Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

2008. márc. 9. 16:04

Sziasztok!

Szavaztunk, de már itthon vagyunk. Most a 6-os lottót húzzák, reménykedünk!

694. jjhmarta (válaszként erre: 693. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 9. 14:18
Nagyon ügyi vagy, és igaz alig lehet abbahagyni, milyen öröm mikor egy egy kép bekerül a naplóban.
2008. márc. 9. 13:55
Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
692. jjhmarta (válaszként erre: 691. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 9. 13:43
Igen már sikerült és köszönöm.
691. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 690. - Jjhmarta)
2008. márc. 9. 13:23

Remélem, most sikerült. Bemásolni már be tudom. Ha nem jó, akkor valami nagy gáz van velem. Szerintem pedig jóra klikkelek.

Már nagyon uncsi lehet a küszködésem.

690. jjhmarta (válaszként erre: 687. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 9. 10:02
Drága Vera nem tudom megnézni mert csak az oldal linkjét küldted és nem a teljes suzöveget, ami a képalati szövegre klikkelve egy keretbe van és ott a copirra klikkelni.
689. 80ASIQ
2008. márc. 9. 09:47

Sziasztok! :)

Javul a szemem, sőt tegnap amikor az orvoshoz mentem, már akkor jobb volt mint pénteken. A homályos látás a kenőcstől van, nem a gyulladástól. Szóval rendbe jön itt minden. Kb kétévenként egyszer jön rám ilyen gyulladás, a fene tudja miért.

Délután, inkább estefelé megint megyek apósomért. 5 hetes kúrában van része, amiből egy hét már eltelt. Hosszú lesz.

Túl vagyok állampolgári jogaim gyakorlásán, magam (és feleségem) felől nyugodt vagyok, amúgy meg próbáltam akit tudtam jó belátásra bírni, örök kérdés marad, hogy tettem-e eleget a jó ügy számára. Este kuksi a TV-t.

Borult, az idő, de nem esik. Vajon kisüt a nap?

Szép napot kívánok! :)

2008. márc. 9. 09:29

Sziasztok!

Mindenkinek szép, jó reggelt kívánok! Igen, nagyon jól aludtunk, végre a helyünkön. Már este 9 óra tájban lefeküdtünk és el is aludtunk hamar, arra ébredtem fel, hogy a férjemnek kukorékol a mobilja, mert telefonáltak a németek, hogy hazaérkeztek. Ez éjjel 1/2 12 után volt valamivel.

Ezután Picúrt kellett kiengedni dolgára, majd ismét alvás. Reggel 1/2 8 körül ébredtünk fel, majd kimentünk a temetőbe a lányunkhoz. Nem régen jöttünk haza, mert közben Picúrt is megsétáltattuk, csupa sár lett, de végre örült neki, hogy lemehetett, mert tegnap egésznap nem volt lent. Ma nem kell főznöm sem. Azt hiszem porszívózni fogunk és port törölgetni.

Tyka Drágám!

Igen, meg fogjuk beszélni feltétlenül és csinálsz nekem is naplót, ha bár még nem tudom mit is fogok bele írni, hiszen a gondolataimat nem fogom, mert nem mindig olyan ami szalonképes. De szép képeket én is el tudok képzelni bele és egy-egy horoszkópot, meg Picúrról ezt-azt. Meg majd, amit az élet produkál.

Anitám!

A kicsi lányod naplója nagyon édes! Nekem nagyon tetszik az oroszos, nem véletlenül ugye bár, hiszen majd nem 3 évet töltöttem el ott.

Veruska!

Köszönöm, hogy visszajelöltél! Puszi Nektek!

Józsi!

Remélem a szemed gyógyul és mindent jól látsz, nem homályosan! Szép napot Nektek!

Szilvike, XXLady Nektek is sok puszi és minden jót kívánok!

2008. márc. 9. 08:09

Tyka drága!

Küldtem valamit, jelezz már vissza légyszi, hogy megkaptad-e és meg tudtad-e nézni! Köszi puszi

2008. márc. 9. 08:02

Szép jó reggelt mindenkinek!

Maruszja, jót aludtatok? Szerintem még mindig húzzátok a lóbőrt! Meg is érdemelnétek!

Egyébként hívhattok engem Verának, nem kell az Ajacskát használnotok!

Puszi mindenki!

2008. márc. 9. 07:58

Jó reggelt szép napot kívánok mindenkinek.

Marcsikám remélem végre megint jót aludtatok a helyeteken?

Józsi javul a szemed?

Szilvike sikerült a lányodnak képeket találni?

Anita, Ajacska nektek is örömteli napopot kívánok.

2008. márc. 8. 23:30
Mindenkinek szep almot kivanok!
683. Anita123 (válaszként erre: 682. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 8. 23:28

Hello!

Nem banom.Szivesen segitek ha tudok!

682. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 681. - Anita123)
2008. márc. 8. 22:09

Már akartam írni, hogy sikerült és köszönöm, csak közben megfürdettük Lucát, most kerültem a géphez.

Még egyszer köszi! Ha valamiben még megakadok, majd írok neked, ha nem bábod!

681. Anita123 (válaszként erre: 679. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 8. 21:32

Hello!

Orommel latom,hogy sikerult a kepet beillesztened!

Mostmar akkor minden ok?

Azt a szep kepet Tykatol kaptam.

2008. márc. 8. 21:06

Marcsikám csak találtam egy ilyen oldalt ahol lehetett ilyen szavazó linket késziteni és gondoltam miért ne tegyem fel.

Majd, ha kipihened magad megbeszéljük és igérem neked is lesz szép naplód.

Józsi mielőbbi gyogyulást a szemednek.

Jó éjszakát szép álmokat mindenkinwek.

679. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 677. - Maruszja)
2008. márc. 8. 20:59

Köszönjük szépen! Hát nem Luca a leggyönyörűbb a világon? Persze nekünk igen.

Köszönöm, hogy elolvastad a naplómat, tök jó érzés írni.

Én is utálom ezt a csúnya időt, de reggel megfogadtam, hogy nem rontja el a kedvem, és sikerült!

Jó éjszakát!

2008. márc. 8. 20:55

XXLady-nek és Anitáéknak is jó hétvégét kívánok!

Nem tudom kinek nem írtam még? De mindenkit üdvözlök és puszilok!

2008. márc. 8. 20:54

Szia Ajacska!

Tündéri szép a kislányotok! Olvastam a naplódat, nagyon meghatott. Örülök, hogy jól vagy! Sok sikert a kicsi Luca felneveléséhez!

Jó hétvégét kívánok! Sajnos esik állandóan az eső ki sem lehet mozdulni.

2008. márc. 8. 20:50

Kedves Tyka!

Tényleg ügyes vagy és nagyon szép a naplód. Ez már szinte művészet, amit Te csinálsz abban!

Öröm nézni. Ez a szavazás mit jelent? Már szavaztam Rád!

Jó hétvégét kívánok Nektek és lassan jó éjszakát!

2008. márc. 8. 20:49

Ja Szilvike! Nagyon csinos vagy. Láttam tettél fel új képeket magadról. Egyre jobban nézel ki!

A lányod meg egyenesen tündérien szép kiscsaj.

674. Maruszja (válaszként erre: 654. - Szilvi0410)
2008. márc. 8. 20:48

Szia Szilvike!

Igen először azt írtam, hogy vasárnap mennek haza, de én félreértettem. Jobb, hogy már ma elmentek.

Látjátok Tyka a mi mindentudónk! Ügyes és nagyon szép a naplója.

Jó hétvégét kívánok Nektek is!

673. Maruszja (válaszként erre: 671. - 80ASIQ)
2008. márc. 8. 20:44

Szia Józsi!

Aranyos vagy, hogy nem felejtetted el a fórumos lányokat köszönteni.

Hát a mai napom egy nagy semmi. Annyira lusta voltam egész nap. Mostam, főzni nem kellett, mert volt tegnapról maradék. Még holnap sem kell főznöm. Holnap kimegyünk a temetőbe akár esik, akár fúj. Délután aludtam is egy kicsit, de a kutya nem sokáig hagyott, mert le akart menni. Sajnos azonban nem vitte le a férjem, mert annyira szar idő van, hogy csurom vizes lett volna. Így aztán ő is velünk lustizott. Már lassan hazaérnek a vendégeink. Még talán 2 óra autókázás nekik.

Józsi! Vigyázz a szemedre, mert az nagyon fontos szervünk és nem lehet vele viccelni! Jó, hogy elmentél a dokihoz, gyógyulj meg mielőbb!!!

Jó hétvégét és jó pihenést kívánok!

672. Anita123 (válaszként erre: 671. - 80ASIQ)
2008. márc. 8. 20:41
Jobbulast!Koszonjuk a koszonteset!
671. 80ASIQ
2008. márc. 8. 20:15

Sok szeretettel köszöntelek Benneteket nőnap alkalmából!

Legyen minden nap nőnap!

-------

Ma mégis úgy döntöttem, hogy elmegyek a dokihoz a szemgyulladásom miatt. Tegnap este már olyan piros volt mint ezen a lapon ez a sötétpiros szín. Mára javult ugyan, de kitartottam elhatározásom mellett és nem mondta azt az orvos, hogy rosszul tettem. Egy kenőccsel kell kenegetni, amitől kicsit homályosan látok, ezért csak módjával netetzek mert nyűgös a dolog. Így most nem olvasok vissza mindent, ne haragudjatok meg ezért. Puszika!

2008. márc. 8. 20:14

Kedves Maruszja!

Most jut eszembe amit irtal!Nem haragszok(Miert haragudnek?) amiert a Tyka naplojat szebbnek tartod.En is igy gondolom!Azert "jo erzes tolti el a szivemet",h az enyemet is Tyka kesziti mostmar! :)))En is szavaztam neki! ;)

669. Anita123 (válaszként erre: 646. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 8. 20:07
Irtam neked 2 privit! :)
668. Anita123 (válaszként erre: 653. - Maruszja)
2008. márc. 8. 18:54

Hello Maruszja!

Itt pocsek az ido.Delutan ugy elaztam...Egesz nap/hetvegen csak rohanas volt.Tudom milyen "kellemetlensegekkel" jar a vendegfogadas.Gondolj bele mi altalaba 60-at fogadunk es szolgalunk ki.Szeretem mikor a nagy lerohanas utan kisidore elcsendesedik. :)

Ugyhogy aterzem a ti "oromotoket" ma!Jo pihenest!Mar megint hiv a munka... Uhhh...

667. xxLady (válaszként erre: 661. - Szilvi0410)
2008. márc. 8. 15:52
Miért lenne nekem előnyöm az ÁMK-nál?
666. jjhmarta (válaszként erre: 665. - Szilvi0410)
2008. márc. 8. 13:39
A linkeket privátba küldtem anya cimére.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook