Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

2008. márc. 25. 10:10

Sziasztok!

Én is mindenkinek ennél az időjárásnál szebb napokat kívánok!

Én is ettem tegnap sonkát, főtt tojást, kenyeret és tormát. Szerencsére a súlyom nem változott, sőt még lejjebb ment pár dekával. Vacsorázni viszont nem vacsoráztam, azaz 1 db almát ettem.

Már megint felébredtem éjszaka. Biztos a Reductil hatása. Bekapcsoltam a gépet és éppen elcsíptem egy dominót. Borzasztó vagyok mostanában! Kezdek netfüggő lenni. Ezt főleg abból veszem észre magamon, hogy örülök, amikor a férjemnek valamerre dolga van, én meg gyorsan ülök a géphez. Ha viszont itthon van kénytelen vagyok néha átengedni a békesség kedvéért.

Most mosok, főzni nem kell, mert van maradék tegnapról.

Szép napot mindenkinek! A dolgozóknak jó munkát!

2008. márc. 25. 08:51

Szép napot!

Sokkal szebbet, mint az időjárás! Ki se dugom egész nap az orromat! Sose lesz tavasz???

Most reggeliztem, nem fogjátok elhinni, mit! Sonkát, kalácsot, tormát, tojást... Meglepő, ugye? Már egy kicsit kezdem unni. Jól belaktam a hétvégén, rengeteg sütit is ettem. Most jön a diéta!

Pusszancs

2008. márc. 25. 07:10

Jó reggelt szép napot kívánok mindenkinek.

Hideg van és nemrég még havazott is.

2008. márc. 24. 22:35
Jó éjszakát!
2008. márc. 24. 13:08

Sziasztok!

Úgy látom mindenki ünnepel, húsvétol.

Mi különösebben nem ünnepelünk. Még csak most fogunk ebédelni, mert 10 órakor úgy bereggeliztünk, hogy nem voltunk éhesek.

A szél szerncsére egy kicsit alábbhagyott.

Szép napot mindenkinek!

2008. márc. 24. 09:51

Jó reggelt!

Marcsika, erősebben kívánd azt a szélmentes időt, mert még mindig nagyon fúj! Hátha később...

Köszönöm nektek, Tyka és Marcsi, hogy ilyen sok szép üzenetet küldtök, főleg ezek teszik széppé a naplómat. Elég kevés időm van azt írni, meg többet gépezni, a pici Luci sok időmet lefoglalja. Amikor ébren van, vele vagyok, beszélgetünk, viszem magammal, amikor a konyhában vagyok, teszek-veszek, sokat "beszélgetünk". Amikor alszik, olyat csinálok, amit csak akkor tudok. Utána leülök a gép elé, megnézem a csodálatos képeket, amiket kaptam :))), esetleg írok a naplómba, és Luca újra ébred. Amikor a férjem itthon van, vagy Lucázik, addig én pl.takarítgatok, vagy ő ül a gép előtt. A lényeg az, hogy több időt szeretnék veletek tölteni, még alig ismerjük egymást.

Kellems húsvétot, jó pihenést mindenkinek!

2008. márc. 24. 08:21

Jó reggelt kívánok mindenkinek!

A lányoknak sok locsolót!

Szélmentes időt mindenkinek!

2008. márc. 24. 03:05

Sziasztok!

Képzeljétek felébredtem éjszaka. Éppen elkaptam a 2 órási dominót, majd 2 perc múlva a 3 órásit. Az 5 órásit nem várom meg, megyek megpróbálok aludni. Annyira fúj a szél, hogy őrület!!!

További szép álmokat mindenkinek!

867. Maruszja (válaszként erre: 866. - Jjhmarta)
2008. márc. 23. 20:17

Szia Tyka!

Én már így is behúzom fülem, farkam, mert a férjem szerint állandóan a gép mellett ülök/ülnék. Persze van benne igazság. Azért is morog, mert reggel, ahogy felébredek egyből megyek bekapcsolni a gépet, nézem a dominót és utána a naplókat. Neked szerencséd van, mert nem morog a férjed érte, de az enyém!

Szóval sokszor van emiatt komfliktus, de túlélem.

Már az iwiw-re szinte alíg nézek be. Valamelyik volt kolleganőm meg a baráti körbe küldött meghívót, de oda se nézek be. Nekem a Hoxa elég bőven. Már kártyázni sem kártyázok, pedig előtte játszottam is. A kutyával is foglalkozni kell. Sokszor van, hogy Te küldesz ezt, azt, de én vagy nem válaszolok, vagy soká reagálok rá. Ez is azért van, mert nem akarok mindig a gép előtt ülni, habár legszívesebben ezt tenném.

2008. márc. 23. 20:07

Mondtam én Marcsika csak elkell kezdeni a naplót és nem lehet abbahagyni, nekem még a TVN-en is van egy blogom és amiket itt a naplómba beírok, másolok azokat oda is, és még ott van a vipen a két klubom.

Mindenkinek további szép estét és jó éjszakát kívánok.

2008. márc. 23. 20:01

Sziasztok!

Szép (szebb: eső nélküli) estét kívánok! Sajnos már megint esik.

Tényleg annyira keveset beszélgetünk már, mindenki el van mással foglalva. Amióta nekem is van naplóm (Tyka jóvoltából) én is állandóan azzal foglalatoskodom, amikor a géphez jutok. Lehet, hogy egy kicsit kevés szöveget írok be és sok mindent bemásolok. De mikor nem tudok neki ellenállni! Állandó partnereim is vannak: Tyka, Vera, Anita és még nekem más fórumról van egy győri kishölgy is meg a fogyókúra kapcsán egy-két lány.

A TV-ben unalom, legalábbis számomra. A férjem Colombót néz. Reggel és délután meg FORMA 1 volt nálunk szerencsére, mert ezalatt enyém lehetett a gép.

Szép estét mindenkinek és jó éjszakát!

2008. márc. 23. 18:10

Sziasztok!

Megint csend uralkodik...

Tyka,Marcsi,Vera!Kosszonom a kepeket!Nagyon lemaradtam a bemasolassal mert rengeteg munkam volt a hetvegen.Azert szepen lassan bepotolom az elmaradast.

Tegnap itt is havaseso esett.Bar ezen a reszen ahol mi elunk soha nincs ho.

863. 80ASIQ (válaszként erre: 859. - Maruszja)
2008. márc. 23. 13:36

Szia! Sztok! :)

Köszönöm szépen!

Ennél lényegesen szolidabban adjuk elő.

Délelőtt jómagam meg a három gyermek (a lányok is) elmegyünk meglátogatni és meglocsolni azt a hölgyet aki a gyerkőcökkel volt 2-3 éves korukban amikor mi szülők már mindketten dolgoztunk. Utána még itthon ebéd, aztán megyünk anyósomékhoz 2-3 órahosszára. Persze meglocsolom édesanyámat, nejemet, lányaimat is. Hogy aztán a lányaimat mennyire loccsolják meg a suliban, azt nem tudom. Ha jól tudom szerdán már mennek suliba, de ebben nem vagyok biztos. Tudod, az apák ezt nemigen tudják, a család felnőtt nőtagjai nagy csodálkozására. :)

2008. márc. 23. 08:32

Jó reggelt mindenkinek!

Méghogy az eső! Még pici hó is esett! Nagyon nem jól van ez így!

2008. márc. 23. 06:47

Jó reggelt kívánok!

Szakad az eső és egész éjjel is szakadt.

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

2008. márc. 23. 00:10
Mindenkinek szep almot! :)
859. Maruszja (válaszként erre: 855. - 80ASIQ)
2008. márc. 22. 20:41

Szia!

Hát igen a női fodrásznál mindig főzünk, vagy ruhákat vásárolunk, stb., stb., ilyen témák vannak. Az én fodrászom mindig kérdezi, hogy hétvégén mit főzöl? No és akkor van téma. Mostanában (amióta van kutyánk) azóta meg mindig a kutyáról is beszélgetünk, mert nekik is van.

Ja, hogy mennyit szoktam fizetni: 6.500 Ft-ot és általában 200 Ft borravalót adok. De ennyit ki kell bírni 6 hetente, 2 havonta. Ünnep után már lassan megint mennem kell.

Szép estét Nektek és kellemes húsvéti ünnepeket, a lányoknak sok locsolót. Neked pedig sok szép lányt, asszonyt, akiket meglocsolsz.

858. Maruszja (válaszként erre: 853. - Anita123)
2008. márc. 22. 20:37

Szia Drágám!

Örülök, hogy Téged is hallunk. Sajnállak, hogy annyit kell dolgoznod és mindig hétvégén, amikor az ember azt hinné, hogy ilyenkor már csak pihenni kell.

Igaza van Verának, ez ottani ár. A mi pénztárcánknak a kevesebb is sok.

Szép estét kívánok Nektek! Puszi: Marcsi

2008. márc. 22. 20:17
Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek.
856. 80ASIQ (válaszként erre: 853. - Anita123)
2008. márc. 22. 18:06
Ez angliai ár? Ott ez soknak számít?
855. 80ASIQ (válaszként erre: 851. - Maruszja)
2008. márc. 22. 18:05
Fogalmam sincs, milyen pénzeket kérnek el egy női fodrászatban, de annyit sejtek, hogy nem azonos árkategória a mienkével. De azt mondják, a nők jól érzik magukat a fodrászuknál. Ezt az élvezetet a világért sem venném el tőlük, tőletek, úgyhogy nyugadtan!
854. 80ASIQ (válaszként erre: 850. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 22. 18:00
Köszönöm a dícséretet, azon szerencsések közzé tartoztok, akik ingyen olvashatták ezt a remekművet! :D
853. Anita123 (válaszként erre: 851. - Maruszja)
2008. márc. 22. 16:55

Hello Marcsi!

Hogy telt a napod?

En nagyon faradt vagyok es a java meg csak ezutan jon...

Nalunk egy hajfestes 16ezer ft-tol kezdodik.

2008. márc. 22. 16:51

Helloszok!

En is kellemes husveti unnepeket kivanok mindenkinek!

Koszonom a kepeket!

851. Maruszja (válaszként erre: 849. - 80ASIQ)
2008. márc. 22. 15:03

Szia Józsi!

Tiszta "költő" vagy! Pénzköltő!

Félre a viccet, nagyon jó a versed. Biztos a frizurád is. Elég olcsó a fodrászod, a férjem 1200 Ft-ot szokott fizetni, pedig rokon az illető.

Arról, hogy én mennyit szoktam a fodrásznál hagyni arról nem is merek nyilatkozni. Igaz, hogy 6 hetente járok, de akkor minden: festés, vágás, mosás, szárítás. Szeretem a fodrászom, de talán Csabán az egyik legdrágább. Ritkán járok, így aztán úgy vagyok vele, hogy ennyit MEGÉRDEMLEK!

Hülye egy időjárás van. Hol süt a nap, hol meg szakad az eső. Északon meg lehet sielni, mert 10 cm-es a hó Kékestetőn.

Szép napot kívánok mindenkinek!

2008. márc. 22. 13:48

Kedveseim!

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! Pihenjetek sokat!

Tyka, Marcsi!

Ismét köszönet az üzikért, én a napokban lelassultam. Majd pótolom.

Józsi!

Tisztára Petőfi vagy! Gondoltál már verseskönyv kiadására?:))

xxLady, Szilvi, Anita!

Nektek is boldog húsvétolást!

Szép napot!

849. 80ASIQ
2008. márc. 22. 12:08

Sziasztok!

Tegnapra sikerült egy szabadnapot kreálnom. De nam volt az annyira szabad! Lótás-futás volt az egész nap! Elmentem a fodrászhoz is.

Borbélyhoz. :)

Írtam egy verset, sosem tudtam, hogy rímet is tudok faragni!

Íme:

10 perc alatt végeztem, nem 3-4 órahossza alatt beeee!

800 Ft-ot fizettem, nem 3000-et, beeee!

Egyszerű, könnyen kezelhető "fizurám" lett, beeee!

(mindenütt 1 cm-es!)

Csudaszép lettem, beeee!

Kellemes, ünnepeket kívánok Nektek! Ne fárasszátok agyon magatokat, olyan legyen, amilyennek szeretnétek!

2008. márc. 22. 10:50

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes ünnepeket és szép napot kívánok!

2008. márc. 22. 08:53

Sziasztok!

Kellemes Húsvéi ünnepeket kívánok mindenkinek!

846. xxLady
2008. márc. 22. 03:54

Sziasztok!

Nem tudok tovább aludni, nemsokára indulok Csorvásra, haza :). Mindenkinek kellemes nyuszit kívánok sok pihenéssel és némi jó idővel!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook