Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
A ferjem kert idopontot.Mondtam neki amit mondtatok.Felkapta a telefont es intezkedet. :)
Jol "bevagyunk tablazva" majdnem minden du-n van mit csinalni.2 het mulva jonnek hozzan aposomek,ugyhogy csitti-vittinek kell lenni mindennek. ;)
Meg a kutyat is elvisszuk a kozmetikushoz.
Szia Anita!
Nekem sincs ilyenben tapasztalatom. Csak az lenne a jó, ha megmutatnád a fogorvosnak. Hirtelenjében mást nem is tudnék én sem javasolni.
Szép napot Nektek!
Tegnap este vettem eszre.Varok meg vele egy kicsit es meglatom hogy alakul.
Nem sikerul a meseket kiirni dvd-re. :(
Kedves Tyka!
Koszi!Azt a meset is szerettem volna a gyujtemenybe.Mostmar megis van,koszonet neked!
Azt szeretnem csinalni,hogy kiirom oket dvd-re.Majd meglatom,h sikerul.
Hellosztok!
Tyka,Marcsi!
Koszonom a kepeket!
Tegnap este azert nem voltam mert nem volt internetunk.Ugyhogy most masoltam be a tegnapi kepeket is. :)
Ti tapasztaltak vagytok ugyhogy gondoltam megkerdezem toletek hatha tudjatok a valaszt.A lanyomnak no/ne/ elol a csontfoga de meg nem bujt ki.A "gond" az lenne,hogy elfeketedett az inye ott ahol a fog bujna ki.Ez csak azert van mert nehezen szakad at az inye vagy valami komolyabb?(Eletembe nem lattam ilyet)Nem faj neki.Nincs is rossz foga se.Hallotatok mar ilyesmit?
Marcsi!
A kis ördög szuper, ma reggel másoltam a naplómba, tegnap már akkor nem voltam gépnél. Köszi!
Tyka!
Csodaszép a videó, jó lenne már a természetben látni ezeket a szép virágokat, érezni az illatukat.
Sándor, József, Benedek...! Ehhez képest majd megfagyunk!
Sziasztok!
Anitám biztos jól fogja érezni a kicsilányod a kiránduláson magát, és tudom, hogy minden anya aggodik én is még a mainapig is féltem a fiaimat és mostmár az unokáimat is.
Nagyon édi a Manócskám 5 percenként átölel és mondja nagyika szeretlek.
Marcsikám nagyon szívesen, és én is köszönöm Orsikának, Verácskának is a szép képeket.
Ma mostam remélem leszárad az erkélymn mert most hol süt a Nap hol elborúl.
További szép délutánt mindenkinek.
Hellosztok!
Tegnap nem tudtam benezni hozzatok.Rengetek dolgom volt.Most latom,hogy kerdeztetek.
-A lanyok jol aludtak!Nagyon jol ereztek magukat!
A ferjem noverenek a csaladja elviszik a lanyomat jovoheten vasarnap kirandulni.Mar elore aggodok ,olyan buta vagyok.Biztosan jo fogja magat erezni,mert nagyon szereti oket.
Szep napot!
Mindenkinek jó reggelt kívánok!
Tyka! Köszönöm!
Jó reggelt mindenkinek!
Késöbb jövök.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Jó munkát, jó tanulást!
Ez csendes nap volt!
Jó éjszakát kedveseim!
Sziasztok.
Megvolt a reggeli kávé és bevásárlás. Tönkrement a monitorom, vagyis a képcső szerintem - mindent pirosasban látok:). Ha csak a monitort hagyom fényeszközként bekapcsolva, a szobám olyan mint egy piros lámpás ház budoárja :). Persze nem olyan vicces azért, csak próbálok nem kétségbeesni és vidám maradni.
Az idő itt is esősnek néz ki:(. pedig ma délután már lehetett volna a városban sétálgatni (tegnap nem mertem a tüntetés miatt nekivágni).
Szép napot!
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Tyka! Ma is aludt reggel 5.45-ig, bár hajnalban többször át kellett mennem hozzá. Nem tudtam, hogy enni akar, vagy csak nem tud visszaaludni. A fránya cumi mindig kiesik. Mostanában elég sokat sír. Sír, ha álmos, ha éhes, ha "unatkozik. Sokat nyűglődik. Tudom, nem tud beszélni.:))Szerencse, hogy napközben is jó nagyokat alszik.Majd csak túl lesz ezen. Majd visszasírom én ezeket az időket, igaz?
Anita, hogy sikerült az "ottalvós buli?"
Marcsi, én tegnap is nagyon fáztam, amikor sétáltunk. Ma lehet, hogy le sem tudunk menni!
xxLady, én is voltam koleszos, de minden héten heze tudtam jönni. El sem tudom képzelni, milyen lehet neked. Sajnálom!
Puszi mindenki!
Én is jó reggelt kívánok mindenkinek! Most ébredtem fel az előbb, így a mai dominózásomnak annyi, hiszen négyről lemaradtam. No, de sebaj!
Ma nincs olyan szép idő, mint tegnap volt. Pali gyorsan levitte a kutyát, mert lóg az eső lába!
Szép vasárnapot kívánok mindenkinek!
Jó reggelt, szép és örömteli vasárnapot kívánok mindenkinek.
xxLady sajnálom, hogy még húsvétot is távol kell töltened.
Anitám, hogy aludtak a kislányok?
Verácska mostmár biztos egyre többször végig fogja aludni az éjszakákat Luca baba.
Marcsikám nektek is jó sétát kivánok picurral.
Olvasgattam a fórumot azért, de az az igazság, hogy ez egy elég zárt közösség, és nem éreztem úgy, hogy bármihez hozzá tudnék szólni. Úgyhogy csak mazsolázgattam, nyomon követtem az eseményeket.
Nem fogok tudni hazamenni húsvétra se, mert kéthavi kollégiumi díjat kell befizetnem, és az útiköltségre nem marad.
Köszi a napsütést, megérkezett :D. Majd kicsit később felsétálok a városba, bár nem nagyon javasolják, mert itt tüntetnek a Kossuth téren minden nap, gondolom ma meg rákapcsolnak:(.
Puszillak!
Hello Vera!
Nagy orom mikor a pici vegig alszik egy (vagy tobb) estet! :)
Az en lanyom nagyon sokaig felkelt estenkent.Nehez volt...
Ha most lenne meg egy babam mar sokkal tapasztaltabb lennek.Sokmindent maskepp csinalnek.
hellosztok!
Itt nincs szep ido.Du-n megyek anyosommal a varosba "csavarogni".
Estere itt alszik nalunk a lanyom unokatestvere igyhat az en kis Jennykem mar nagyon izgatott.
Szia Anita!
Neked is írok egy pár sort. Remélem, hogy felétek is ilyen szép idő van, mint nálunk.
Kellemes hétvégét kívánok Nektek!
Szia!
Régen nem olvashattunk Téged. Esetleg itthon vagy? Vagy nem sikerült hazajönni?
Szép, napsütéses napot kívánok Neked!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!