Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Drága Anita!
Te is meghívott lennél a találkozóra! Persze könnyű nekünk innen találkozót szervezni, tudom! Tudom, Te is szívesen megismerkednél velünk személyesen is. Nagyon sajnálom, hogy nem teheted meg! De hátha egyszer összejön a dolog! Bármikor lehet. Persze attól mi még összeismerkedhetünk, Téged majd meg egyszer megismerünk, ha már itthon lesztek. Vagy ki tudja mi lesz addig!
Nálunk most igazán szép idő van. Nem panaszkodhatunk semmit rá. Picúrt nem hagyjuk egyedül karácsony óta mindig van itt vele valaki. Amikor a németek nálunk voltak és egyszer elmentünk vacsorázni, akkor is apukámat áthívtam, mert a következő lépcsőházban lakik. Így akkor sem volt egyedül. Még a temetőbe is ki szoktuk vinni. Ha rossz idő van a kocsiban hagyjuk, de odalát hozzánk. Ha meg jó, akkor jön velünk a sírig.
Kívánok Nektek is szép időt, jó munkát!
Hellosztok!
De jo nektek!En is szivesen talakoznek veletek!Dehat.... :(
Mindenkinek nagyon szep napot kivanok!Itt zuhog az eso,elszomorit.Napok ota...
Az en estem is "zuros" volt.Nem is pihentem jol.Ezert most a kedvem se az igazi.
Draga Maruszja!
En is ugy gondolom azert sir Picur mert nincs hozza szokva,hogy egyedul marad.
Mostmar mennem kell dolgozni...
NAGYON JÓ LENNE!!!!
Én ezt a dolgot már egyszer felhoztam, de nem reagált rá senki. Egyedül Tykát ismerem személyesen, mert mi összehoztunk egy találkozót a Centerben.
Én nagyon benne vagyok ebbe! Nagyon jó lenne személyesen is találkozni Veletek! Összejönnénk az itt beírók. Vidékieket is szívesen látnánk!!!
Puszi mindenkinek! Jó az ötlet!
Szia Maruszjám!:)
Zűrös éveim vannak mostanában nekem is :DDD. de ez egy életforma már nálam, szóval nem pazarlok rá betűket.
A kimozdulásról jutott eszembe (biztos volt már róla szó, nem olvastam vissza annyira a hozzászólásokat, pardon), hogy ha jön mostmár vlaóban az igazi tavaszi szép idő, egy találkozóhoz nem lenne kedvetek?Valami jó kis kávézóban, teázóban vagy vendéglőben (igen, diétagyilkos menüvel, jó hangulatban).
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Mostanában nekem is zűrös napjaim vannak. Tegnap intézte a férjem az adóbevallásom. Fizetnem kell több mint 7 ezer forintot. Hiába, ha ennyit kerestem!
Amikor baj van nálunk a kutyával, akkor a férjem mindig a fejemhez vágja, hogy neked kellett kutya! A Te kutyád! Szóval nálunk is van gond a kutyával. De én is nagyon imádom, persze a férjem is szereti. Az igazság az, hogy legtöbbször ő viszi le és én meg hagyom. Szóval nem szólhatok egy szót sem. Egyébként jóformán ki sem mozdulok a lakásból, mert mindig a kutyával itthon vagyok. Néha jó lenne már valamerre elmenni. De Picúr nem hagy bennünket kimozdulni, mert nagyon sír. Lehet, hogy mi vagyunk a hibásak ebben, mert nem szokattuk arra, hogy egyedül is lennie kell. Így mindig a férjem mászkál bevásárolni, erre, arra, én meg maradok itthon. Ha nekem kell valahová menni, akkor ő van itthon vele. Hülyék vagyunk tudom, de mit csináljunk.
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok, szép napot kívánok!
A tegnap esti visítás után ma szeretnék egy jobb napot. Bár a kedvem nem úgy alakul. Nem beszélek többet a hasfájásról. Szerintem fájtLucának.
Puszi
Jó éjt mindenkinek!
Zűrös este volt...
1 het mulva az en kutyam is megy a kozmetikushoz.Kivancsi leszek utanna milyen lesz...Szerencsed van!Engem mar megorit a kutyaszor!Dehat nekem kutya kellett! :D
Marekszamra fesulom ki a szoret annyit amennyit csak akarok.Napkozbe tobbszor is atkefelem a szoret,o se szereti.Az enyemen is nagyon latszik a kosz.Ez a feher kutya hatranya.
Egyebkent csodalatos teremtmeny.Soha nem gondoltam volna,hogy ennyire "kozel" tud lenni az emberhez a kutya.
Szia Anita!
Szerencsére nem. Áprilisban megint el akarjuk vinni a kutyakozmetikushoz, mert olyan gyorsan nő a szőre, hogy nem igaz. 2 hete fürdettük, de már megint olyan szutykos. Igaz, amikor keféljük legtöbbször szép lesz a szőre. Naponta kell kefélni, mi van hogy többször is egy nap megkeféljük. Nem nagyon szereti, morog, de azért megcsináljuk.
Jó éjszakát mindenkinek!
Hello Maruszja!
A te kutyusodnak is nagyon hullik a szore?
Orulet amit az enyem muvel...
Reggel este atfesulom es meg igy is rossz.
Mindent ami finomsag.A "normalis" eteltol "kirazza" a hideg.(Azert nem fozok annyira rosszul. ;D "szerintem" )
Remelem majd csak kinovi...
Lady!!!
a legfontosabb dolgot nem is kérdeztem::::
Hogyan érezted Magad itthon???????????
Igen nálunk is voltak ebben a korban problémák az evéssel ,de 10éves korától nem válogat /annyit/és a változás kora inkább ducivá tette .De ez a korszak is elmult és most normál alkat.
Miket szeret enni??????
Ez Nyíregyházán is ebben a formában müködik??????????
Én azt gondoltam ,hogy ez csak itt nálunk falun divat,mert mindenki ismer mindenkit.
Hellosztok!
Az en lanykam 3,5 kg 46 cm-volt.Gyonyoru formas baba volt. :)
Most,hogy no nagyon lesovanykodott.Raadasul meg valogat is...
Egy gondolat még lemaradt,ez is személyes tapasztalat:Wanda szép és nagyon nehezen nyítnak felé az emberek,gondolok itt pld a fiukra ,.Pedig egy nagyon közvetlen vidám teremtés.
Nem tudom milyennek kéne lenni?,szépnek,kövérnek,okosnak,butának......?Pedig minden embernek vannak belső értékei is ,de erre sokan nem kíváncsiak.
Szió!
Én a csecsemő korra gondoltam amit írtam,Én pld nagyon sok bántás kaptam mert picike volt Wanda,pedig nagyon szép és formás baba volt.Ismerőseimnek mind nagyobbak voltak a gyerköcök volt akié 6kg született,bizony az én 1 évesen is csak 10kg lányom már szaladt mikor az elindult,azért mert pici volt nem volt sem bolond sem béna.
Én is tudom azt hidd el milyen az kövér gyereknek lenni átéltem,és tudom milyen az felnötnek is annak lenni ,rengeteg bántást kap az ember,Én nem is vettem igazán jo néven a beszólásokat.Most pedig kezdek oda jutni ,hogy így nem felelek meg,mert mindenki valamilyen mondvacsinált betegséget kreál a fogyáshoz.
Kívánok szép napot Mindenkinek!
Gyors válasz és már itt sem vagyok.
Nem akarok megsérteni senkit ,de nekem a nagy babák olyan "elefántok"esetlenek.A kicsik annál fürgébbek,és sokkal ügyesebbek.
Puszi mindenkinek,ha tudok jövök még.
Köszönöm a születésnapi jókívánságokat! :)
(Ezt az előbb is elküldtem, de lehet, hogy valamit rosszul csináltam, mert nem látom. Na, majd most!)
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!