Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

635. Anita123 (válaszként erre: 627. - 80ASIQ)
2008. márc. 7. 17:09
En tudom milyen a centit vagni!A ferjemmel "egyutt" vagtuk mikor katona volt.Azok a regi szep (pocsek) idok....
634. Maruszja (válaszként erre: 633. - Krajcsi77@freemail.hu)
2008. márc. 7. 17:06

Szia Anikó!

Nagyon örülök, hogy túl vagytok rajta! Mielőbbi gyógyulást kívánok a fiadnak és minden jót Nektek!

2008. márc. 7. 16:27

sziasztok

túl vagyunk a tubus beültetésen,jól sikerült és a fiam hihetetlenül jól hall.végre itthon vagyunk és folytatódik minden.remélem mindenki jól van és az idő is jó.

632. jjhmarta (válaszként erre: 622. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 7. 15:56

Másolással.

Vannak ilen oldalak, ha a kép alatti linkre klikkalsz előjönnek és ott válogathatsz amelyik tetszik kimásolod az alatta lévő keretből a szöveget és beilleszted a naplódba. Másolni tudod hogy kell?

2008. márc. 7. 14:23

Sziasztok!

Miután elcsendesedett a ház (mindenki alszik) csak egy legény (leány) van talpon, azaz én. Most mosogattam el.

Napi ténykedésem:

reggel töménytelen kávé főzés

terítés

reggeli kipakolása

mosogatás

ebéd készítés

terítés

ebéd

mosogatás

töménytelen kávé főzés

(pici szünet) ekkor szoktam megnézni a

számítógépet, írni Nektek

terítés a vacsorához

vacsora

leszedés, mosogatás

megint szünet, hülyéskedés, ivás

kb. éjfél és fél egy felé ágybekerülés

Majd minden kezdődik előlről.

Gyerekek! Hogy mennyi minden kaját kidobtam már!

Hiába sokat főzök mindig, még vagy hárman jól laknának nálunk.

Most kb. egy órája Picúr lehúzta az asztalról a terítővel együtt a süteményt, porszívózni kellett. Mit írjak még? Elvagyok.

Kaptam ma a sráctól egy csodállatos csokrot, de olyat ami egy hatalmas fehér porcellán vázába van beszurkálva, állítólag vízbe van. Van benne: rózsa, szegfű és a nevét sem tudom virág. Az uram szerint 3200 Ft-ért vette nekem a piacon. Ilyet én még soha nem kaptam senkitől.

Puszi mindenkinek!

630. xxLady
2008. márc. 7. 13:25

A kis házikedvencek képesek mindenféle betegség tünetét produkálni! Amit lehet, összeszednek, hogy bebizonyítsák, igenis képesek örökös rettegésben, aggodalomban és kényeztetésben tartani a gazdájukat :). A mi cicáink is három évvel ezelőtt -a rekkenő augusztusi kánikulában - fertőző torokgyulladást kaptak. Nem volt tréfa - az öreg kandúrkánk bele is pusztult, illetve két másik nálunk kosztoló, de hivatalosan nem Szabados családnevet viselő lánycicamica :(. Le kellett fertőtleníteni utána mindent, mert az állatorvos mondta, hogy iszonyat gyorsan pusztít ez a betegség, és antibiotikumos kezeléssel sem mindig tudja megmenteni a favorizált szőrpamacsokat..

Amúgy én is tudom mi az a centizés! :). Én meg Hódmezővásárhelyen voltam öt évig kollégista, és néha betévedtem az Obsitosba, egy kellemes hangulatú kricsmibe, nem messze a laktanyától:P.

629. Maruszja (válaszként erre: 627. - 80ASIQ)
2008. márc. 7. 12:13

Szia Józsi!

Igen én tudom ezt a centi vágást. Hiszen én is dolgoztam katonaságnál, még anno. Egyébként ahogy írtam reggel 8 órakor mennek haza. Szép volt, jó volt, de jó lesz már pihenni egy kicsit. Biztos híztam is, meg a bokám be van dagadva.

628. Maruszja (válaszként erre: 624. - XxLady)
2008. márc. 7. 12:11
Hát igen, elég hosszú volt. Holnap reggel 8 órakor indulnak haza. Utána mi ágyat húzunk, porszívózunk, majd ebéd után pihenünk egyet a saját helyünkön. Azután minden a régi kerékvágásba kerül. Puszi Nektek!
627. 80ASIQ (válaszként erre: 624. - XxLady)
2008. márc. 7. 10:12

Maruszjáék, már biztosan vágják a centit! :D

(Amikor katonák voltunk, 5 hónappal leszeréles előtt vettünk egy szabócentit és mindennap 1 cm-t levágtunk belőle. A centi mutatta a hátralévő napok számát. Kint a városban az öreg katonák azzal cukkolták egymást, kinek rövidebb a centije. Heeeeej, régi szép (pocsék) idők!! Mit tudtok, Ti erről?? Fiatalok...

:D

)

626. 80ASIQ (válaszként erre: 625. - 80ASIQ)
2008. márc. 7. 10:05

Mit is akartam a "b" helyett leütni?

Tegnap 56 db 40 x 40 x 6-os burkolólapot raktam le (8 x 7) vízszintesen hátul a kertben mert egy kis faház lesz rátéve. Lakásbővítés céljából.Nem vagyok mester, kontár, iletve dilettáns vagyok, de egyelőre szemre jól néz ki az eredmény. Így marad 2 hét múlva is?? :)

Mindezek előtt az egyik kisebet vittük az állatkórházba, mert csúnyán öklendezett, azt hittük valami a torkán akadt. Szerencsére nem, de iderült, hogy torokgyulladása van. Sosem gondoltam volna, hogy ez kutyánál is előfordul. Kapott 3 szurit, vitamint, antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt.

Nekem meg árpás lett az egyik szemem, kicsit szúr, remélem elmúlok, nincs kedvem orvoshoz menni.

Ezek voltak a mai hírek. :)

625. 80ASIQ (válaszként erre: 607. - XxLady)
2008. márc. 7. 09:54

Gyalogosan biztosan bagyobb élmény lenne!

Szép napot kívánok mindenkinek!

624. xxLady (válaszként erre: 623. - Maruszja)
2008. márc. 7. 09:41

Mi újság van nálatok? Olvastam, hogy a hétvégén újra kettesben lesztek már a pároddal - pihenés lesz és lazulás :). Hosszú volt azért így ez a hét, ugye?

Puszi!

2008. márc. 7. 09:18
Mindenkinek jó reggelt kívánok! És sok puszi!
2008. márc. 7. 09:12

Jó reggelt kívánok!

Tyka, hogyan töltöd le azokat a képeket, amik a naplódban vannak, meg a profilodon? Béna vagyok!

Anitánál is láttam.

Köszi

2008. márc. 7. 07:32
Jó reggelt szép napot mindenkinek.
2008. márc. 6. 18:41
Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek.
619. Anita123 (válaszként erre: 618. - Maruszja)
2008. márc. 6. 18:18
Koszonom!
618. Maruszja (válaszként erre: 616. - Anita123)
2008. márc. 6. 15:09
Tényleg Anita nagyon ügyes vagy, olyan szépet alkottál a kicsi lánykádnak! Puszi
617. jjhmarta (válaszként erre: 616. - Anita123)
2008. márc. 6. 14:40
Köszönöm.
616. Anita123 (válaszként erre: 615. - Jjhmarta)
2008. márc. 6. 14:21

Kedves Tyka!

Szep lett a "babanaplod"!:)

615. jjhmarta (válaszként erre: 614. - Anita123)
2008. márc. 6. 13:45

Anitám én is elkezdtem az unokáimnak a naplót, biztos a kicsik örülni fognak ha itt lesznek és megmutatom nekik.

Jó szorakozást a kicsi lányopdnak.

614. Anita123 (válaszként erre: 613. - Jjhmarta)
2008. márc. 6. 13:41

A lanyom most nezte meg a videokat.Nagyon tetszett neki.

Szeretek neki kedveskedni.

613. jjhmarta (válaszként erre: 612. - Anita123)
2008. márc. 6. 13:29

Azia Anita!

Nagyon klassz és adtál egy ötletet én is csinálok az unokáimnak, egy ilyen naplót amibe csak videók lesznek.

2008. márc. 6. 12:12

Kedves Tyka!

Koszonom a szebbnel szebb kepeket!

Lattad a lanyomnak keszitett naplot?

2008. márc. 6. 12:01

Hellosztok!

Lassan en is ideertem...

Tegnap este alig aludtam.A kislanyomnak megint faj a fule,egesz este lazas volt.Ma itthon maradt velem,nem engedttem iskolaba.

Most eppen fozok,toltott paprikat.:)

(Alig varom mar,h keszen legyen...)

Szep napot mindenkinek!

2008. márc. 6. 09:32

Sziasztok!

Mindenkinek jó reggelt kívánok. Tudom már annyira nincs reggel, én is fent vagyok már régóta csak most tudtam jönni a géphez.

Nem vasárnap mennek haza, hanem szombaton, én félreértettem. Ez így talán még jobb is.

2008. márc. 6. 07:53

Jó reggelt!

Süt a nap! Hideg van ugyan, de legelább vidám hideg!

Jó lenne, ha így maradna,mert akkor le tudnám vinni sétálni pici Lucát.

Bocsi, nekem most vele kapcsolatban jut a legtöbb téma eszembe!

Sok napsütést, vidám napot!

2008. márc. 6. 06:41

Jó reggelt szép napot mindenkinek.

Itt úgy néz ki ma lesz napsütésbe részünk.

607. xxLady (válaszként erre: 606. - 80ASIQ)
2008. márc. 6. 04:13

Akkor túrahátizsákkal, gyaloggaloppal megyek:). De akkor is otthon leszek.

Indulok munkába, délután meg előadásom lesz, legyen szép napotok!

606. 80ASIQ (válaszként erre: 603. - XxLady)
2008. márc. 5. 23:08
Csak nehogy sztrájk legyen! :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook