Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

2008. ápr. 1. 07:50

Üdvözlök Mindenkit!

Szép napsütéses ídőt kívánok.

2008. ápr. 1. 07:29

Jó reggelt kívánok mindenkinek!

Most délelőtt nem vagyok, mert megyek a fodrászhoz.

Szép napot mindenkinek! Nem süt a napocska? Hová lett? Remélem megérkezik!!!

2008. márc. 31. 22:18
Jó éjt, mindenki!
2008. márc. 31. 21:34
Jó éjszakát szép álmokat.
2008. márc. 31. 18:47

Kedves Marcsi es Tyka!

Koszonom nektek a szep kepeke!

Szep estet!

2008. márc. 31. 11:14

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Nagyon szépen süt kint a nap. Voltam lent vásárolni a kínaiba. Vettem magamnak egy farmert, egy szoknyát és 3 pólót. Úgy örülök neki. A régi farmerom leesik rólam, hála! Amit vettem az meg olyan hosszú, hogy le kell belőle vágatni. Ma délután úgy is megyünk füvet nyírni anyósomhoz és szemben vele van egy srác, aki szabó és le fogja nekem vágni meg felvarrni. A szoknya meg olyan hosszabb fajta, de ez most a divat. Muszáj volt vásárolnom, mert nincs mit felvennem. Minden leesik rólam. Kimostam a kosztümjeimet is, majd azokat is fel kell próbálnom, hogy hogyan állnak.

Mindenkinek szép napot!

Ladykém! Valamikor én is nagy cigis voltam. 1983 óta azonban nem gyújtottam rá, és jobban érzem magam. Az igaz, hogy elveszi az étvágyat, de amúgy meg káros. A férjem is cigizik, napi egy dobozzal. Ő már soha nem is tud róla lemondani.

Minden jót kívánok mindenkinek!

959. xxLady (válaszként erre: 958. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 31. 09:48

Két évig nem gyújtottam rá.. igen, stressz, hát nem a legjobb levezetési módszer, de most még gondolkodni se tudok ilyesmin. Úgy néz ki, sosem lesz meg a diplomám.. Elvesztegettem itt pár évet. Na sebaj, nem fogok elveszni azért.. (gondolom).

Ja amúgy a cigarettáról még annyit, hogy sosem kóstoltam a mentolos típusúakat, és most rájöttem, hogy nagyon-nagyon finom és elveszi az éhségérzetet is. Ennyi haszna van:). Fogytam vagy négy kilót.

958. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 955. - XxLady)
2008. márc. 31. 09:42
Lady, meddig nem szívtad? És miért szoktál vissza? Stressz?
2008. márc. 31. 09:42

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Tyka, Marcsi! Köszönöm a képeket, a tegnap estit is még csak most másoltam be. Most keveredtem a géphez. Tegnap nagyon sokat sétáltunk, utána meg nagyon elrepült az idő. Ma meg csak most kerültem ide. Majd próbálom viszonozni! Pussz

2008. márc. 31. 07:03

Jó reggelt szép napot mindenkinek!

Ma csak délután leszek, sok a dolgom.

955. xxLady
2008. márc. 30. 13:34

Százágra süt a napocska, szoknyában és egy tunikában sétálgattam, így is melegem van!

Egy kicsit szédülök, sajnos visszaszoktam a dohányzásra, és ez msot megviseli a szervezetem. De persze nem annyira, hogy ne gyújtsak rá :).

Kellemes délutáni sziesztát mindenkinek!

2008. márc. 30. 13:18

Drága Tyka!

Unokázol? Nagyon eltűntél!

2008. márc. 30. 13:15

Sziasztok!

Puszi mindenkinek ezen a szép napon! Én is próbáltam reggel hoxázni, de nem jött össze. Most értem be a konyhából. Délután egy nagyot sétálunk, remélem Luca is élvezni fogja, nem csak én.

Anita, nálatok még mindig eső és sötét van?

2008. márc. 30. 09:57

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot, ragyogóan süt kint a nap, jó az idő.

Végre van Hoxa is, mert nem volt egész éjjel, most nem régóta lett. Puszi mindenkinek!

2008. márc. 29. 22:00
elgondolkodtat-bocs :)
950. Anita123 (válaszként erre: 949. - 9bbb5bd983)
2008. márc. 29. 21:57

Hmmm...Tenyleg!

Koszi,hogy szoltal!

Neha "tortennek" furcsa dolgok...

Tegnap este azt almodtam,hogy otthon voltunk nyaralni es Anyukamek disznotort terveznek par nappal az indulasunk elott.Azert,hogy hozzunk vissza magunkkal kolbit(igazi hazait).(Lehet butan hangzik de csak egy alom volt.)

Az az erdekes,nemreg telefonalt Anyukam es mondta,hogy Aposommal (aki 4 nap mulva jon)kuld kolbasz es tepertot!Ugyanis ma disznotoroztak!!!!

Le voltam rokonyodve... Nem is beszeltem mar regen Anyaval es akkor se volt szo disznotorrol.

Elgondolkotat...

Szep estet mindenkinek!

2008. márc. 29. 20:51
Jó éjszakát mindenkinek. Ne felejtsétek az óraállítást!
2008. márc. 29. 16:35

Most ertem haza a kutyasetaltatasbol nagyon atfaztam. :(

Zuhogy az eso,teljesen ataztam.Reggel pedig a napsutes ebresztett fel.Azt hittem vegre ma szep idonk lesz!Kijarna mar egy kis napos ido hisz napok ota csak esik az eso es "sotet" van.

2008. márc. 29. 12:01

Hellosztok!

Szep napot mindenkinek!

2008. márc. 29. 07:52

Sziasztok! Jó reggelt kívánok mindenkinek!

Végre ma is süt a nap és igazán kellemes idő elé nézünk, remélem!

Nojjémi én is üdvözöllek, már valamelyik topikon felfedeztelek.

Szilvike én is jó munkát kívánok Nektek, most nagyon jó az idő az építkezéshez. Biztos szép lesz!

A Center nekem is megfelelő lenne, de bárhová hajlandó vagyok elmenni, hogy találkozhassam Veletek! Tykával is itt találkoztam. De most úgy kellene, hogy valahová beüljünk.

Lédykém egészségedre a tepertőt. Egy kicsit irigyellek érte, mert én imádom a tepertőt és a jó hurkát. Jobban, mint a kolbászt. Csak sajnos a családban senki nem vág disznót, így aztán ha ilyesmit akarok enni, akkor a bolti marad.

Azért az ilyen "csajos" estéknek is megvan a maga hangulata. Néha jó férfiak, fiúk nélkül lenni! (Jó lenne néha!) Én egyedül is szeretek néha lenni, de különben társaslény vagyok.

A találkozóról még majd egyeztetünk, hiszen nem sietjük el, meg úgy kellene, hogy mindenki ráérjen.

Szép szombati napot kívánok mindenkinek!

2008. márc. 29. 07:48

Jó reggelt mindenkinek!

Marcsi, jól sikerült a szép álmokat-kívánság, Luca még mindig alszik.

Én nagyon szeretném azt a találkozót, és igen, Lucát is vinném. Persze ha találunk megfelelő időpontot. nagyon ragaszkodom a napirendjéhez, olyan jól kialakult. De nem szeretném, ha hozzám igazodnánk. Mások dolgoznak.

Jók legyetek!

2008. márc. 29. 05:14

Jó reggelt szép napot mindemkinek, kellemes hétvégét.

Nálunk úgy néz ki végre igazi tavasz lesz.

Ladykém biztos fincsi vokt a tepertő.

Üdvözöllek Nojjémi.

Szilvike jó munkát nektek a terasz épitéshez.

A találkozó nagyon jó volna és itt Csabán meg is oldható lenne a Centerbe, mi már Marcsikával ismerjük egymást személyesen is , szerintem Verácskával láttuk már sokszor egymást.

943. xxLady
2008. márc. 28. 23:03

Lányok és JÓzsi, én most tepertőt zabálok, csak natúr.. és közben filmet nézek :D. Ez egy ilyen szingli csajozós este, kár hogy nem vagytok itt!

jó éjt mindenkinek!

2008. márc. 28. 21:13

Szép jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Marcsika! Luca köszöni a képet! Puszi

941. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 939. - Nojjémi)
2008. márc. 28. 21:07

Szia, üdv.!

Én békéscsabai vagyok. De itt a helyed, ha te kunágotai vagy!

940. szilvi0410 (válaszként erre: 939. - Nojjémi)
2008. márc. 28. 20:24

Üdv Nojjémi!

Én személy szerint Csorvásról.

2008. márc. 28. 20:16
Kunágotáról valaki?
938. szilvi0410 (válaszként erre: 937. - Maruszja)
2008. márc. 28. 20:12

Szia Marika!

Én is mindenkinek szép hétvégét kívánok.Nem tudom leszek -e a napokban, mert teraszt építünk.

Jó pihenést ,napsütéses ídőt .

937. Maruszja (válaszként erre: 936. - Szilvi0410)
2008. márc. 28. 18:28

Szia Szilvike!

Noná, hogy Te is ott lennél a találkozón!!!

Jó hétvégét kívánok!

2008. márc. 28. 14:26

Szép napot Mindenkinek!

Én nagyon szívesen benne lennék egy találkozóban.

Szervezzétek ,mostmár remélhetőleg itt a tavasz és bárhol lehetne találkozót szervezni.

Anita gyere Te is ,egy ugrás és itt is vagy./tudom könnyü ezt mondani/

Szívesen megismerném a pici Lucát is,ugye Vera akkor Ő is jönne????

Ma képzeljétek remekelek,elhasználom az összes húsvéti maradékot.A tojásból tárkonyos ragu leves,hozzá a megmaradt kalácsból máglyarakás.Nincs tovább húsvét ,annyira elszámoltam magam az ennivalóval.

Legyen Mindenki jó.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook