Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Szia mindenkinek! Elbújt a nap...:((
Szia Mamóca!
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Nagyon rosszul aludtunk. Állandóan fent voltunk. Most egy kicsit nyűgös vagyok. De, ha az időjárás ilyen marad, lehet a kedvem is megjön.
Szép napot mindenkinek!
Hello Marcsi!
Orulok,h nem lett semmi komoly baj!Furcsa amit csinal a kutyad.Nem lehet,h valami vitamin-hianya van?Bar ez csak egy gondolat...
(Nekunk a jutalom falat a vitamin.Direk tanitas celjara keszult.Kellemest a hasznossal! :))Mi azt szoktuk adni.)Az en kutyum seta kozben soha!! nem vegzi el a dolgat de meg nem is pisil sehova!Csak a kertet szegyeniti. :D
Szilvike!
Tejet pont nem szabad neki ennie. Nekem azt mondták, hogy tejtermékeket meg ne próbáljunk adni neki. Persze a sajtot szereti és néha szokott is kapni.
Egyébként április 12-én lesz 8 hónapos a kis drága. Már jobban van, örülünk neki!
Nektek is szép estét és jó éjszakát kívánok!
Szia Anita!
Úgy tűnik, hogy nagyobb volt az ijjedelem, mint a baj. Már nem a foga miatt van baja, hanem szerintünk valamit evett anyósomnál a kertben. Mert imádja a macska kakát! A kutyákét nem, azt csak megszagolja és továbbmegy, de a macska kaka az finom neki. Lehet, hogy talált a kertben. Mert hétfőn voltunk kint anyósomnál füvet nyírni, Picúr meg ott póráz nélkül szaladgálhatott a kertben, mert be van kerítve. Persze a virágokra is rá-ráment, de hát annyi! Meg mindent lepisilt, tudjátok, hogy fiú a Picúr és mindent megjelöl. Felemeli a lábát és úgy pisil, olyan drága!
Most este már evett, sőt becserkésztük neki a csirkehúsos kajájába a gyógyszert is, amit a doki felírt neki. Az a jó, amikor jó a hangulata és szaladgál a lakásban (a szomszédok nagy örömére).
Sajnos délután esett az eső, de azért a férjem levitte, csupa sárosan, vizesen jöttek fel. Jól áttörölgettem és amit csak tudtam lemostam rajta, majd nem, hogy megfürdettem. Mi is elvisszük még áprilisban a kutyakozmetikushoz, mert utána olyan szép és tényleg jó illata van. Nekünk is érdekünk, hogy szép legyen, hiszen felugrik az ágyra is.
Szép estét és jó éjszakát Nektek!
Koszi Vera! Csoda szep!;)
Hogy van a kis tunderked?
Hello Marcsi!
Az en kutyam se eszik normalisan.Csak csipeget.Regebben en is adtam neki maradekot es kutyakekszet is.De az nem volt jo...
Mostmar csak kekszet eszik.Nem boldog mikor erzi a finom illatokat a levegobe dehat ez van. :)
Jobbulast Picurnak!
Kedves Tyka es Marcsi!
Koszonom nektek a kepeket!Gyonyoruek!
Hellosztok!
Ujra itt vagyok.:) Sok dolgom volt,van az utobbi idoben...
A hotelba rengeteg ujitasok vannak,kozbe hetvegekre ki kell nyitnunk...
Aposomek is ma este erkeznek.Oket is a legjobb korulmenyek kozott szeretnem varni,ugyhogy amit csak tudok kiteszek magamert.(Csak az a helyzet,hogy mar faradt vagyok.....hosszu lesz ez a 2 es fel het....)
Draga Maruszja!
Mi a baja a kutyusodnak?
Az en kutyam ma volt kozmetikusnal. :) Gyonyoru lett!!Hofeher es a szore...hmmm...
Rengeteg szor kijott a bundajabol.Marekszamra fesulte ki a no belole.Pedig en is mindennap atfesulom.Az illata is csodas!(Mostmar majdnem,hogy "sajnalom" kiengedni a kertbe.) :D
En is szeretem az allatokat.Ha rajtam mulna lenne meg nyulam,horcsogom,halaim es meg egy kutyam... :D (Persze ahoz Magyar o-n kellene laknunk.)
"A ferjemet az oruletbe kergetem az allatmaniammal!"
Jo sokat irtam!Be lett potolva az elmaradas reszemrol.
Mindenkinek szep napot!
Szia Szilvike!
Örülök neki, hogy Téged is hallunk. Biztos aranyos nagyon a tengeri malacotok. A húgomnak is volt, de sajnos meghalt Lajosnak hívta. Voltak kicsik is, de azokat meg mindig eladta egy kereskedésnek. Meg is siratták, amikor kihaltak. Most nekik is kutyájuk van, akit Fantának hívnak. A mi kutyusunkal valami baj van, mert nem akar enni. Ma volt a férjem az állatorvosnál és adott valamilyen tablettát, hogy a kajájába tegyük be, de még reggel óta nem evett semmit. Már főztem kamillateát is, hogy azt igya, hátha a gyomrával van valami baj. Az igaz, hogy nálunk mindent eszik szinte, amit főzök magunknak, mindent megkóstol. Lehet, hogy mi rontottuk el a kicsi gyomrát. Ma diétázik. Remélem rendbe jön, de a kedve jó azért.
Szép napot Neked is sok puszi!
Szebb Napot Mindenkinek.
Olvastalak Titeket,és Én sem akarok lemaradni a kis lakoval aki színesiti napjaink.Ő egy Rozetta tengeri malac 3 színű ,és valami csuda fej ,ugy került hozzán ,hogy nekünk volt egy ugyan ilyen lány csak vörös ,nagyon szerettük ,de meghalt.Ezt a kis malackát Wanda osztálytársa ki akarta engedni a mezőre mert megunta ,de mi nem engedtük .Mikor idekerült ,rosszul lett mikor kivittük a levegőre ,mert Ő sosem volt kint csak a kazánházban lakott.Nem ismerte a zöld dolgokat csak a kukoricát ,sosem kapott inni ,itt iszik mert megtanulta ,hogyan kell inni.Teljesen uj személyisége lett,valami tündér ,de eltelt egy év mire megtanulta a dolgokat.Szóval a lényeg nagyon hálás kis joszágok tudnak lenni.
Remélem mindenki jól van .?
Valaki valamilyen jó süti receptet nem tud????
Puszi.
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok! Nálunk is valami nincs rendben a kutyussal. A férjem beszélt az állatorvossal, úgy tűnik nincs nagyobb baj vele.
Ladykém! Milyen kisegered van?
Ma nincs igazán szép idő, de azért nincs hideg.
Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt. Képzeljétek, éjszaka elszabadult a kisegerem, a kis okos (azért rém büszke vagyok rá:D) két színes wcpapírgurigára feltornázta magát és kilógott a lakosztályából. Fél három és öt között hallgattam, hogy mit fúr-farag, de nem tudtam eldönteni hogy honna jön a zaj, ezért visszafeküdtem, hogy majd reggel megkeresem a szökevényt, persze fél hatkor lerúgtam magamról a takarót és csak nekiálltam grabancon ragadni a cseppentyűt.
Az ágyneműtartóban pislákolt a kis drága, szétrágott pár jegyzetet, az Angyalbőrben című könyvbe is beleolvasgatott, és még méltatlankodva visszacincogott, amikor visszatettem a (amúgy friss, illatos) forgácspárnájára.
Nem aludtam semmit, úgy fáj a fejem, mindjárt megyek kávézni, csak anyu hívását még megvárom. Otthon beteg az egyik kiscicánk és tegnap este állatorvost hívott hozzá (orosházáról jött ki a muki..), úgyhogy ma tudom meg mi lett a diagnózis.
Majd még benézek délután, puszi!
Jó, rendben...
Sziasztok!
Nincs most igazán témám, de hátha jön majd jobb periódus.
Sziasztok mindenki!
Ladykém holnapra már felénk is esőt mond a meteorológia. A hőmérséklet is csökkeni fog. Pedig már úgy örültem, hogy végre itt az igazi tavasz! De nagyon csalóka ez még. Hiába áprilisról azt szokták mondani, hogy nagyon szeszélyes. Úgy látszik, hogy ez be is jön.
Azért a hangulatod ne legyen lehangolt, hiszen szép az élet! Mondom én!
A frufrut döntsd el, szerintem kell. Nekem mindig volt világéletemben. Mondjuk csak annak áll jól, ha nincs, akinek szép a homloka. Az enyém meg soha nem volt az. Így legalább eltakarom hajjal.
Anita! Még ma nem voltál? Biztos el vagy foglalva. Tykával mi is "csak" beköszönők vagyunk mostanában. Józsi meg még az sem. Nagyon langyulunk fiatalok!
Mindenkinek szép estét kívánok!
Szia!
Üdvözöllek a topikon! Nagyon örülök, hogy jöttél, mert a másik fiúnk Józsi hanyagol minket! Igaz mi is sokszor már csak beköszönők lettünk, de azért igyekszünk egymást tájékoztatni nagyjából dolgainkról.
Remélem, hogy máskor is bekukkantasz. Néztem az adatlapod, gratulálok a családodhoz!
Szép estét kívánok Nektek!
Holnaptól itt esik az eső, a napot is csak két perc erejéig láttam.. elég rossz a kedvem, már előre is :)
Én a hajamat úgy csináltam meg legutóbb, hogy újságpapírra feltekertem éjszakára, reggel olyan gyönyörű bari frizurám lett, és még mindig szép loknis vasárnap óta (ma persze a hűvös szeles idő rendezett rajta). Frufrun gondolkodom. Hogy azt kellene vágatni. Így tavaszi bizsergés gyanánt :)
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!