Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Szia Veruska!
Ne is törődj vele, én is béna vagyok még mindig. Ezt, azt már tudom, de nem mindent.
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
Képtelen vagyok az adatlapomra bármit is bemásolni! Pl. óra- azt is próbáltam. Megvan a kód, ráklikkelek, meg is jelenik, hogy másolás, de az adatlapomon már hiába nyomom a jobb billentyűt, nem tudom bemásolni!
Hát hiába, aki béna...
Segítség!
Szia Maruszja!
Hamarosan irok csak nemsoka mennem kell a fogorvoshoz.
Mindenkinek szep napot!
Jo ejszakat mindenkinek!
Kedves Maruszja!
Irtam privit!
Sziasztok!
Bocsi de nagyon fáradt vagyok nem rég értünk haza Miskolcról, holnap jövök.
Kedves Maruszja es Tyka!
Koszonom nektek a szep kepeket!
OK, megnyugdotam. Akkor ezek szerint egy kicsit mégis ügyes vagyok. Azt viszont nem tudtam, hogy ha küldünk egymásnak valamit a naplóba, akkor azt az illetékesnek kell betennie. Én azt hiszem, hogy ha pl. Te küldesz nekem valamit, akkor az automatikusan bemegy az én naplómba. De ezek szerint nem így van, mert azt nekem kell betenni, mint mindjárt be is teszem, amit ma küldtél nekem. Láttam, hogy van valami, csak el kellett mennem főzni. Mert ugyebár nemcsak én vagyok, hanem a férjem is, aki éhes.
Szép napot kívánok Nektek!
Bocsi, Maruszja, hát persze, hogy tegnap kaptam üzit! Már rég a naplómban van. Nem tudom, miért, de csak azt láttam, hogy ma reggel nem küldtél, és gondolkodás nélkül írtam!
Bocsi, és nagyon köszönöm! Puszi!
Szia Anita!
Köszi, tegnap volt nálam Tyka és ő segített, megmutatta, hogy hogy kell, de persze még mivel kezdő vagyok még vannak, sőt lesznek nehézségeim.
Nektek is szép napot kívánok!
Akkor lehet, hogy elbénáztam valamit. Bocsi érte. Majd máskor ügyesebb leszek, de még most tanulom.
Szép napot kívánok Nektek!
Kedves Maruszja!
Nagyon szep a naplod!
Mindenkinek szep napot!
Szép napot mindenkinek!
Maruszja, nem kaptam üzenetet!
Maruszja, szuper a naplód!
Privi!!!
Ha nem minden gyerek lázasodik be a FPT oltástól, akkor miért pont az enyém a kivétel????
Jó éjszakát nektek, nekem nem biztos, hogy az lesz!
Puszi
Gyerekek!
Ma Tykának köszönhetően lett naplóm! Már én is tudok ezt-azt. Persze még gyakorolnom kell.
Igyekezni fogok.
Aranyos Tyka! Köszönöm a segítséged!
Jó éjszakát mindenkinek!
Jo napot mindenkinek!
Koszonom Tyka!
Én mindig csak késve tudok jó reggelt kívánni, mert először Lucát etetem, pelusozom, "beszélgetünk".
De azért mégis jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Tyka! Mindig megelőzöl! Köszönöm!
Jó reggelt szép napot mindenkinek.
Marcsikám akkor megyek ma.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!