Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó éjszakát mindenkinek!
Szióka!
Az Én lánykám 2750g szülésnél és 47cm ,olyan volt mint egy baba.Most meg egy nagy kopé.Mikor a lánykám született volt egy picike lány aki 0, 75 dkg született ,olyan volt mint egy pici csirke.Mikor egy éves korában találkoztunk nagyobb volt mint a lányom.
Nekem a sütemények okozzák a vesztem.
Szép álmokat Mindenkinek!
Mennem kell a lánykám mutatja az ídőm lejárt .
Jó éjt!
Hello Vera!
A lanyom mind a 2 nyelvet tokeletesen beszeli.Angolul ir es olvas mar.
"Szegeny" kis Luca,biztosan csodalkozott a rovid kis seta miatt.Majd bepotoljatok. ;)
En se nagyon mozdultam ki az utobbi par nap.
Mindenkinek szep estet!
2720 g volt Picur születéskor. Nagyon tepert eddig, hogy utolérje magát, most torpant meg. De törpi, ma mértem a hosszát, nincs58 cm. Majd megnő!
A hasfájás talán elmúlt, lekopogom.
Én sem vagyok oda a húsvétért, de a sonkát nagyon szeretem!
Szép estét!
Sziasztok!
Lementünk ma sétálni, és kb. 3 perc múlva elkezdett esni a hó. Fel is jöttünk. Szerintem Luca nem értette, mit öltöztetem-vetkőztetem össze-vissza.
Marcsi, ez finom ebéd lehetett! Én sem főztem ma, volt tegnapról.
Anita, a te kislányod 2 nyelvben perfekt?
Szilvikém! Miután sonkát is főztem, így természetesen bablevest a levéből. Azután volt sülttarja, sültkrumpli, csináltam brokkolit, no és főtt tojás, torna. Süteményt nem sütöttem, mert nem akartam bűnbe esni, így is ettem a sonkából, tojásból.
Anita! Néha kell tartani ilyen pihinapokat. Kell egy kicsit feltöltődni, mással foglalkozni, mint a munkanapokon.
További szép napot mindenkinek!
Kedves Szilvi!
Most,h megneztem az adatlapodat emlekszem rad!
Mi mar beszeltunk regebben! ;)
Koszonom a bokokat!
Meg minimum 2 evet tervezunk itt lenni.Akkora osszesen 8 evunk lesz.Igen az en lanyom egy bubajos torekeny angyal!Ugy ahogy mondtad. :)
Ma nem dolgozok,lusitzok.Egesz nap csak internetezek.:)
Tegnaprol maradt kaja ugyhogy fozni nem kell.Este fele majd takaritok egy kicsit.Az en ferjecskem ugy se fog megelozni a hazimunkaba. :D
Ismét itt vagyok.
A húsvét nálunk csak családi körben divat ,sosem jártak hozzánk locsolkodni.Vasárnap finom ebéd és elbeszélgetés.De van sonka tojás ,kalács ,szalámi.....Én nem igazán szeretem az ünnepeket.Most is készültünk Nyíregyházára a vadasparkba csak az ídő tréfás kedvében volt és így nem indultunk el.
Most mindenki naploját végig nézegettem gyors nagyon kedvesek .
Anita veled még sosem beszéltem ,csak Marika írta ,hogy Neked is kislányod van és megnéztem a képeiteket,a kislányod egy bübájos törékeny angyalka.Remélem jol érzitek magatokat a messze távolban?????Meddig maradtok kinn?Vagy nem is akartok Magyarországra vissza jönni.?
Luca mekkora baba volt mikor megszületett?Még mindég fáj a pocija?
Marika mit főztél???
Érdekelne egy jó ötlet főt tojásból,ha valaki tud írjon ,ellepnek a maradékok,pedig nem igen szeretjük a másnapos dolgokat.Hátha kiletne belőlük hozzni valamit.
Puszi mindenkinek.
Lassan vége a munka ídőnek.
Sziasztok!
Szilvikém Téged is üdvözöllek! Már régen hallottunk, remélem jól telt el a húsvét és sok locsolód volt?
Nekem is csak azért van naplóm, mert Tyka megcsinálta, különben soha nem lenne.
Jó munkát és szép napot Neked!
Jó munkát még Anitának és Józsinak!
Mi, a többiek itthon vagyunk, de nekünk is szép napot!
A kicsi Luca nagyon tündéri kislány, én is sokszor megnézem a fotókat róla. Anitának a kislánya meg már egy kész hölgy. Szilvikié pedig már nagylány. Jé, mindenkinek lánya van! Csak Tykának vannak fiai, meg Józsinak van fia. Még mindig a lányok aránya van többségben.
Puszi mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Józsi! Boldog születésnapot kívánok apukádnak és apósodnak!
Szilvi, köszönjük szépen! Lucát vasárnap mértük, 5100 g volt!
Jozsi!
"boldog-boldog boldog szuletes napot!..."
Kivanok Aposodnak es Apukadnak!
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Néha én is ide tudok tévedni ,egy kicsit bánt is a dolog ,de nem jutt ídőm pedig olyan szívesen itt lennék Veletek.Tyka Annyira szép a naplód ,szívesen készítenék Én is de az ídőm nem engedi ,Szívesen olvasom is mert a horoszkop a lánykám és a párom horoszkopja is.Írigyellek benneteket ,hogy sok szép képet küldtök egymásnak.Nagyon ügyik vagytok.
Sajnos a többi naploba még nem volt időm bekukkolni.De láttam a pici Luca képét ,nagyon aranyos csajszi.
Mindenkinek Puszi.
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Józsi!
Én is nagyon boldog születésnapot kívánok mindkét kisöregnek jó egészségben, boldogságban!
Jó munkát és szép napot Neked!
Mindenkinek napsütéses szép napot, jó időt kívánok!
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Józsi boldog születésnapot kívánok az apukádnak és az apósodnak.
Kézcsókom a Hölgyeknek! :)
Apósom most töltötte be a 82., apám pedig a 78. évét. Mivel apósom még márciusban itt lakik nálunk, közös születésnapot tartottunk tortával. Ilyen még nem volt.
Sziasztok!
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!
Hello!
Nemsoka megnezem.
Koszonom a finomsagokat! ;)
Anita!
Még fent van. www.kapu.hu. Retró mesefilmek, így keresd! Puszi: Marcsi
15 db film van fent.
Szia Drágám!
Itt vagyok! Elolvastad az üzenetemet, amelyet a mesékkel kapcsolatban írtam? Mindjárt megnézem, hogy fent van-e még?
Én is szívesen adnék sonkát, kolbászt, tojást. Nálunk is van maradék, de ahogy a férjem ismerem nem sokáig. Imádja a sonkaféleségeket.
Szép napot Nektek!
Nálunk szinte csak a sonkáról meg a kalácsról szól a húsvét. Egyáltalán nem ünnepelünk. A család férfi tagjai nem locsolkodnak, amit én egyáltalán nem bánok.
Anyukám megkérdezte a múlt héten, mit főzzön-süssön húsvétra. Mondtuk neki, max. egy valamilyen süteményt, nem kell semmi extra. Ehhez képest már mérgezésem van.
Összejöttünk a családdal hol itt, hol ott a hétvégén, beszélgettünk, pihentünk. Ennyi.
Amúgy én is függő vagyok már, amikor Luca alszik és van időm, egyből ülök a géphez.
Amikor én Hollandiában voltam, láttam, hogy ott sincs semmi húsvétkor. Tényleg csak a csokinyuszi, meg a dekoráció!
Marcsikam hol vagy...?
En is netfuggo vagyok! ;)Vigasztaljon az,h nem vagy egyedul! :)
Ha van egy kis idom akkor mindig internetezek.
Szep napot!
Hello Vera!
Aranyos vagy! :)
Nyakig voltunk munkaval ugyhogy nem jol telt.Sokkal boldogabb lettem volna ha az en kis tesoim meglocsoltak volna.Itt nem ugy unneplik a husvetot,mint otthon.Szinte ugyanolyan,mint mas nap csak "minden" be van zarva.A gyerekek kapnak csoki tojast es ennyi.
Neked sok locsolod volt?
Szió Anita!
Kár, hogy nem vagy közel hozzánk, mert nagyon szívesen adnék neked sütit. Anyukám sütötte, irtó finom. Ha bírnék, még ennék belőle. Nálatok hogy telt a húsvét?
Hellosztok!
Itt se akar eljonni a tavasz. :(
Pedig mar annyira varom!Annyi mindent eltervetem,hogy csinalni fogok kint is bent is de mind az idotol fugg.Aposomek 1 het mulva jonnek.A nappaliba a szonyeget is atszerettem volna mosni.De ilyen idobe...?(Hiaba szivja ki a gep a vizet belole csak nedves marad.)
Hmmm... de jo nektek!Sonka,torma,sok-sok finom suti....
Osszefolyt a szamba a nyal! :)
Szia!
Üdvözöllek! Remélem jól érezted magad itthon.
Hogy telt el az ünnep? Volt sok locsolód?
El tudom képzelni, hogy milyen rosszul esett, hogy vissza kellett menned!
Szép napot Neked!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!