Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Köszönöm Vera a segítséget.
A sok infó is klassz ,csak az a baj ,hogy már annyira sokfelé jártunk az országban ,hogy nem is igazán tudom mi lenne a jó.Igen Szilvásvárad is gyönyörű,te minden évben elmegyünk mi is ,a Balaton legalább 5 évben volt a célpont.Most valami másra vágyom.
Románi szóba sem jöhet,tudom nagyon szép helyek vannak ,de nem bírom őket elviselni,sokat jártunk ki és nagyon piszkosak.Azon a részen lehet mások ,DEEEEEEEEE.
Egyáltalán nem haragszom, de azért rosszul esett egy kicsit, hogy így bánsz velem. Egyébként tényleg nem ismersz, ha úgy gondolod, hogy sértődékeny vagyok, mert engem csak késsel lehet megsérteni.
Egyébként, hogy lásd, hogy tényleg nem haragszom: puszikállak!
Jaj! Nehogy megharagudj! Csak vicceltem! Élcelődtem! Nem volt bennem rossz szándék!
(Tényleg sajnálom, ha esetleg messzire mentem!)
Azt akartam írni, hogy utálom magam, hogy látják az alakomat. Csak nagyon gyorsan írtam és ezért hibáztam.
Nudista strandon még nem voltam, de azt hiszem nem is leszek.
Egyáltalán nem vagyok úrihölgy, ha ilyet írsz rólam, akkor ez is azt bizonyítja, hogy nem ismersz. Én soha nem játszottam meg magam és úrihölgynek pedig abszolút nem vagyok nevezhető, hiszen egyszerű, hétköznapi csaj vagyok.
Én már voltam Romániában, talán kétszer. Egyébként tényleg nem vágyom oda annyira.
Most egy kicsit haragszom Rád, mert megpróbálsz cikizni, de nem sikerül tudd meg!
További szép napot!
Az meg, hogy megszólítom a lányokat az vagy azt jelenti, hogy írtunk egymásnak privit, ezért a másik nap tud róla, hogy mit, vagy pedig azt, hogy nagyon szívhez szólóan akarom felé közölni. De írtam Neked is már sokszor úgy, hogy megszólítottalak. Ha ezt zokon veszed bocsi érte, legközelebb nem teszem!
:D
"mert nem utálom magam, hogy látják az alakomat"
Na most igen vagy nem? :DDD
Így hogy mész nudista strandra? Én már voltam kétszer az algyői hídnál kb 23 évvel ezelőtt. Persze hívni akartam nőismerősöket is, de nem jöttek velem. :(
Te nem akarsz Romániába menni? Miért nem?
Nagyon úrihölgy vagy, hogy mindenkit végigszólítasz!
Amit én írok az is szól mindenkinek, nem csak annak akire az előzmény mutat. Ezt így értékeljétek! :)
No sziasztok!
Már régen fent vagyok persze, de csak most jöttem ide, hogy írjak egy pár sort.
Én is észrevettem, hogy Tyka mindig olyan korán felkel. Én általában 7 óra felé szoktam. Utána kávézunk, majd kutyalevitel, és csak utána szoktam megnézni a gépet. Néha a dominóba korábban benézek. Van, hogy éjjel amikor a kutya felébred és észreveszem, akkor átjövök és bekapcsolom, hogy hátha van éppen dominó. De ritkán szokott ez előfordulni.
Én nyaralásra a hegyes vidékeket szeretem főleg. Persze a Balatont is imádom. Mi minden évben el szoktunk menni Szilvásváradra, mert az a kedvenc helyünk és imádunk barangolni az erdőben. A lányunk is nagyon szerette ezt a környéket és ilyenkor mindig pisztrángot ettek a férjemmel. Én nem, mert nem szeretem a halat.
A Balatont is nagyon szeretem. Már többször voltunk és több helyen, persze régebben. A vizes helyeket azért nem szeretem, mert nem utálom magam, hogy látják az alakomat. Persze most, hogy fogytam, hát még most sem szívesen vetkőzök le.
Józsi! A fölöttünk lakóék is állandóan Romániában barangolnak a hegyekben. Nagyon szeretik, nagyon sok helyen voltak már. Én még nem jártam arra soha, de ahogy gondolom nem is fogok.
Szépen süt a nap, de nincs valami meleg. Amúgy minden okké. Mindjárt megyek főzni. Én ma rizibizit eszek, mert keményítő napom van. A férjem is azt kap, de ő husival. Meg gyorsan csinálok valamilyen levest is, mert már napok óta nem volt és hiányzik.
Verácska! Sajnálom, de ma reggel nagyon sokat bénáztam. Nekem sem akart semmi megnyilni. Néha van olyan, amit nem enged egy istennek sem.
Képzeljétek tegnap este sokáig fent voltam, mert volt egy csajszi, aki írt nekem, hogy hogyan kell ezt, meg azt csinálni. Most nyitott naplót és tetszenek neki a képek és én "UGYEBÁR MÁR TUDTAM TYKA JÓVOLTÁBÓL" átadtam neki a tapasztaltakat. Meg, hogy honnan tud levenni képeket, stb., stb.
Még este 11 óra után is írogatott nekem, de írtam neki, hogy bocsi, de már kikapcsolom a gépet.
Verácska! Akkor elolvastad, amit késő este írtam. Ez a helyzet nálunk is.
Tegnap jó volt benézni a volt munkahelyemre. A volt főnököm egy tündéri kis hapi és nagyon örült nekem. Most van nekik is pici babájuk, olyan kis édes.
No most már megyek főzni, puszi mindenkinek!
Szilvikém Téged meg sem szólítottalak. Persze Neked is sok puszika!
' reggelt kívánok! :)
Anyáron mi is Sopron környékére szeretnénk menni kb két hétre. Még semmi nincs ez ügyben elintézve, most apósom sugárkezelése a téma, majd az ezt 6 hét múlva követő vizsgálat után okosabbak leszünk.
Csak vizes hely jöhet számításba? Mert ami a hegyeket illeti, a Mátrán és a Bükkön kívül szép még a Zemplén is, és a Börzsöny is. Azért írom ezeket, mert már jártam errefelé. Füzér volt az első nyaralóhelyünk Sátoraljaújhely fölött.
Románia nem lehet?
Még mi sem fedeztük fel igazán az Erdélyi szigethegységet, ahol szintén nagyon szép helyek vannak. Ami enfgem illet, szivesen el lennék pár napot a Fogarasi hegyekben is (2000 m fölött), de ott egyelőre csak autóval keltem át a hágón. Nagyon szép!
Fórumok- Új téma... vagy
Tudásbázis- Új kérdés
Nekem lenne egy problémám :Hogyan kell kíirni a Fórumra ,????????hogy valami szép nyaraló helyet keresek az országban.
Ha tudtok valami szép és jo helyet írjatok Ti is.Nagyon dilemában vagyunk ,hogy merre kéne menni .A Balatonra már nem akarunk menni.A Fertő tó van kilátásban,de semmit nem tudok róla.
Szép reggelt mindenkinek!
Tyka, te mindig ilyen korán ébredsz? Én nem tudnék felkelni. Persze Luca miatt igen, de nem volnék képes Hoxázni. Lusta vagyok. Meg inkább éjjeli bagyoly. Tegnap megvártam a dominót, és már le is feküdtem. Bocsi, Marcsi, csak most vettem észre az esti üzenetet!
Sziasztok!
Bocsi, nem gondoltam, hogy beteg vagy.
Tényleg furi volt, hogy az országban szinte mindenhol eső, köd, borulás volt, itt meg egész nap tartotta magát a jó idő. Jó lenne, ha ma sem esne.
Jo reggelt!
Csajszik nem vagyok beteg,csak Én Kiskunfélegyházáról írtam tegnap és ott du -tól esett az eső és nagyon erős szél fújt.Nem vettem figyelembe a km távolságot.De most és itt szép ídőre van kilátás.
Sziasztok!
Aranyosak vagytok, értelek benneteket.Szivesen hoznám az asszonyt is, de egyenesen fóbiája van a találkozóktól. Ne haragudjatok!
Szép álmokat mindenkinek!
Ha már eddig fent vagyok megvárom a dominórát, aztán leteszem magam. Pusz
Sziasztok!
Hát majd Józsiék eldöntik, hogy jönnek, vagy sem. Én is szeretném, ha jönne, hiszen Ő is a mi kis csapatunkba tartozik.
Tényleg jó idő volt ma Csabán, csak állatira fújt a szél. Ma én is kimozdultam itthonról, mert voltam a kórházban vizsgálaton. No nincs semmi bajom, csak berendeltek mammográfiára. 2 éve voltam, így már megint esedékes volt. Jót sétáltam, hazafelé a hivatalon keresztül jöttem és beugrottam a volt munkahelyemre. Még éppen elkaptam őket, mert már 5 óra volt és készülődtek hazafelé. Örültem nekem és megdicsértek, hogy mennyit fogytam, ami persze nagyon jól esett. Én nem látom magamon ezt a nagy változást, de hát a mérleg mégis csak ezt mutatja. De még mindig szeretnék fogyni.
Szép estét mindenkinek!
Milyen rossz időben??? Csabán egész nap 1000 ágra sütött a nap, sétáltunk Lucával, picit fújt a szél, de meleg volt!
Józsi, én veled is szeretnék találkozni!!! Ha össze tudjuk úgy hozni, én sem eghyedül megyek!:)))
Szia Józsi!
Az Én részemről is természetes volt ,hogy Te is szerepelsz a listán ,és Én ugy gondolom itt nincs kikötve ,hogy csak egyedül lehet menni,természetes ,hogy a nejed is hozzd ha jönni akar,ez egy beszélgetés ahol bárkinek helye van aki megakarja ismerni a másikat.Szerintem mások is így gondolják.Te pedig tégy ugy ahogyan jonak látod.De jo lenne ha mindenki eljönne.
remélem mindenki jol van ebben a rossz ídőben??????Mindenkinek szép estét!!!!!!
Szia!
Természetesen a mindenkiben Te is benne vagy. Amúgy meg ez a találkozó nem női-férfi találkozó, hanem egy kis csapat találkozója. Arról nem tehetünk, hogy egyedül Te vagy csak fiú közöttünk. Egyébként természetesen megértjük, ha nem tudsz eljönni, de ugyanakkor nagyon sajnáljuk, gondolom ezzel mindenki így gondolkodik. Azt meg, hogy amikor átugrasz Csabára és 5 percre feltelefonálsz, hogy ugorjunk már le, mert éppen itt vagy, no számomra ez lenne a fura. Vagy van egy olyan javaslatom, hogy hozdd az asszonyt is, én szívesen találkozom Vele is.
De, ahogy Te gondolod Józsi, ne hogy ebből probléma legyen, mert azt nem szeretnénk.
Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!
Nekem is jó az időpont. Puszi mindenkinek és szép napot!
Kedves Marcsi!
Jobbulast!
Mindenkinek szep estet!
Szia Vera!
akkor mostmár várjuk a többiek válaszát.
Puszi!
Szerintem nekem jó, én GYED-en vagyok, ráérek. Aki dolgozik, az dönt! Kár, hogy Anitát nem láthatjuk!
Szép estét!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!