Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Marcsikám álltalába 4-6 óra közt kellek, mikor dolgoztam minig 3-4 között kelltem.
Jó reggelt mindenkinek!
Tykám Téged soha nem lehet megelőzni! Nagyon korán kelő vagy.
Szép napot mindenkinek!
Bizony, bizony!
Szép álmokat kívánok Mindenkinek!
Valamikor én is dolgoztam olyan helyen, ahol blokkolóóra volt. Persze ez régen volt még fiatal koromban. Az ilyen helyeken azért komolyabban veszik a munkaidő betartását, mint ahol nincs és szabadon ki- bejárkálnak a dolgozók. Amit lehetett, azt munkaidőben oldottunk meg. Igaz, hogy voltak túlórák, mert néha bent kellett maradni, de ezeket le lehetett csúsztatni amikor összejött már egy-egy nap. Ez általában jól jött. Minusz órában soha nem voltunk. A jelenléti ív vezetését is csak az utóbbi időben vezették be, addig az sem volt.
Abban igazad van Józsi, hogy az elvégzett munkát kellene inkább számonkérni és nem azt, hogy ledolgozta-e a napi 8 órát. Lehet, hogy valaki 6 órában is nagyon jó munkát végzett, és az is lehet, hogy más valaki 10 órában sem csinált eredményt.
Számítógépe minden munkatársnak volt és azt soha senki nem tudta ellenőrizni, hogy dolgozik-e rajta, vagy csak valamit olvas, néz, kártyázik. Mondjuk a kártyázás ciki, mert ha valaki belépett a szobába az egyből látszott, hogy zsugázik. De, ha valamit csak nézeget az lehet, hogy a munkájához szükséges. Én bent soha nem kártyáztam. Az internetet viszont nézegettem és ha valami érdekelt kinyomtattam. De később ezt sem, mert itthon mindent meg tudtam oldani.
No, szép estét és jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Találkozunk holnap! Már mint itt, a számítógépen keresztül.
A lazaság nálam most abból adódik, hogy munka közben netezek is és azzal nagyon megy ám az idő. Tetű ez a gép. Amúgy szeretek kényelmesen, de folyamatosan dolgozni, jó túl lenni valamin. Csak ezt nem sürgős a főnökkel közölni. :) Ha nincs munkám (bár tudok magamnak is kreálni) akkor is tudom azt a látszatot kelteni mintha dolgoznék.
Túlszaladtam a munkaidőn, lehet hazamenni.
Szia Verácska!
Gratulálok a nagylányodhoz! Olyan kis édesek 3 hónapos korban. Sajnos a doktornők ilyenek. Nekik egy gyerek a sok közül, de Neked ő a világon a legfontosabb, az egyetlen! Nem kell azért haragudja rá, mert ő ezt rutinból csinálta így.
Az a lényeg, hogy túl vagytok rajta.
Ne is vidd túlzásba, szép lassan, a munka megvár, nem csinálja meg helyetted senki. Mondom én, amikor dolgoztam én is igyekeztem vele, hogy mielőbb befejezem az adott dolgot. Csak az a baj ilyenkor, hogy látják, hogy kész vagy és akkor gyorsan a nyakadba sóznak még. Aki meg eldolgozgat rajta szép lassan, az nem kap új feladatot. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Mindezek mellett igyekvő, jó dolgozó voltam.
Meg segítettem!
Eldolgozgatok még. Úgy lazán. Óvatosan.
Köszönöm. Már kész is vagyok. Nem volt sok.
További jó munkát!
Szép napot !
Gyorsan ide kukk ,és már megyek is mert a Főnők leharapja a fejem,.Rwemélem jol vagytok ?????
Puszi :Szilvi
:)
Az a kutya tudja mi a jó!
Mondjuk gYULAI KOLBÁSZ SEM OLYAN JÓ, MINT GYEREKKOROMBAN, DE AZÉRT ÉN MÉG MINDÍG SZERETEM.
(Bocs a Caps Lockért!) A lányaim is. Nem hízelgésképpen mondom, de a Csabait is szeretjük. A gyulai Csabait és a Csabai Csabait is. :D tudtátok, hogy a Gyulai kolbászba kristálycukrot tesznek, hogy szép legyen a vágásfelület? Meglepődtem amikor hallottam!
Gondolatban segítek mosogatni! :D
Fátylat rá! Én már el is felejtettem az egészet és remélem, hogy mindenki így van ezzel. Nem is volt ez olyan nagy dolog, lehet hogy csak én fújtam fel! Bocsi érte, nem szoktam ilyen lenni.
Amúgy ma délelőtt alíg voltunk itthon. Kimentünk a temetőkbe. Ma 5 éve, hogy apósom meghalt és kint voltunk nála a sírnál, anyósomat is kivittük. És miután anyósom udvara tele van tulipánokkal, így aztán kimentünk Andikához is vittünk oda is tulipánt. Minden évben Andrea nap környékén szokott virágozni, hát most az idén egy kicsit már előbb is virágzik, hiszen csak a jövő héten pénteken lesz Andi nap.
Persze Picúrt is vittük mindenhová. Olyan sárosan jött haza. Megmostuk a lábát és szinte azóta alszik, még enni sem evett (nem ebédelt). De lassan már rászokik arra, hogy naponta csak kétszer eszik. Persze mindennap többször nasizik egy kicsit, mert szinte mindent megkóstol, amit mi eszünk. Imádja a babánt, a mandarint és az almát is. A sajtot szereti nagyon és a GYULAI KOLBÁSZT. Nos, ez utóbbi a kedvence. Néha át is szoktuk vágni, mert amit nem akar megenni (kutyakaja) abba egy kis gyulaival feldobjuk neki és máris megeszi. De van, hogy kiválogatja. A férjem szerint nagyon fifikás, most nem jut eszembe a másik jobb szó.
Most elmentek a "fiúk" aludni, én meg végre jöhettem a géphez. De nem sokáig, mert mosogatnom kell. Mióta itthon vagyok úgy elmegy egy nap, hogy hipp-hopp és már este van megint.
Szép napot mindenkinek!
Visszaolvasva félreérthető a szöveg. Ugyanis a Maruszja ügy miatt szégyelltem megam, a szórakozottságom ezért volt erőteljesebb mint máskor.
(Nem megijedni! :DD)
Jó napot kívánok! :)
Most már emelt fővel írok, bízom abban, hogy hisztek nekem! :D Hogy mennyire szégyelltem magam tegnap! Emlékműavatás volt a dobozi hídnál a Fehér-,Kettős-Kőrös kiásásának 150. évfordulója alkalmából a dobozi hídnál, kollégákat kellett kivinnem, és egyet itthon felejtettem. Hölgy az ilető, szeretem. (Barátilag.) Szerencsére ki tudott másik járművel jönni, de kaptam tőle ejnye-ejnyét! Megfogadtam, hogy lesni fogom, és minden kívánságát teljesítem. Azt mondta, nagyon kell, hogy igyekezzem!
(Azért ne essetek kétségbe, megmaradok! :D)
Írjatok sokat, hogy ez a hsz eltűnjön, nehogy valamelyik főnököm észrevegye! Mert ha a főnök hoxázhat, még nem biztos, hogy a beosztott is megteheti. (Ő a Jupiter, én meg a kisökör.)
Ez volt az óránkénti tíz perc szünetem. :D
Szép reggelt!
Hát igen, tényleg nem látszik a szövegen, ha valaki viccel. Mint például én is. Persze, hogy tudom, hogy józsi csak humorizált! És azt is értettem, hogy Marcsi ezt nem vette rossz néven!! Nagy nevetés! :DDDDDDDDD
Puszi mindenkinek!
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Szép napot, a dolgozóknak jó munkát kívánok! Az otthonlévőknek jó otthoni ténykedést!
Előfordul az is, hogy harapós kedvemben vagyok, de esküszöm, hogy vickelődni akartam. Csak ez a nyomtatott szövegben nem látszik. Szerencsére Marcsika megnyugtatott, remélem hisz nekem.
Amikor pályakezdő voltam 1976-ban akkor kellett egy kis idő mire beilleszkedtem a kollektívába, mert nem értették a poénjaimat, ami jól működött a barátaim körében. Csodálkoztam. De késöbb már összecsiszolódtunk. Az első munkahelyem társasága a világ legjobb bandája volt! Fiúk, lányok vegyesen. Amikor ledolgoztuk a napot (nem erőltettük meg magunkat!) sokszor este is összejöttünk szórakozni!
Kedves Verácska!
Ne bántsd Józsit, én elhiszem neki, hogy igazából nem akart engem bántani, csak hát így jött ki. Nem rossz ember ő, és én nem is haragszom rá egy picit sem. Hátha mégis összejön a találkozó és akkor személyesen egészen más lesz a benyomása rólam.
Egyébként köszönöm Neked, hogy megpróbáltál megvédeni, de nem kell, mert ez csak játék volt részéről, hogy engem úrinőnek titulált. Lehet, hogy más nő örülne ennek, de én nem, mert egyáltalán nem vagyok és soha nem voltam úrinő. Egyszerű, átlag vagyok, kis szürke.
Igen, lehet hogy azokra gondolsz, akik a mi házunkban laknak. Hát mi is a belvárosban lakunk, de hát nézd meg az iwiw-n hogy hol és rájösz, hogy igen egyről beszélünk.
Puszika Neked!
Anitám Neked is puszi. Apósodék hogy érzik magukat és Ti nagyon el vagytok veszve ugye?
Tyka remélem, hogy már teljesen jól vagy!
Szilvike: puszika!
Józsi! Jó éjszakát Nektek! Nem haragszom ám!
(Most voltam úrinő, mert felsoroltalak benneteket)!
Nos, mindenkinek jó éjszakát. Még elkapom a dominót és csicsika.
Kedves Tyka,Marcsi es Vera!
Koszonom nektek a szep kepeket!!!!
Sziasztok!
Egész nap nem írtam. Délután lementünk sétálni, azt hittem, jó idő van, erre majdnam megfagytam. Rosszul voltam öltözve. Még jó, hogy mindig van nálam pléd, betakarni Lucát, így ő sem fázhatott.
Józsi, írni akartam, hogy elég harapós kedvedben vagy. De MARCSIT nem lehet kikezdeni ilyenekkel, ugye?
Marcsika, rájöttem, ismerem azokat, akikről írtál. Ott laknak valahol a belvárosban, mindig ott látom őket. Régebben többet volt alkalmam rajtuk csodálkozni. Anya a Zsizsi butikban dolgozott, elég sokat voltam nála, akkor láttam őket "sétálni". Vagy inkább vonulni. Nem tudtam, hogy a nő beteg. valami nem stimmel velük.
Tyka, nem írtad, meggyógyultál-e. A küldött gyógyító puszik használtak?
Szilvi, nagyon szívesen! Végre én is tudtam valamiben segíteni. Mi is imádunk kirándulni, régebben minden ősszel mentünk valahova a hegyekbe. Aztán anyagiak miatt nem. A Balcsira szoktunk menni nyáron, Anyósoméknak ott van picike telkük egy kis kunyhóval. Az idén kimarad, Luca még pici.
xxLady, Anita! Sok puszi nektek is!
Elég úrinő voltam? :))))
Sziasztok!
Szép estét és jó éjszakát mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!