok!
A hétvégén bűnöztem ettem egy szelet tortát, ezért most a hét elején csak 1-es kódú cuccokat eszem. Párolt zöldség, francia sali, meg husi, gyümivel. Igyekszem jó kislány lenni, bár pénteken lesz még egy torta amiből lehet, hogy ugyancsak eszem de akkor a hétvégén ismét kompenzálok utálom, de ez van. Nincs lelkiismeret furdalásom, jól éreztem magam és fincsi volt a Saher torta is. Kitartás mindenkinek.
Igen nekunk nagyon bejott. Egyreszt, mert mar angyon regota valtoztatni akartunk az etkezesi szokasainkon es ez segitett. Persze az eleje nem volt a legkonnyebb.
Nekem a fagyi a gyengem, alig birom ki, hogy ne egyek, foleg amikor kismama voltam, volt, hogy fel kilot megettem egy nap alatt.
A parom a sort hianyolja.
De nagyon jol raaltunk.
Nekunk is majusban lesz az eskuvo es a parom is azert kezdett el dolgozni magan.
Remelem megtartani is tudjuk majd.
Jo bulizast ma este.
Szia Khatif!
Tök jó akkor nektek is bejött, ez csak a kezdet. Sok diétát csináltam már egészen kamasz korom óta, ingáztam, de ennyi még soha nem voltam mit amivel most indultam (80) persze ebben közrejátszott a pajzsmirigy megnagyobbodása is, de sokat is ettem és össze-vissza, ami miatt idejutottam, nem vagyok annyira dagi de nem szeretem így a testem, és ezért váltottam Alexandra okosságára 65kg leszek. Nem túl nehéz betartani, csak erősnek kell lenni. Este koszorúslány party nálam, persze iszogatunk, de a hétvégén emiatt majd csak 1-es kajcsikat eszem. Nagyon erős vagyok diéta terén főleg, ha a nagy napról van szó. Súlyzózom, de csak 0.5 kilóssal lassan de biztosan. Szép integető izmokat szeretnék. Palacsintát akarok enni és a buli előtt még összehozok egypárat, remélem a csajoknak ízleni fog. Kakaóporral meg almával, nyami, és talán mákkal.
Szia,
En és a párom ezt csináljuk. En eddig 7 kilot fogytam, o pedig 12-t. Igaz nekem kevesebbol kell.
Sziasztok!
Csinálja valaki ezt a programot? 15 kg-ot kell lefogynom májusig, akkor lesz az esküvőm és formába akarom hozni magam. 3 hete csinálom majdnem, és fogytam 4 kg-ot ami elég jó, egy pajzsmirigy műtét után, amikor is totál leállt az anyagcserém, de most már okés vagyok. Mindet úgy csinálok ahogy írva vagyon, nem eszem össze- vissza, ha nincs időm útközben enni, viszek magammal korpovitot és gyümit, banán, szőlő, alma azt bárhol meglehet enni. Nem mozgom, még mindig nem szabad de lassan a leg magic-et ismét használni fogom. Valaki ha akar csatlakozhatna hozzám. A könyvet elolvastam recepteket töltöttem le, tisztában vagyok vele mikor mit lehet és mennyit enni, majd meglátjuk. Elég kitartó vagyok, de jobb lenne ha többen lennénk itt. Kitartás azoknak is akik csak olvasgatják a fórumot.
A túro ice-t max arra találták ki, hogy ne a műkaja cornettot egyed, hanem legalább cukor ne legyen benne ha tele van E-vel.
Az életmód nem arról szól, hogy kevesebbet eszel, hanem egészséges kajákból, tehát így is lehet jó sokat enni. A csodaszerek pedig tényleg nem léteznek, de amíg van sok hülye, addig lesz rá kereslet is. Mi másról szólna a marketing? :))
Eduah, te nagyon kedves ember vagy, mondták már?
Hallottál már arról, hogy úgy társalogj minden nap, hogy minden a szádon kiejtett szó, mondat, olyan legyen a másik számára, mint egy kis szalaggal átkötött ezüstdoboz? Vagyis ajándék! Ha nem tudsz szépet és biztatót írni az embereknek, akkor inkább ne mondj semmit. Ha nem tudsz a másik várához hozzátenni, akkor legalább ne rombold le! Köszönöm.
Sziasztok! Végre megtaláltalak titeket. Én is nyitottam a nemrég egy fórumot, ahová vártam a súlykontrollosokat, de 1-2 ócsárolón kívül senkire nem akadtam. :(
Nekem ma van a II. szakaszban a 60. napom és eddig 8 kiló ment le mozgás nélkül. Erre nem vagyok túl büszke, de sajnos nem sok módom van a mozgásra. A leadott kilókra és a kitartásomra viszont büszke vagyok. Nekem nagyon bejött ez a táplálkozási mód, helyreállt az anyagcserém, nem éhezem, és jókat eszem! :)
szia!
végre valaki, alig hiszem:)
Súlykontroll- Túró Ice "egészség mindenkinek???"
az aszpartám (rákkeltő) mióta természetes módon előforduló cukor, ahogy a leírásban olvasható? miért is jó nekem, adalékanyag bombát zabálok? ha ilyesmire vágyom elkészítem a túrórudi tortát, amiben nem lesz stabilizátor, emulgeálószer, sem mesterséges aroma és nem fogok tőle bef*sni, akkor sem ha sokat eszem belőle (szintén a leírásban olvasható). lehet, hogy több kalória lesz benne, de inkább azt eszem meg, mint ezt a műterméket. szégyenletes, hogy egy sportoló ehhez adja a nevét, de látom pénzért mindent!
Fogynivágyók: egyetek kevesebbet, mozogjatok, és figyeljetek oda az egészséges életmódra, ami nem a lightos műkajákat jeleti. Már hallom is, hogy "nekem nincs időm sportolni"... de biztos vagyok benne hogy a tv előtt órákig feküdni, light kólát inni és valami agyatlan amerikai filmet nézni van ideje. Szánalmas! A kövér emberek mind akaratgyengék, lusták, és remélik, hogy majd valami csodaszerrel/ csodamódszerrel lefogyhatnak, ahelyett, hogy tennének végre valamit magukért.
halihóóó!
senki nem követi már alexandra programját?:)
(rajtam kívül):D
Néha én is bekuksizok. Fogalmam sincs, hogy mennyi kalóriát lehet elégetni 1-1 tornával. Szerintem attól is függ melyiket csinálod. Majd venni szeretnék egy kalória számlálós kütyüt, akkor majd meg tudom mondani. Vagyis hogy én mennyit égetek el. Én is kíváncsi vagyok ám rá :)
Tandi, én 3 hónapja tornázok Alexandra tornáira -vagyis csak kettőre- és nekem mell, derék, csípőről 9-10 cm-k mentek le. Nekem használt :) És még remélem használni is fog.
Sziasztok!
Nem tudom olvassa e még valaki ezt a topicot.De azt szeretném megkérdezi,hogy ha egy Szandi dvd-t megcsinálok azzal hány kalóriát égetek el?Lehet már volt ilyen kérdés,bocsánat de nem volt kedvem 100 oldalt végig olvasni.:) Köszönöm a választ.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához