Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

665. szilvi0410 (válaszként erre: 664. - Jjhmarta)
2008. márc. 8. 13:33
köszönöm
664. jjhmarta (válaszként erre: 663. - Szilvi0410)
2008. márc. 8. 13:31

Szia!

Hotdogon nem vagyok, de itt írok neked linkeket ahol ilyen képeket találsz.

663. szilvi0410 (válaszként erre: 660. - Jjhmarta)
2008. márc. 8. 12:47

Csókolom!

Wanda vagyok...hát a hotdogon csinálok egy magazint és abban vannak sztem szép képek....ha érdekli akk. elküldhetem a linket és megnézheti.Anya mondta hogy tudna segíteni...hogy küldene képeket vagy nem tudom...esetleg ha van hotdogja akk. meg is jelölhetem....

662. szilvi0410 (válaszként erre: 660. - Jjhmarta)
2008. márc. 8. 12:37
Köszönöm,és akkor ide is ül és ír NEked.
661. szilvi0410 (válaszként erre: 659. - XxLady)
2008. márc. 8. 12:36

Az ÁMK????????-hát az nehéz dolog.Talán Neked lenne egy kicsi elönyőd.

De most bucsuzom ,Szép napot Neked!!!

660. jjhmarta (válaszként erre: 654. - Szilvi0410)
2008. márc. 8. 12:35
Szivesen beszélgertek a lányoddal Szilvike.
659. xxLady (válaszként erre: 658. - Szilvi0410)
2008. márc. 8. 12:29

Igen, dolgozom, heti négy napot általában. Diákmunka, az órarendemhez igyekszem alakítani, és hát mellette próbálok innen-onnan zsebpénzt keresni (gépelés, szakdolgozatírás,csere-bere). Anyu sokat segített eddig, de mostmár az öcsém is főiskolás, ez így neki nagyon nehéz. Ugye ő is csak tavaly államvizsgázott, az is nagy teher volt, de reménykedünk hogy mostmár javul valamennyire majda helyzet.

Akkor fogok hazaköltözni, ha lesz mire - mármint munkahely szempontjából. Nem hiszem hogy felvesznek az ÁMK-hoz történelem tanárnak, úgyhogy másfele is szét kell néznem, és nem csak tanári állást. Ha kell, szalag mellé is el kell menni dolgozni - valamiből meg kell élni. Bizonytalan az egész, tervezni se merek. És sokat gondolok a külföldi munkavállalásra is (de ahhoz is össze kell szedni az indulótőkét, és az nem kevés időben).

658. szilvi0410 (válaszként erre: 657. - XxLady)
2008. márc. 8. 12:26

OLvatam ,hogy Mégy dolgozni.Akkor Te tanulás mellett dolgozol is?

Ha vége a sulinak haza költözöl?

657. xxLady (válaszként erre: 656. - Szilvi0410)
2008. márc. 8. 12:18
Hát az még sajnos nem biztos, majd ahogy anyagilag állok, mert elég húzósak az utazási költségek már diákkal is. Persze vágyom már anyuékhoz nagyon.
656. szilvi0410 (válaszként erre: 655. - XxLady)
2008. márc. 8. 12:12

Szia Lady!

Köszike.Sokat segítettél,sokat hallottam róla,és húsvétkor megakarjuk nézni.Olvastam ,hogy Te meg akkor vagy itthon.

655. xxLady (válaszként erre: 654. - Szilvi0410)
2008. márc. 8. 12:04

Szia Szilvikém!

Igen, jártam a Vadasparkban! Többször is.:) Pár éve a húsvétot ott is töltöttük... Óriási kiterjedésű, nehéz bejárni egy nap, a gyerekek elsősorban a kisállatsimogatót szeretik (hát az az igazság, hogy én is beálltam a sorba :) ), plussz a jegesmedveparkot nem szabad még kihagyni!

A nagyobb gyerekek az ősember-kiállítást szeretik megnézni, érdekes adatok és viaszbábuk, tárlatok tekinthetőek meg (persze külön belépős...).

Sok étterem, büfé és fagyis vagy a park területén, ezek viszont olcsók és nagy a választék.

A Vadaspark amúgy Sóstón van, az már Tirpák City külterülete, ha belefér az időbe, a környéken nézzétek meg a tavat és a parkot, illetve a Falumúzeum is ott található.

2008. márc. 8. 11:26

Szebb napot kívánok mindenkinek!

Marika ,hogy hogy ma mentek a vendégek????????Nem vasárnap ???De lehet én vagyok lemaradva.Kívánok Nektek jo pihenést,azért jo lesz egy kicsit egyedül.

TYKA:lenne egy nagy kérésem:::::: a lánykám is a képek rabja,szívesen feljönne és beszélgetne VELED HA SEGÍTENÉL NEKI:

LAdy egy kérdés:Te nem jártál még Nyíregyházán a vadas parkban??????Ha igen tudnál Írni róla.

Mindenkinek köszi elöre is!

Szilvi

2008. márc. 8. 10:28

Sziasztok "RÉGEBBIEK"!

Nektek is legyen szép napotok! Ronda idő van, de azért a lelkemben tavasz van.

Anita!

Remélem Nálatok szebb az idő, mint felénk, tudtok egy kicsit kiruccanni erre-arra. Habár már olvastam, hogy Te kimondottan utálod a hétvégéket. Lehet, hogy ilyenkor több a munkátok.

Aranyos a kislányod naplója. A Tiéd is klassz.

De, ha nem haragszol a Tykáé mindenek feletti!

Szavaztam is rá! Hogy miket tud ez a Tyka?!!!

Le a kalappal előtte! És annyi mindent beír, hogy honnan veszi ezeket a dolgokat, ezeket a verseket, stb., stb. El nem tudom képzelni. Nagyon sokat munkálkodik rajta biztos. Nem is tudom, hogy Hoxa miért nem tette be a legjobbak közzé. Miután nekem megküldte az első három helyezett naplóját, amikbe beleolvastam, hát Tykáét nyugodtan betehette volna a dobogósok közzé.

Puszi Nektek!

652. Maruszja (válaszként erre: 651. - XxLady)
2008. márc. 8. 10:21

Igen, újból a Tiétek vagyok!

Esik az eső, ronda idő van, de azért nekünk kisütött a nap. Szeretem a volt vendégeinket, hiszen szinte testvérekként örülünk egymásnak, de azért mégis fárasztó volt. Képzeljétek el, hogy még 3 db 1 kg-os fehér kenyeret is vittek haza magukkal, mert mindkét lányuk kért kenyeret meg maguknak is vittek egyet. Mi is küldtünk egy kis ajándékot nekik meg a gyerekeiknek is csoki nyuszit.

Annyi munka lenne itthon, a férjem meg elvonult aludni. Én még nem, majd ebéd után. Közben megtömtem Julcsát (ez a mosógép) szegényt annyira teletettem, hogy alíg tud forgatni. Egy csomó törölköző, abrosz, stb. amiket betettem. Az ágyneműt meg majd kimosom később. Bennünket is hívtak, hogy menjünk ki hozzájuk, de mi az idén nem akarunk, mert a lányunk sírját szeretnénk megcsináltatni, az mindennél fontosabb. Még jó, hogy jön most a 13. havi nyugdíj kétheti része, mert azt mi már előre elköltöttük. Azért jó sokba belekerült ez a vendégfogadás.

Mindenkinek szép napot, Ladykém Neked főleg és sok puszit küldök!!!

651. xxLady (válaszként erre: 650. - Maruszja)
2008. márc. 8. 08:56
Na végre visszakapunk téged :))).
2008. márc. 8. 08:48

Mindenkinek szép (szebb) jó reggelt kívánok!

Mi már 5 órakor felébredtünk, de most tudtam géphez jönni. 1/4 9-kor elindultak haza. Már egyedül vagyunk. Most kezdünk rendet csinálni, délután pedig alszunk a helyünkön egy nagyott.

Szar idő van, esik az eső, de sebaj!

Szép volt, jó volt, de mégis örültünk neki, hogy elmentek.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok, a dolgozóknak jó pihenést és mindenkinek sok puszit küldök!!!!

649. xxLady
2008. márc. 8. 08:42

Jó reggelt minden otthoni levegőt szívónak! :(. Én Nyíregyházán vagyok még mindig és mindig és örökké.. lassan így érzem :).

Itt süt a napocska, de azért csípős a reggeli levegő, elfér még a téli kabát!

Megyek egy kávét meginni (természetesen nem olyan, mintha otthon kortyolgatnám anyuci kávéját, az überelhetetlen...).

Legyen szép napotok!

2008. márc. 8. 08:39

Jó reggelt szép napot kívánok mindenkinek.

A nő társaimnak boldog nőnapot.

Itt esik az eső.

Marcsikám jó oihenést nektek mára.

Ajacska látod Anita leírta neked probáld meg, én is így tanultam meg, hogy kérdeztem és sokmindenre magamtól jöttem rá, a fiam hiába rendszergazda, azt mondta anya jobban megtanulod, ha magadtól jösz rá dolgokra, és igaza van.

647. Anita123 (válaszként erre: 646. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 7. 22:51

Hello!

Egyaltalan nem nehez csak ra kell jonni.

Megprobalok egy kicsit segiteni hatha sikerul.

-A bemasolni kivant szoveg ele viszed az egeret.

-Benyomod a baloldali gombot es folyamatosan

tartod rajta az ujjad mig kijeloli az a szoveget ami neked kell.

-"Elenged" az ujjad az eger bal oldali gombjarol es a jobbat nyomod meg.(De az eger a szovegen maradjon!)

-Ezutan kinyilik egy ablak amibe azt is talalod,h masolas vagy copy.

-Arra a szora kattintasz.

Kesz ez a masolas.Nem nehez csak ugy hangzik.Ha gondolod szivesen segitek tovabb.

2008. márc. 7. 22:16

Nekem ez nem megy. Tényleg béna vagyok. Már azt sem tudom, melyik a jobb, meg a bal gomb... :((

Jó éjt mindenkinek!

2008. márc. 7. 21:17
Mindenkinek nagyon szep estet kivanok!!!
2008. márc. 7. 21:16

Kedves Maruszja!

Gyorsan eltel ez a het!!Legalabb is nekem.Te lehet(biztos),h nem igy gondolod...

Ha arra gondolok,h nem reg meg vartad oket es keszulodtel...

Holnapra jo pihenest!

643. Anita123 (válaszként erre: 641. - Jjhmarta)
2008. márc. 7. 21:14

Biztosan tetszeni fog a "kicsiknek"!

Neztem a naplodat/naploidat nagyon szepek!Szavaztam is! ;)

642. Anita123 (válaszként erre: 641. - Jjhmarta)
2008. márc. 7. 21:14

Biztosan tetszeni fog a "kicsiknek"!

Neztem a naplodat/naploidat nagyon szepek!Szavaztam is! ;)

2008. márc. 7. 19:12

Még nem látták mivel nem egy városba lakunk, de főleg a 2 kicsi részére készitem, hisz ök még ovisok, a nagyokat már más érdekli.

Te mit szólsz az unokáim naplójához?

Marcsikám akkor még egy jó beszélgetést nektek, aztán jöhet a pihenés.

Jó éjszakát mindenkinek és szép álmokat.

2008. márc. 7. 17:57

Kedves Tyka!

Ujra koszonom a kepeket! :)

Lattak mar az unokak az uj naplot?Engem a lanyom mindig "nyustol" miota elkeszult az o naploja...

Egyutt keszitjuk.O valasztja ki mit ker bele.

Ha meglatja,h a kezembe veszem a laptopot mar egybol itt legyeskedik korulottem. :)

639. jjhmarta (válaszként erre: 636. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 7. 17:51
Utánna másold ki jobb egérgombbal és menj vissza a naplódra ott klikk basl egérgomb aztán klikk jobb egérgomb és beillesztre likk bal egérgom és mentés.
638. Anita123 (válaszként erre: 633. - Krajcsi77@freemail.hu)
2008. márc. 7. 17:46
Orulok,h jol alakult a mutet!Tovabbi gyogyulast kivanok!
637. Anita123 (válaszként erre: 636. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 7. 17:43
Latom mar kapsz segitseget.Most akartam leirni neked,h kell csinalni.Azert ha valami nem megy kerdezz nyugottan!
636. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 632. - Jjhmarta)
2008. márc. 7. 17:39

Rámentem a kép alatti szövegre. Bevitt az oldalra. Ott megkerestem egy képet, az az alatti szövegre is rákattintottam. Utána?

Bocs, hogy zaklatlak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook