Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

2008. márc. 5. 22:02
Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat kívánok. Itthon vagyunk. Mindenkinek sok puszi.
2008. márc. 5. 19:38
Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek.
603. xxLady
2008. márc. 5. 16:35

Sziasztok!

Hát elég télies itt Nyíregyházán az idő.. már ami a hőmérsékletet illeti. De most ráveszem magam egy egészségügyi sétára, bár nagyon szédülök a diétától :):

Húsvétra hazautazom! Ma fixáltam le a főnökömnél, hogy pénteken szabadnapot kaphassak és felszállok az első vonatra, ami Csorvás felé visz:). Számolom a napokat :D

602. jjhmarta (válaszként erre: 598. - Anita123)
2008. márc. 5. 12:28
Igen Anita ismerem azt az oldalt is.
2008. márc. 5. 12:27
Szép napot mindenkinek!
600. szilvi0410 (válaszként erre: 586. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 5. 12:22

Szio!

Apai részről,pontosabban az anya az unoka testvér,de én őt is annak tartom.Habár Józsival sokkal jobb a kapcsolatunk.

Nagyon aranyos neve van a kislányodnak.

Szép napot nektek!

Szilvi

2008. márc. 5. 11:57

Tyka, olvastam a cikkedet, jó tudni, hogy van még, aki úgy értékeli az élet örömeit, a családi életet, mint te. Azt hiszem, sokan tanulhatnánk tőled a mai világban. Köszönöm, hogy megismerhettem a történetedet!

Puszi

598. Anita123 (válaszként erre: 593. - Jjhmarta)
2008. márc. 5. 11:13

Kedces Tyka!

Van ez az oldal

[link]

ez hasonlo,mint amit te mondtal nekem.Nem tudom,h ismered e?

2008. márc. 5. 11:07
Szep napot!
2008. márc. 5. 10:16
Jó reggelt!
2008. márc. 5. 10:05

Olyan jó, hogy ennyien lettünk itt. Csak az a baj, hogy én már lassan nem vagyok teljesen képben, vissza kell majd olvasnom jó pár oldalt. De a jövő héten kerítek erre időt.

Mindenkinek szép napot, a dolgozóknak jó munkát, a tanulóknak felelésmentes tanórákat kívánok!

2008. márc. 5. 09:15

Sziasztok!

Én is szép napot kívánok mindenkinek. Most reggeliztünk, mennek a piacra. Csók mindenkinek!

2008. márc. 5. 07:38
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek.
592. 80ASIQ
2008. márc. 4. 23:35

Ma hoztam haza a gépet az utcasarokról (ott van a szerelde), most telepítgetek. Sajnos minden elveszett! Kb 2 hónappal ezelőtt mentettem utoljára a dolgaimat, azóta új dolgok is keletkeztek. Bizony, mondom Néktek, mentsetek, akár naponta is! Lemezre, CD-re, DVD-re. pendrive-ra avagy ami jól esik!!

'ludjatok jól! :)

2008. márc. 4. 22:45
Jó éjt, új barátaim!
2008. márc. 4. 22:02
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
2008. márc. 4. 21:54
Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek.
588. 80ASIQ (válaszként erre: 584. - Maruszja)
2008. márc. 4. 21:49

Titkon reméltem, hogy nem fogsz megharagudni. :)

Éjjel fél 1? Ez nem is vészes. Ennyi kell.

Mindenki érezze jól magát! :)

2008. márc. 4. 21:32

Mindenkinek szep estet!

Koszi Tyka!

2008. márc. 4. 21:28

Szilvi

milyen kicsi a világ, ugye?Apai vagy anyai részről unokatestvéred Jocó Ágija?

Köszi a kérdést, talán jobban van Luca, egy pici hasfájás azért még van. De remélem, elmúlik hamar.

Jó éjszakát nektek!

585. Maruszja (válaszként erre: 580. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 4. 19:20

Szia!

Veled is egyetértek mindenben.

584. Maruszja (válaszként erre: 579. - 80ASIQ)
2008. márc. 4. 19:20

Szia!

Minden úgy van, ahogy írtad. Aranyosak, minden okké, de...! Ugyan már miért haragudnék meg? Én nem vagyok olyan, igaz hogy nem ismersz még eléggé, de én abszolút nem vagyok haragos.

Politika nem a mi oldalunk. A volt munkahelyemen is megszoktam a politika mentességet és ők sem politizálnak. Hála!

Amúgy ma minden okké volt, jól el voltunk és még vagyunk vagy éjjel 1/2 1-ig. Mert e körül szoktam ágyba kerülni.

Nektek is szép estét kívánok!

2008. márc. 4. 18:58
Szerintem ha holnap se lesz írj Hoxának.
582. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 581. - Jjhmarta)
2008. márc. 4. 18:53
Köszönöm! Olvastam én is, hogy moderálják, de a várakozó cikkek között sincs, az nem baj?
581. jjhmarta (válaszként erre: 580. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 4. 17:53

A cikkedet előbb moderálják és csak aztán jelenik meg, az enyém is ma lett aktiválva , még februárba küldtem el.

A zene letöltésbe nem tudok segiteni.

2008. márc. 4. 17:11

Sziasztok!

Marusz, egyetértek Józseffel, jó, hogy itt vannak a vendégek, de biztos megkönnyebbültök majd, ha újra visszaáll a rend. Nekem is kell néha egy kis nyüzsi, család és barátok. Utána annál jobb érzés a kis családi nyugalom.

Tudtok segíteni? Írtam egy cikket, el is mentettem, de nem jelent meg. Valamit rosszul csinálhattam?

És még egy: szeretnék Halász Judit dalokat letölteni valahonnan Van valamelyikőtöknek ötlete? Szép délutánt, és estét mindenkinek!

579. 80ASIQ (válaszként erre: 577. - Maruszja)
2008. márc. 4. 11:59

Sziasztok! :)

Maruszja Drága!

Bizonyára jól érzitek együtt magatokat és ez így is van rendjén! De van olyan érzésem, hogyha elmennek, egy nagyot fogtok fújni, hogy "Végre!" Szép volt, jó volt, de egy évre kb elég volt! Nincs igazam?

Nehogy megharagudj rám, csak élcelődöm egy kicsit. :)

Gondolom a politika is szóba kerül amikor beszélgettek. Ők hogyan látják az itteni helyzetet? És a saját helyzetüket ott kinn? Úgy válaszolj (ha megteszed), hogy ne lépje át a Hoxa féle normát. Úgy finoman.

További szép napot kívánok a drága Hölgyeknek!

2008. márc. 4. 11:44

Kedves Tyka!

Koszonom szepen!Kesobb megnezem azt az oldalt amit irtal nekem csak most fozok.

Mindenkinek szep napot!

2008. márc. 4. 10:11

Sziasztok Mindenkinek!

Most tudtam csak géphez jönni, habár már 1/2 7 óta fent vagyok. Most elmentek vásárolni, farmert akarnak venni, meg mit tudom én mit. Most Picúrral ketten maradtunk itthon. Én lassan csinálom az ebédet, nem lesz nagy vasziszdasz, csak rántotthús lesz, sült krumpli és piros káposzta, mert azt imádják. Tegnap délután együtt mentünk el kutyát sétáltatni az egész brancs. Ma megtudtam, hogy vasárnapig maradnak, azaz vasárnap mennek haza. Utána mi rendet teszünk a lakásban és visszafoglaljuk a hálószobát. Aludni egész jól alszunk, habár egy kicsit rátöltünk esténként és így el tudunk könnyebben aludni. Én tegnap este bort ittam, attól nem lett semmi bajom. Ők persze söröznek, no és cigiznek. Hoztak 2 5 literes hordó sört, meg mi is vettünk egy kartonnal, úgy hogy van mit inni. No és szépen fogy az Unicum is. Én ásványvizet iszom többnyire, mert valakinek józannak is kell maradni. (Ez vicc, mert még eddig nem rúgott be senki). Csak úgy szépen iszogatnak. Holnap lesz a férjem szülinapja, este elmegyünk vacsorázni. Nem maradunk sokáig, majd itthon folytatjuk a szomszédok örömére. Ha bár minden szomszéd tudja, hogy vendégeink vannak. És ezek aztán elég nagyhangúak. No mindegy. Bocs, hogy ilyen részletesen leírtam mindent, nem titok semmi. Holnap gulyáslevest főzök és süti lesz utána. Este meg ki mit választ.

No mindenkinek sok puszi, örülök, hogy már többen vagyunk itt és majd jókat dumcsizunk, én is majd "beszállok" a jövő héttől teljes bedobással. Most meg még csak így időnként, amikor tehetem.

2008. márc. 4. 09:13

Jó reggelt szép napot mindenkinek!

Anita elküldtem a Paff a büvös sárkány videojának a

linkjét amit a naplódba mádolva megtudsz nézni és hallgatni.

Marcsikám nektek mára is jó szorakozást és beszélgetést kívánok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook